Normalde istifa etmeleri lazım bakanların ama bizim bakanlarımız takmıyor kuralları. İmamoğlu ve Mansur yavaş için böyle bir kural yok. Bug buldular kullanıyorlarYa bisey dicem, bakanların belediye başkanlarının seçim çalışmalarıma katılması bir tek bana mı saçma geliyor?
Mesela Varank devamlı geziyor, ya da ne bileyim İmamoğlu’nun Diyarbakırda ne işi var gibi gibi..
yani tüm partiler için konuşuyorum aslında.
Çok saçma değil mi
Yanlız ben akp li değilimMsspare siz "erdogan gidince" kısmından ötürü payştınız kıvırmayın şimdi yarın cumaerdoganı indircez yerine gelen bizim adamımız olcak o da gerekeni yapacak zaten minvalinde bi acıklama olarak aktardınız. Evet evet Kılıçdaroğlu gelince bi anda ülkemiz komünizmle falan yönetilmeye başlanacak tamam
Sanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.Mesajları silince düşünceleri de değişmiş mi oluyor? Bir gün yine adı teröre karışsa aaa ama mesajlarını silmişti kandırdı bizi mi diyeceksiniz. Bu nasıl bir mantık.
Bence düşünerek yazın. Kılıçdaroğlu yönetiminde mi oldu 15 Temmuz ?Sanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.
Evet sağ kolda Mansur Yavaş sol kolda İmamoğluYa bisey dicem, bakanların belediye başkanlarının seçim çalışmalarıma katılması bir tek bana mı saçma geliyor?
Mesela Varank devamlı geziyor, ya da ne bileyim İmamoğlu’nun Diyarbakırda ne işi var gibi gibi..
yani tüm partiler için konuşuyorum aslında.
Çok saçma değil mi
Ay noluyor? Burayı bitiremedim iki gündür. Gideyim bakayım öteki tarafaNagihan ve Hilal’e ifşa sırası geldi dedi. Onlara acıyacağımı sanmıyorum. Yüzleri de utanmaz gerçi onların, astarları yok.
Deniz baykala video oyununu yapip chp parti başkanı oldu aynı oyunu ince 'ye yaptılar kim masum ki Kemal miSanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.
Ben yanlışları hiçbir zaman savunmadım o dönem ile ilgili de çok şey yazarım ama gerek yok ya sanki körü körüne AKP yi savunan biriymişim gibi davranıyorsunuz yanlışlar çokkk ama doğrular daha çokBence düşünerek yazın. Kılıçdaroğlu yönetiminde mi oldu 15 Temmuz ?
Şuan ki Bursa Belediye Başkanı zamanında Fetö nün etkinliklerine katılıp destek verdiği mesajlarını silmiş belediye başkanı olunca.Mesaj silme olayı ne
Msspare kahkahalar atarak yaptıgnız çirkinliği örtbas edemezsiniz. Ben şerefli bir asker eşiyim rahmetli babam kıbrıs gazisi şunları yazabilecegniz son kişi bile değilim. Size "höst" diyorum.Akpli miniz hüdaparli misinz umrumda bile değil acıkcası.Size harika bi küfrederdim ama seçimi bekliyorum,siz de beni bekleyin.Yanlız ben akp li değilimiste chp yi eleştirdiğim icin sizler beni akp li yaptınız hatta biri dediki ne diyorsun sen aynen erdoğan sin dedi ne sanıyorsun dendi Hahhaha herkese bunu kanitlmaak zorun da değilim dimi ben akp li değilim canım ve sadece Turkiyede akp ve chp yok dimi ben chp yi eleştirdim hepsi bu buda hosunuza gitmedi
Ha gelin devirin her yeri demirtasi çıkarın askerleri sınırdan çekin Abd ile anlaşın doğuyu verin eyaletlere bölün sonra chp liyiz yaşasın Atatürkün den ah keşke ata görse bunları
SIz kazanin ⚘
Muharrem İnce’nin oyları zaten çok düşmüştü, hatta Sinan Oğan’ın daha fazla oy alacağını düşünüyordum. Sinan Oğan adaylıktan çekilmemeli. Oğan’ın kitlesi milliyetçi muhafazakâr kitle, çoğunluğu gider Erdoğan’a basar, bir kısmı da oy kullanmaz. Çekilirse; evet Cumhur’a yarar.muharrem incenin crkilecegini soyleyen hesap sinan oganin cumhura destek verecegini soyluyor umarim saka yapiyordur
KIlıçdaroğlunun nesini gördünüz ?Sanki Kılıçdaroğlu sütten çıkma ak kaşık da karşı tarafı karalıyorsunuz kim yönetime gelse aynı şeyi yapar ne yazarsanız yazın oyum AKP ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a dır.
Hükümette değil di tamam ama 15.temmuz darbesinin tam içindeydiBence düşünerek yazın. Kılıçdaroğlu yönetiminde mi oldu 15 Temmuz ?
Zeus burda mı konuşuldu,bilmiyorum kaçırmışım.İşin ilginç tarafı ne biliyor musun? Biz burada Zeus'un ilişkilerinden bahsederken kimse sesini çıkarmıyor. Sadece kendine saygı bekliyor demek ki insanlar, başkalarının inancına saygı duymadığı halde.
Kanıt?Deniz baykala video oyununu yapip chp parti başkanı oldu aynı oyunu ince 'ye yaptılar kim masum ki Kemal mi
Her türlü yetkiyi veren Erdoğan ama 15 Temmuzun sorumlusu Kılıçdaroğlu öyle mi ?Hükümette değil di tamam ama 15.temmuz darbesinin tam içindeydi
Bence sizde düşünün şuan olduğu gibi destek her yerden destek hdp kandil abd.avrupa feto
Keşke.kendi başına ve ATATÜRK un partisi gibi tertemiz seçime girseydi bunu galiba defalarca dedim ..ama.nerdeeeeee
Kaç tane seçim kaybetmiş yukarıda yazdım yahuKIlıçdaroğlunun nesini gördünüz ?
Niloya beni de engellemiş sanırım
Seçilemediği için mi sanki ak kaşık dedinizKaç tane seçim kaybetmiş yukarıda yazdım yahugöremedik işte hiçbir şeyini göremedik hep kaybediyor kaç tane seçip kaybedeceğine kazansaydı da millet hizmet göreydi ya ben aslında ne istiyorum biliyor musunuz seçilse de şu halk bir görse valla bir 5 yılcık ya çok şey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?