Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çekilmesi pekte bir anlam ifade etmedi o zaman.
Oyunu boşa atmak istemeyenler olur belki diyeceğim ama %2 civarı olduğu halde destekleyenler oyun boşa gitmesini önemser mi bilemiyorum. Bu seçimde iki aday var, net. Kimse iki günde % 2, 3, 4 alırken 51'e fırlamayı düşünmüyor herhalde. İkinci tura bırakmak neden istenir, bilemiyorum hiç.

Böyle tahriklerle oy basmayacak olana oy bastırırsınız çok zekisiniz az kaldı Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diye başlıcam

Fetöyle bağlantısı olan öğretmeniydi memuruydu işçisiydi hepsi ihraç edildi ne hikmetse en büyük bağlantılı olanlara hiçbirşey olmadı

Konuyu da demek istediğini de iyi biliyorum.
Aksini düşünmek bana göre haklı bir fevrilik değil.
Aşmak gerek bazı şeyleri.

Estağfurullah eski fetöcü dedim yani rte "gel bitsin bu hasret" dedikten bi süre sonrası için bahsediyorum

Ben burada alıştım sen de alış bak az önce de Fetöcü müsün dendi önüne geleni yapıştırır bunlar böyle işte

Tahammül etmek zorundasın edemiyorsan uzmandan destek al o zaman ben de tahammül edemeyim ayıptır yahu Mune hanım sizi defalarca uyardı değişen hiçbir şey yok şimdi de Fetöcü oldum
Bizde çoğu zaman oluyoruz mühim değil
Terörist fetöcü
Aşırı teröris versiyonu çıktı birde

Şu cumhurculara saygı yok kısmına ayar oluyorum.
Kaç kişiye soru yönelttim burda cevap yok.Kimseye hakaret etmedim.Yav cevap alamıyorum.
Çünkü tiktok trolleri bi cevap değil benim için.

Kim gelmiş terörist sevicisiniz iması yapmamış,güzel güzel tartışmak istemiş seviyeyi düşürmemiş "ama sizde,ee o zaman siz de" diye basmakalıpla gelmemiş de yuhalamışım.

Ağızlarına geleni söylesinler burda ülkesi için hizmet eden insanlara terörist muamelesi yapsınlar sonra saygı yojhh ühüüüü.
Oldu canım...

Bizde çoğu zaman oluyoruz mühim değil
Terörist fetöcü
Aşırı teröris versiyonu çıktı birde
Ben size karşı hep saygımı koruduysam aynısını beklerim geçmişe bakın bakalım saygısız bir cümlem olmuş mu çok çok aşırı tahrik edilmişssem yaparım bu da çok azdır genelde Fetöcü müsün kız diye sorulması benim için büyük bir hakarettir

Msspare siz "erdogan gidince" kısmından ötürü payştınız kıvırmayın şimdi yarın cuma erdoganı indircez yerine gelen bizim adamımız olcak o da gerekeni yapacak zaten minvalinde bi acıklama olarak aktardınız. Evet evet Kılıçdaroğlu gelince bi anda ülkemiz komünizmle falan yönetilmeye başlanacak tamam

Ne anlatıyorsun allasen? Bu bir düşünce değil yalnız. Gerçeği yansıtmayan infial yaratan bir paylaşım yapmışsın, yalan yanlış başlık atılmış, içerik yazdığın şeyi anlatmıyor. Gelmiş hâlâ anlamsız şekilde konuşuyorsun, bir de hakarete uğramış gibi yine mağduru oynuyorsun. İnsan paylaşacaksa bile arkadaşlar Almanca bilen biri baksın bu doğru mu der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…