Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çekilmesi pekte bir anlam ifade etmedi o zaman.

Her toplumda aşırılar ve saçmalayanlar vardır
Bundan daha kötüsü bu saçmalıkları kendi lehine kullanıp pirim yapmaktır
Paylaşımdaki adam İslam’ı tehdit olarak gören biri, Avrupa’da kendi değerleri olarak görmüyorlar; 2018’de paylaşılan bir video ve ne seçimle ne Erdoğan’la ilgisi var. İslam’ı boğaz köprüsünden geçirmeyeceğini söylüyor kısaca, Avrupa’ya ait görmüyor.

Hoş geldin,gitme bidaha.
noegthy ve seni gözler arar hemen
Kız ben gitmiyorum, aşağıda hayranlarım var. O sabah bir mücahit gelmiş, bana ne yapamayacağımı buyurmuş. O an anladım, ben giderim bugün dedim. Niloyası, ızgarası burada hazır zaten. O bilir kişi, neydi adı hatırlamıyorum, bu sayfayla ilgisi yok, dini savunma görevini yaptı gitti. Ona cevap yazmam asla ben ama burada sizin gibi sevdiğim inançlı arkadaşlarım da yanlış anladıysa diye kendisine cevap yazdım. Neyse tahmin ettiğim gibi akşamına gittim

Yahu bi tanesinin altından da gülen cıkmasın hizmet aşkı cıkmasın ya bi tanesinin. Sen de mi eski fetöcüsün niloya ondan mi bu bağlılık?
He he fetöcüyüm bu topikte Erdoğancı oldum şimdi de fetöcü veyyy veyyy veyyy bu gözler daha neler görecek okuyacak Yarabbim terörist bari demeyin gözünüzü seveyim onu kaldıramam bak

Olabilir islamı kendi kültürlerine tehdit olarak görebilirler
Avrupa birliğine ait olmadığınıda düşünebilirler
Bu haliyle dinlesem hak veririm
ARkadaşın paylaştığı gibi dinlersem cenge giderim

He he fetöcüyüm bu topikte Erdoğancı oldum şimdi de fetöcü veyyy veyyy veyyy bu gözler daha neler görecek okuyacak Yarabbim terörist bari demeyin gözünüzü seveyim onu kaldıramam bak
Neden ama neden her vekilinizin, belediye başkanınızın, hatta atanmıs valinizin, rektörünüzün, kurum başkanlarınızın muhakkak gülenle bir ilişkisi var neden hepsi eski fetöcü? Lütfen bunu objektif bir bicimde acıklar msınız?

Olabilir islamı kendi kültürlerine tehdit olarak görebilirler
Avrupa birliğine ait olmadığınıda düşünebilirler
Bu haliyle dinlesem hak veririm
ARkadaşın paylaştığı gibi dinlersem cenge giderim
İşte aslında saptırarak troll video paylaşmış ama onu bile özür dilemek yerine çevir kazı yanmasın şeklinde ne fark eder minvalinde çevirdi.

2 gün kaldı seçime başka ne ile yaftalayacaksınız bakalım düşündünüz mü hııı Erdoğancı olduk Fetöcü sıradaki zzzzzzzzzzzzzz bir de şunu farkettim bu topikte hiç Cumhur İttifakı adına yazan yok gibi bir şey yazana da saygı yok

Soruma objektif bir cevap bekliyorum

Tabiki sizler herşeyi mükemmel kullanırsınız

Ben Türkçeyi nasıl kullanmışım acaba sizlerde keşke o muhteşem Türkçeyi insanları karalamak ezmek yalanlamak aşalamak yerine üsulune uygun düzgün seviyeli kulansanız bir harf yanlış yazılmış olabilir fakat hakaret varı cümle yazmak kişiliği gösterir o yüzden cümlenin bütünlüğü önemlidir...

Bu kişi Erdoğan a desin demesin isimler gider ama haclinin düşüncesi aynı kalır Avrupanın Abd nin değişmeyen tek düşüncesi nedir Kostantine polis değil mi Türkiye değil mi Turkiyenin doğusu degilmi onun için teröre destek yokmu yoksa ne diye uğraşıcak avrupa bizle afrikayı orta doğuyu somürdüler bu hayran kaldığınız avrupa orda ne konuşulmuş Erdoğan yokmuş ben size düşüncesinden ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorum anılamak isinize gelmiyor ama hakaret etmek tam sizlik

Bana diyorsun ya bi Almanca kaldı diye bence sen önce ne diyorum onu anla

Bir kaç kişi buraya sizin görüşünüzden farklı bir şey yazınca isitmedigi hakaret dalga kalmıyor birde kendinizi üstün bilgili görüyorsunuz bumudur bilgilik önce kişilerle nasıl konuslur onu öğrenin

Buyurun beğenmedim yapın çokta önemli değil çünkü doğrular her zaman ağır gelir kişilere

Sizin nasıl bir düşünceniz varsa başkalarının düşüncesi de var ve buna saygı duymak zorundasınız zorundayız buraya bir şey yazılıyorsa hakaret uğramak için değil

Saygı değil tahammül yok
Acaba neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…