Tek değilsin.Ay bi an millet cumhur karıştırdım
Tansiyonum fırladı
Eşime bağırdım ahaha
Tamam sakinim. Millete katılacakmış
Yok formumda değilim sayenizde diyetteyken az önce birkaç bir şeyler yuttum mutfaktaBugün formundasın bacım
Çekilmesi pekte bir anlam ifade etmedi o zaman.Hiç, oylar geçerli. %50i'yi geçmediği sürece aynen devam. Kimsenin hanesine yazılmaz. İnce taraftarları protesto amaçlı oy verebilir ki hiç işe yaramaz; başka taraf seçebilir ki oyu işe yarasın. Protesto amaçlı oylar çok abarıp %50'yi geçse bile Tayyip KK ikinci tura kalır.
Paylaşımdaki adam İslam’ı tehdit olarak gören biri, Avrupa’da kendi değerleri olarak görmüyorlar; 2018’de paylaşılan bir video ve ne seçimle ne Erdoğan’la ilgisi var. İslam’ı boğaz köprüsünden geçirmeyeceğini söylüyor kısaca, Avrupa’ya ait görmüyor.Her toplumda aşırılar ve saçmalayanlar vardır
Bundan daha kötüsü bu saçmalıkları kendi lehine kullanıp pirim yapmaktır
Misvak ta bunu çok sever. Bir de AKİTHer toplumda aşırılar ve saçmalayanlar vardır
Bundan daha kötüsü bu saçmalıkları kendi lehine kullanıp pirim yapmaktır
Kız ben gitmiyorum, aşağıda hayranlarım var. O sabah bir mücahit gelmiş, bana ne yapamayacağımı buyurmuş. O an anladım, ben giderim bugün dedim. Niloyası, ızgarası burada hazır zaten. O bilir kişi, neydi adı hatırlamıyorum, bu sayfayla ilgisi yok, dini savunma görevini yaptı gitti. Ona cevap yazmam asla ben ama burada sizin gibi sevdiğim inançlı arkadaşlarım da yanlış anladıysa diye kendisine cevap yazdım. Neyse tahmin ettiğim gibi akşamına gittim
He he fetöcüyüm bu topikte Erdoğancı oldum şimdi de fetöcü veyyy veyyy veyyy bu gözler daha neler görecek okuyacak YarabbimYahu bi tanesinin altından da gülen cıkmasın hizmet aşkı cıkmasın ya bi tanesinin. Sen de mi eski fetöcüsün niloya ondan mi bu bağlılık?
Olabilir islamı kendi kültürlerine tehdit olarak görebilirlerPaylaşımdaki adam İslam’ı tehdit olarak gören biri, Avrupa’da kendi değerleri olarak görmüyorlar; 2018’de paylaşılan bir video ve ne seçimle ne Erdoğan’la ilgisi var. İslam’ı boğaz köprüsünden geçirmeyeceğini söylüyor kısaca, Avrupa’ya ait görmüyor.
Neden ama neden her vekilinizin, belediye başkanınızın, hatta atanmıs valinizin, rektörünüzün, kurum başkanlarınızın muhakkak gülenle bir ilişkisi var neden hepsi eski fetöcü? Lütfen bunu objektif bir bicimde acıklar msınız?He he fetöcüyüm bu topikte Erdoğancı oldum şimdi de fetöcü veyyy veyyy veyyy bu gözler daha neler görecek okuyacak Yarabbimterörist bari demeyin gözünüzü seveyim onu kaldıramam bak
İşte aslında saptırarak troll video paylaşmış ama onu bile özür dilemek yerine çevir kazı yanmasın şeklinde ne fark eder minvalinde çevirdi.Olabilir islamı kendi kültürlerine tehdit olarak görebilirler
Avrupa birliğine ait olmadığınıda düşünebilirler
Bu haliyle dinlesem hak veririm
ARkadaşın paylaştığı gibi dinlersem cenge giderim
Topiğin en aktif üyelerinden birisiniz.Ne ara bu kadar sevdiniz beniTeşekkür ederim :)
Soruma objektif bir cevap bekliyorum2 gün kaldı seçime başka ne ile yaftalayacaksınız bakalım düşündünüz mü hııı Erdoğancı olduk Fetöcü sıradaki zzzzzzzzzzzzzz bir de şunu farkettim bu topikte hiç Cumhur İttifakı adına yazan yok gibi bir şey yazana da saygı yok
Topiğin en aktif üyelerinden birisiniz.
Kafa açıcı ifadeleriniz çok ve bakış açınızı beğeniyorum.
Feyz almayı bilene
Tabiki sizler herşeyi mükemmel kullanırsınızÇevir kazı yanmasın. Türkçeyi düzgün kullandın da Almancası kaldı. Burada İstanbul’dan, seçimlerden, Erdoğan’dan bahsetmiyor bile. Gözlerim kanıyor sen yazınca böyle bol emojili bol hatalı.
Saygı değil tahammül yok2 gün kaldı seçime başka ne ile yaftalayacaksınız bakalım düşündünüz mü hııı Erdoğancı olduk Fetöcü sıradaki zzzzzzzzzzzzzz bir de şunu farkettim bu topikte hiç Cumhur İttifakı adına yazan yok gibi bir şey yazana da saygı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?