Burası sadece onların düşüncesi ne ait değil niloyaBen burada alıştım sen de alış bak az önce de Fetöcü müsün dendi önüne geleni yapıştırır bunlar böyle işte
Şu an herkes bölüm geçmek için tüm tuşlara aynı anda basıyorYa bisey dicem, bakanların belediye başkanlarının seçim çalışmalarıma katılması bir tek bana mı saçma geliyor?
Mesela Varank devamlı geziyor, ya da ne bileyim İmamoğlu’nun Diyarbakırda ne işi var gibi gibi..
yani tüm partiler için konuşuyorum aslında.
Çok saçma değil mi
Meybilin nimyorkKonudan bagimsiz. Ojenin marka - no bilen var mi?
Pastel 354Konudan bagimsiz. Ojenin marka - no bilen var mi?
Başkalarının özgürlüğü dediğin şey yalan çeviri ile iftira atmak mı?başkalarının özgürlüğü
Twittere girsene.Kimse bana link atmıyor ki? Allahını sevem atsın. Bi ben göremedim
Ya giriyorum ama nereye bakıcam hangi hesabaTwittere girsene.
Belki erko forumlari siyaset yapabilir ama pastel 354u bilemez.Pastel 354
Ayyyy sinirlerim bozuldu gece geceYoo buna hazır değilim
Ee silecek tabii ki hangi insan evladı silmez yahuPaylaştığım habere şaşırmayıp aferin silmiş deyince biz şaşırdık...O yüzden sormuş olabilir mi arkadaş meraktan sadece
Niloyatospikkcigim bak Ali abi bu videoda lgbt ile ilgili çok ilginç şeyler anlatıyor,bir dinle istersen.
İşin ilginç tarafı ne biliyor musun? Biz burada Zeus'un ilişkilerinden bahsederken kimse sesini çıkarmıyor. Sadece kendine saygı bekliyor demek ki insanlar, başkalarının inancına saygı duymadığı halde.Konuyu da demek istediğini de iyi biliyorum.
Aksini düşünmek bana göre haklı bir fevrilik değil.
Aşmak gerek bazı şeyleri.
GördüüümTwittere girsene.
Mesajları silince düşünceleri de değişmiş mi oluyor? Bir gün yine adı teröre karışsa aaa ama mesajlarını silmişti kandırdı bizi mi diyeceksiniz. Bu nasıl bir mantık.Ee silecek tabii ki hangi insan evladı silmez yahuyönetime gelmiş siler tabii
Zeuslu kısmı biz mi konuşmuştukİşin ilginç tarafı ne biliyor musun? Biz burada Zeus'un ilişkilerinden bahsederken kimse sesini çıkarmıyor. Sadece kendine saygı bekliyor demek ki insanlar, başkalarının inancına saygı duymadığı halde.
Mesaj silme olayı neMesajları silince düşünceleri de değişmiş mi oluyor? Bir gün yine adı teröre karışsa aaa ama mesajlarını silmişti kandırdı bizi mi diyeceksiniz. Bu nasıl bir mantık.
Aynen, atlayıp sıçramıştıZeuslu kısmı biz mi konuşmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?