Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Normalde istifa etmeleri lazım bakanların ama bizim bakanlarımız takmıyor kuralları. İmamoğlu ve Mansur yavaş için böyle bir kural yok. Bug buldular kullanıyorlar

Yanlız ben akp li değilim iste chp yi eleştirdiğim icin sizler beni akp li yaptınızhatta biri dediki ne diyorsun sen aynen erdoğan sin dedi ne sanıyorsun dendi Hahhaha herkese bunu kanitlmaak zorun da değilim dimi ben akp li değilim canım ve sadece Turkiyede akp ve chp yok dimi ben chp yi eleştirdim hepsi bu buda hosunuza gitmedi

Ha gelin devirin her yeri demirtasi çıkarın askerleri sınırdan çekin Abd ile anlaşın doğuyu verin eyaletlere bölün sonra chp liyiz yaşasın Atatürkün den ah keşke ata görse bunları

SIz kazanin ⚘

Mesajları silince düşünceleri de değişmiş mi oluyor? Bir gün yine adı teröre karışsa aaa ama mesajlarını silmişti kandırdı bizi mi diyeceksiniz. Bu nasıl bir mantık.
Sanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.

Evet sağ kolda Mansur Yavaş sol kolda İmamoğlu diyorlar ki kapı gibi 2 tane seçilen adayımız var yalnız seçim sürecinde hiç farkettiniz mi Mansur Yavaş çok rahatsız duruyor bu durumdan mitinglerde dikkat edin yüzüne

Sanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.
Deniz baykala video oyununu yapip chp parti başkanı oldu aynı oyunu ince 'ye yaptılar kim masum ki Kemal mi

Msspare kahkahalar atarak yaptıgnız çirkinliği örtbas edemezsiniz. Ben şerefli bir asker eşiyim rahmetli babam kıbrıs gazisi şunları yazabilecegniz son kişi bile değilim. Size "höst" diyorum.Akpli miniz hüdaparli misinz umrumda bile değil acıkcası.Size harika bi küfrederdim ama seçimi bekliyorum,siz de beni bekleyin.

muharrem incenin crkilecegini soyleyen hesap sinan oganin cumhura destek verecegini soyluyor umarim saka yapiyordur
Muharrem İnce’nin oyları zaten çok düşmüştü, hatta Sinan Oğan’ın daha fazla oy alacağını düşünüyordum. Sinan Oğan adaylıktan çekilmemeli. Oğan’ın kitlesi milliyetçi muhafazakâr kitle, çoğunluğu gider Erdoğan’a basar, bir kısmı da oy kullanmaz. Çekilirse; evet Cumhur’a yarar.

Son düzenleme:
Bence düşünerek yazın. Kılıçdaroğlu yönetiminde mi oldu 15 Temmuz ?
Hükümette değil di tamam ama 15.temmuz darbesinin tam içindeydi
Bence sizde düşünün şuan olduğu gibi destek her yerden destek hdp kandil abd.avrupa feto

Keşke.kendi başına ve ATATÜRK un partisi gibi tertemiz seçime girseydi bunu galiba defalarca dedim ..ama.nerdeeeeee

Zeus burda mı konuşuldu,bilmiyorum kaçırmışım.
E öyle ki zaten.Daha bu akşam nüfusunun ℅90'ı müslüman olan ülke dedi reyiz.
Mantık böyle işliyor "belli bir kesimde." Benim camime,örtüme,bayramıma,orucuma ağzını açamazsın.

Ama ben sana fetva verebilirim,şortunu çekiştirebilirim,senin adına karar verebilir notunu verip yaftalayabilirim.Sen de saygılı uslu olur susarsın.

Her türlü yetkiyi veren Erdoğan ama 15 Temmuzun sorumlusu Kılıçdaroğlu öyle mi ?

KIlıçdaroğlunun nesini gördünüz ?
Kaç tane seçim kaybetmiş yukarıda yazdım yahu göremedik işte hiçbir şeyini göremedik hep kaybediyor kaç tane seçip kaybedeceğine kazansaydı da millet hizmet göreydi ya ben aslında ne istiyorum biliyor musunuz seçilse de şu halk bir görse valla bir 5 yılcık ya çok şey istemiyorum

Seçilemediği için mi sanki ak kaşık dediniz İlahi Niloya bacım alem kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…