Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben burada alıştım sen de alış bak az önce de Fetöcü müsün dendi önüne geleni yapıştırır bunlar böyle işte
Burası sadece onların düşüncesi ne ait değil niloya
Özgürlükten bahsedip başkalarının özgür düşüncesine karşısip hakaret yada kötü söz söyleme hakları yok hoşlarına gityorsa cevap vermesinler herkese cevap vermeye yada azarlamaya ezmeye hakları da yok iki gun kalmış.nedir yani bu

Bu.kadar öfke kin nedir ve ne gerek var herkes herseyi yazar paylaşır burası onların tekeli değil onlar icinde açılmadı bu topik

Iki gün sonra hagi parti olmayacak ama.burda söylenen sözler.hakaretler akılda.kalicak kaç kez uyardı Mune ama halen devam ediyorlar ben once Turkce yi öğrenmeliymişim

Bende biliyorum hakareti ama insan kendine yakisani yapar dinle.inanclarla akp oy verenlerin cahilliği ile yaşadığı sehirle yazım hatasıyla dalga geçildi hakaret edildi burdan git ne yazıyorsun ne cüret diyenler oldu bana ve diğer kızlara ne gerek var..

Hani ülke özgür olucaktı herkes istedigini yapicak söyleyecekti ne oldu hani nerde....
Özgürlük isteyen başkalarının özgürlüğünü kistliyamaz düşüncelerine karşın hakaret edemez o yüzden özgürlük düşüncesi önce kendi icinizde halledin ve öğrenin bence

Şu an herkes bölüm geçmek için tüm tuşlara aynı anda basıyor

Biraz önce gördüklerim korkunçtu kusacaktım

Konuyu da demek istediğini de iyi biliyorum.
Aksini düşünmek bana göre haklı bir fevrilik değil.
Aşmak gerek bazı şeyleri.
İşin ilginç tarafı ne biliyor musun? Biz burada Zeus'un ilişkilerinden bahsederken kimse sesini çıkarmıyor. Sadece kendine saygı bekliyor demek ki insanlar, başkalarının inancına saygı duymadığı halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…