Bana istediğiniz cevabı yazın, karşıt olsun, eleştiri olsun kabulüm... Ama samimi olsun başta yazdığınız şeyi unutmayın kınamak zorunda değilsiniz tabiki ,ama ölen 2 türk vatandaşı var bunlar ittifak taraftarı da olabilirdi ... Ben bunları yapan kişileri zaten sorunlu gözüyle bakıyorum normal insanlar böyle davranmaz yazdım..İki ittifaktan bahsederken kasıtlı olarak birinin adını anmıyorsun. Ne demek istediğimi biliyorsun ve ben bilirim ne yazacağımı, dedin. Bana cevap verirken açıklamaya tenezzül etmeyip başka mesajda laf sokmayı mı uygun buldun aklınca?
Sıtarbuks? Yok mu? Tüh!Malesef bizde boyle daima siyah cay iceriz bazen cafelerde bazen kendi evimizde
Sen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!Bana istediğiniz cevabı yazın, karşıt olsun, eleştiri olsun kabulüm... Ama samimi olsun başta yazdığınız şeyi unutmayın kınamak zorunda değilsiniz tabiki ,ama ölen 2 türk vatandaşı var bunlar ittifak taraftarı da olabilirdi ... Ben bunları yapan kişileri zaten sorunlu gözüyle bakıyorum normal insanlar böyle davranmaz yazdım..
Burası siyaset başlığı sadece sizin fikirlerinize uyumlu yazılar yazmak zorunda değiliz... Görünce kabullenmek zor geliyor galiba ... olabilir ...
Ay haklısın gündem gergin zatenBoş ver, hiç karışma, karışmayalım. Carpe diem
5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.
Nefes yerine acı soludum yemin ediyorum. Çaresiz bir empati yaptım istemsizce, beynimin empati yeteneğini aştı. İlk dakikadan pes ettim. Şimdi ben bu programı nasıl izleyeyim?
DemansAjda Pekkan’dan hiç beklemezdim
Ortam yikiliyorrrKutlama provaları
Ben dayanamam.5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.
Ben beklerdim,yıllardır saray davetlerine katılıyor bu kadın.Ajda Pekkan’dan hiç beklemezdim
Ayy hadi biraz nefes alalım artıkKutlama provaları
Şarap gibi bir söz yıllandıkça değerleniyor.Aklıma hep şu söz geliyor
Kim namus ve ahlak şövalyeligi yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur.
Ne kadar eskirse eskisin yazacam
Bir şeye de din karıştırmayın be kardeşim. Canım Atatürk laikliği getirirken meğer ne ileri görüşlü imişsin. İlkelerine sahip çıkamadık..Sana yazılacak bir şey yok su usluba bakın profimesajı da bu denli nefret icerikliydi ve herkes tarafından tepki aldınız burda masum hale getirdiniz ...
size yazılan harflere yazık
Kalbiniz o kadar kötü ki dilinize yansıyor
Rabbime şükürler olsun ki peygamberimin adını zikrediyorum ona selam veriyorum ben ve dua grubunda arkadaşlarla büyük bir huşu ve kalp ferahlığı ile tavsiye ederim deneyin belki öfkeniz diner..
Ben de irrite oluyorum ve sürekli muhaliflere laf sokarak kötülük yarıştırdığı için cevap hakkı doğuyor. Derdi bir şey anlatmak mı sizce? Gelsin paylaşsın, muhalifleri zan altında bırakmadan bir şey paylaşamıyor mu? Bunu kınamadılar şunu kınamadılar deyip duruyor, yazdığı şeyi bile yeni okudum.Sen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!
Lütfen bakın en küçük iriteyi geçiyorm sizi incitecek bir şey yazdıysam özür dilerim ,ama sizde ön yargılısınız bunuda isteklerinizi belirtirken bile ön plana çıkartabiliyorsunuz...bu sefer sempatik değil antipatik gösteriyor sizi ... Bu başlık altında size başka bir şey yazmayacağım sırf böyle hissetmeyin diye... Tamam...Sen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!
Afiyet olsun bacım bende kolejenimi içerek okuyorumEki Görüntüle 3246829 siyah cayimla okumaya basladim ..cay var icerseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?