Yalan haber ve çok eski bir video. Videoda Erdoğan’dan bahsetmiyor. Yine sallabaş yalan dolan video paylaşmış.@mybiglove buradaki Almanca çeviri birebir doğru mu?
Misvak hiç güven vermiyor.@mybiglove buradaki Almanca çeviri birebir doğru mu?
saymalarındaki amaç ne? Aday çekilmiş zaten. O oylar boşa gitmiş.
Sakin olun yahu, video seneler öncesinin videosu. Troll paylaşım, her zamanki gibi, anlamadan etmeden sorgulamadan paylaşmış.Almanca bilenler çevirsin lütfen
Ben inanmıyorum bu çeviriye
Kimdir nedir neden nasıl neiçinböyle söylemiş
Öyle anlamadığımız dilde bir metne altına istediğini yaz çeviri diye yuttur
BElki adam fıkra anlatıyor
Velevki bunu dedi
Yokmu saçmalayan kimse
Hıristiyanlar ve yahudiler için söylenen herşeyin arkasındamısın ülke din ve birey olarak
Aferim akıllanmış paylaşımları silmişBursa'nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'ın 'hizmet' aşkı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına "atanan" AKP'li Alinur Aktaş'ın, Fethullah Gülen cemaatine ait okulları ziyaret ettiği ortaya çıktı. Aktaş'ın sosyal medya paylaşımlarında cemaat için "hizmet" ifadesini kullanması dikkat çekti.
02 Kas 2017 15:32
İstifaya zorlanan AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görevini bırakmasının ardından yerine geçecek isim için Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde "seçim" yapıldı.
AKP'nin adayı olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gerçekleştirilen oylama sonucu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. AKP'li Aktaş ilk iş olarak ise sosyal medyada Fethullah Gülen cemaatine övgüler yağdırdığı paylaşımlarını sildi.
Fethullah Gülen cemaatine "hizmet" olarak hitap eden Aktaş'ın bir paylaşımında, cemaatin Kosova'daki bir eğitim kurumuna yapılan ziyarete ilişkin fotoğraf yer aldı. Aktaş'ın bir başka geziye ilişkin fotoğraflı paylaşımında ise cemaat üyelerine "hizmet erleri" diye hitap etmesi dikkat çekti. Aktaş, cemaat tarafından düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'na övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.
Bursa'nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'ın 'hizmet' aşkı
Son gelişmeler, haberler, yorumlar ve analizler İleri Haber sayfalarında.ilerihaber.org
Mitingde seçim şarkısına pkk'lari monte edenlerden ne bekliyoruz ki?Tabi ki yalan dolan.Almanca bilenler çevirsin lütfen
Velevki bunu dedi
Yokmu saçmalayan kimse
Hıristiyanlar ve yahudiler için söylenen herşeyin arkasındamısın ülke din ve birey olarak
Onu ben de hiç anlayamadım ama birkaç yerde bu bilgiyi gördüm. Acaba mesela İnce millet ittifakına katılırsa onun yurtdışında aldığı oylar millet ittifakının oyu mu sayılacak?saymalarındaki amaç ne? Aday çekilmiş zaten. O oylar boşa gitmiş.
Burası dipsiz kuyu canım giren hiç kimse çıkamadı henüzMune beni bu başlıktan banlasa ya. Birkaç gündür okuyorum, yeminle gerginlikten tansiyonum çıkıyor.Ojeli tırnaklarımı yiyorum, kanser olacağım sizin yüzünüzden.
İstanbulu ilk ve son alışı oldu bence13 yıldır chp başında ve chp yi yönetiyor
Türkiyenin kurucusunun partisi
İstanbul ankara adana antalya yı akp nin elinden aldı
Deniz baykal döneminde %20 seçmeni olan chp bugün %90 sünni olan bir toplumda alevi olarak en az %45 lik bir desteği var
İstanbulu alan türkiyeyi almıştır zaten demişyi biri hatırlayamadım nilolaya kimdi acaba
Benim merak ettiğim o oylar ne olacak. Geçersiz değil diyor. Kimin hanesine nasıl yazılacak.saymalarındaki amaç ne? Aday çekilmiş zaten. O oylar boşa gitmiş.
Üzülmüş. Sonuç
Çeviri hemen hemen doğru sayılır da, bunun seçimlerle ilgisi yok. İstanbul ve Erdoğan geçmiyor videoda, video 2018’e ait. Trolllerin şahı!Almanca bilenler çevirsin lütfen
Velevki bunu dedi
Yokmu saçmalayan kimse
Hoş geldin,gitme bidaha.Banlı olduğum zaman çıkmamıştır aşağıda
Yine de Selena'ya o kadar laf anlatmanıza şaşırdım. Hadi tanımayanlar neyse
Ya inşAllahBenim merak ettiğim o oylar ne olacak. Geçersiz değil diyor. Kimin hanesine nasıl yazılacak.
Ne diyorsun be NiloyaMarmarayı İmamoğlu yapmış diyolla
Akp li biri bişey paylaşmış ise istemsiz acaba mı diyorumÇeviri hemen hemen doğru sayılır da, bunun seçimlerle ilgisi yok. İstanbul ve Erdoğan geçmiyor videoda, video 2018’e ait. Trolllerin şahı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?