Seneler önce olunca ne oluyor kiSakin olun yahu, video seneler öncesinin videosu. Troll paylaşım, her zamanki gibi, anlamadan etmeden sorgulamadan paylaşmış.
Marmarayı İmamoğlu yapmış diyolla
Paylaşım yaptığı yerlere dikkat edin,hepsi trol sayfalar.Bir şey deyince de kızıyorlar.Akp li biri bişey paylaşmış ise istemsiz acaba mı diyorum
İşte buyur
Hayır. Konuşmada İslam’ın onların değerleriyle uyuşmadığını anlatıyor sadece. Evet bu değerleri sileceğini söylüyor da ne seçimle ne Erdoğan ile ilgili bir durum.Akp li biri bişey paylaşmış ise istemsiz acaba mı diyorum
İşte buyur
Ne ara bu kadar sevdiniz beni
Avrupa iste bu yuzden boy boy Erdoğan gitsin paylaşımları yapıyor çokta Türkiye yi düşündüklerinden değil.ama gelde.bunu anlat buraya oy verecklere birde sanki iyi bir şey yapmış gibi Avrupa basınını övüp alkışlıyorlar
Yazık keşke Atatürkün partisi bunlarla anilmasaydı ve oyuna gelmeseydi ama geldi
Aynen Inciye yaptıkları gibi video var dediler aynen Deniz Baykala yaptıkları gibi Chp lideri oldular..oyun oyun içinde oyun...
hiç bitmeyen haçlı düşüncesi hiç bitmeyen Türkiye yi bölme ideolojileri ...daha bir dünya plan içinde planlar
Minare devirecekmiş yikacakmis falan filan buna alkislayanlar elbet vardır ama bu ülkede canını vericek kesimde çok ama çok fazla oyle benim ülkemde benim camine ezanına minareme laf diyemez kimse bunuda yapamaz ...diyecekler ki kırpma montaj trol bunu her şekilde her yerde diyorlar bu alman demis ki avrupa zaten diyor bunu bizim ülkemizde yaşıyanlar diyor...yazıklar olsun..
Bugün formundasın bacımİstanbulu ilk ve son alışı oldu bencebir sonraki seçimlerde şu sayfayı not et cınımmmm
Ayy midem bulandıAli Yeşildağ yine ifşa paylaşıyor. Bu seferki AKP’li kadın Nesrin Yurdakul gerçekten o. Rezilliğin bini bin para, kafada sorsan türban, dillerde din, iman, sos olarak ahlâk bekçiliği, namus bezirgânlığı; kapalı kapılar ardında evli barklı hâlleriyle yemedikleri şey kalmamış.
Hiç, oylar geçerli. %50i'yi geçmediği sürece aynen devam. Kimsenin hanesine yazılmaz. İnce taraftarları protesto amaçlı oy verebilir ki hiç işe yaramaz; başka taraf seçebilir ki oyu işe yarasın. Protesto amaçlı oylar çok abarıp %50'yi geçse bile Tayyip KK ikinci tura kalır.Benim merak ettiğim o oylar ne olacak. Geçersiz değil diyor. Kimin hanesine nasıl yazılacak.
Öyle bir şey mümkün olamaz. Aday çekilince seçmeninin kime vereceği bilinemez.Ya inşAllah @Homer Simpson dediği gibi olur. Millet ittifakına katılırsa bu haneye yazılır. Ama sanmam. Boş oy olacak.
Bu konuşmayı yapan kişi büyük ihtimalle Nazi kafalı birisidir.Kesip,bicip paylaşmışlar işte.Hayır. Konuşmada İslam’ın onların değerleriyle uyuşmadığını anlatıyor sadece. Evet bu değerleri sileceğini söylüyor da ne seçimle ne Erdoğan ile ilgili bir durum.
Çevir kazı yanmasın. Türkçeyi düzgün kullandın da Almancası kaldı. Burada tam olarak İstanbul’dan, seçimlerden, Erdoğan’dan bahsetmiyor bile. Gözlerim kanıyor sen yazınca böyle bol emojili bol hatalı.Seneler önce olunca ne oluyor ki
Ne fark eder bu Avrupa nin düşüncesi hep böyleydi değişen ne olabilir ki
Türk tarihi bunlarla uğraşmakla geçti sizin övdüğünuz alkisladigin Avrupayla
Ve Atatürk chp si iste bunlarla uğraştı savaş yaptı özgür oldu oyle kuruldu şuan ki chp gibi değil yeniden ülkeyi bölmeye çalışanlarla birlik yapıyor ve bu alkışlanıyor
Bide bu ülke almanya
Sanki Avrupa Türkiye muazzamdı vay be
her zaman komik tepki sakin ol...sizin kiler trop değildi doğruydu pardon
He he
Yemin ediyorum dinden soğuyorum yaAyy midem bulandıkeşke bakmasaydım
Yahu bi tanesinin altından da gülen cıkmasın hizmet aşkı cıkmasın ya bi tanesinin. Sen de mi eski fetöcüsün niloya ondan mi bu bağlılık?Aferim akıllanmış paylaşımları silmiş
Her toplumda aşırılar ve saçmalayanlar vardırHayır. Konuşmada İslam’ın onların değerleriyle uyuşmadığını anlatıyor sadece. Evet bu değerleri sileceğini söylüyor da ne seçimle ne Erdoğan ile ilgili bir durum.
Seneler önce olunca ne oluyor ki
Ve Atatürk chp si iste bunlarla uğraştı savaş yaptı özgür oldu oyle kuruldu şuan ki chp gibi değil yeniden ülkeyi bölmeye çalışanlarla birlik yapıyor ve bu alkışlanıyor
Bide bu ülke almanya
He he
Özelden link atar msın kuğucumAli Yeşildağ yine ifşa paylaşıyor. Bu seferki AKP’li kadın Nesrin Yurdakul gerçekten o. Rezilliğin bini bin para, kafada sorsan türban, dillerde din, iman, sos olarak ahlâk bekçiliği, namus bezirgânlığı; kapalı kapılar ardında evli barklı hâlleriyle yemedikleri şey kalmamış.
Banada atın lütfenÖzelden link atar msın kuğucum
Msspare anneniz nasıl oldu?Seneler önce olunca ne oluyor ki
Bide bu ülke almanya
He he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?