Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Cevap alabilecek miyim acaba?
hero_girl

İnsanları aptal yerine koyarken neyi baz alıyorlar anlamıyorum. Sonra kıvırmaları, mağduru oynamaları, karaktere laf etmeleri evlere şenlik. Geyik haber paylaştım, inan yalan haber diye ekledim ki; yanlış anlaşılmasın. HüdaPar’ın Twitter hesabından eski gönderiler paylaştım, sonra hesabın onlar satın alınmadan önce atılmış tweetleri olduğunu fark edip hesap satın alınmış diye düzelttim. Bir paylaşım yaptım, arkadaş o hesap sahte dedi. Çemkirmedim. Zaten birbirimizi uyarıyoruz burada. Paylaşım amacı gayet de belli, bir de yazıklar olsunlu paragraflar döşemiş; bu doğru mu diye öğrenmek amaçlı paylaşmamış.

MssPARE eğer o videoyu almanyanın asıl amacı, almanyanın islama bakış açısı gibi başlıklarla paylaşsaydın sorun yoktu. Doğru paylaşım olurdu
Ama videoda o gidecek bu gelecek ele geçiricez fibi çeviri altyazı ve başka yazılar var. Bunlar videoda yok. Hala neyini sabunuyorsun?

Ya bisey dicem, bakanların belediye başkanlarının seçim çalışmalarıma katılması bir tek bana mı saçma geliyor?
Mesela Varank devamlı geziyor, ya da ne bileyim İmamoğlu’nun Diyarbakırda ne işi var gibi gibi..
yani tüm partiler için konuşuyorum aslında.
Çok saçma değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…