Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sakin olun yahu, video seneler öncesinin videosu. Troll paylaşım, her zamanki gibi, anlamadan etmeden sorgulamadan paylaşmış.
Seneler önce olunca ne oluyor ki
Ne fark eder bu Avrupa nin düşüncesi hep böyleydi değişen ne olabilir ki
Türk tarihi bunlarla uğraşmakla geçti sizin övdüğünuz alkisladigin Avrupayla
Ve Atatürk chp si iste bunlarla uğraştı savaş yaptı özgür oldu oyle kuruldu şuan ki chp gibi değil yeniden ülkeyi bölmeye çalışanlarla birlik yapıyor ve bu alkışlanıyor
Bide bu ülke almanya
Sanki Avrupa Türkiye muazzamdı vay be

her zaman komik tepki sakin ol... sizin kiler trop değildi doğruydu pardon

He he

Akp li biri bişey paylaşmış ise istemsiz acaba mı diyorum
İşte buyur
Hayır. Konuşmada İslam’ın onların değerleriyle uyuşmadığını anlatıyor sadece. Evet bu değerleri sileceğini söylüyor da ne seçimle ne Erdoğan ile ilgili bir durum.

mybiglove bu şahıs kimdir necidir? Arkasındaki fon falan bana garip geldi ve çeviriyi yapar mısın?

Ayy midem bulandı keşke bakmasaydım

Benim merak ettiğim o oylar ne olacak. Geçersiz değil diyor. Kimin hanesine nasıl yazılacak.
Hiç, oylar geçerli. %50i'yi geçmediği sürece aynen devam. Kimsenin hanesine yazılmaz. İnce taraftarları protesto amaçlı oy verebilir ki hiç işe yaramaz; başka taraf seçebilir ki oyu işe yarasın. Protesto amaçlı oylar çok abarıp %50'yi geçse bile Tayyip KK ikinci tura kalır.

Hayır. Konuşmada İslam’ın onların değerleriyle uyuşmadığını anlatıyor sadece. Evet bu değerleri sileceğini söylüyor da ne seçimle ne Erdoğan ile ilgili bir durum.
Bu konuşmayı yapan kişi büyük ihtimalle Nazi kafalı birisidir.Kesip,bicip paylaşmışlar işte.

Çevir kazı yanmasın. Türkçeyi düzgün kullandın da Almancası kaldı. Burada tam olarak İstanbul’dan, seçimlerden, Erdoğan’dan bahsetmiyor bile. Gözlerim kanıyor sen yazınca böyle bol emojili bol hatalı.

Son düzenleme:
Her toplumda aşırılar ve saçmalayanlar vardır
Bundan daha kötüsü bu saçmalıkları kendi lehine kullanıp pirim yapmaktır

Özelden link atar msın kuğucum

Msspare anneniz nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…