- 28 Şubat 2018
- 1.322
- 4.324
- 133
- 32
Benim de birsey yapasım gelmiyor. Dün bol bol çene çalıyordunuz, yetişemiyordum, bugün niye konuşmuyorsunuz gııı?Cok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor
Hepimiz öyleyiz canım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yarın gece bir aksilik, sahtekarlık olmaz ise çok güzel bir ülkeye tekrardan kavuşmuş olmanın huzuru ve çoşkusuyla uyayacağız. Bence bu seçimi Z kuşağı dediğimiz ilk kez oy kullanacak 5.2 milyon genç belirleyecek. Onlarında kime vermeyeceğini az çok tahmin ediyoruz.Cok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor
Eskiden “oylar çalınmazsa millet ittifakı kazanır” dendiğinde “bahaneleri de hazır” diye dalga geçenler oluyordu burda. Anketler açıklandığından beri laf edemiyolarBu topik ilk açıldığı zamanlar bu seçimde de kazanacaklar, bu kadar kolay gitmeyecekler diyordum ama artık öyle demiyorum. Açıklanan seçim anketlerini baz alırsak kesin kazandık ama daha oyları çalacaklar falanama biz yine de kazanacağız inşallah.
bunu gormem iyi oldu son anda oyumu degistiriyorumCiddi ciddi hayal kırıklığına uğradım. Benin için bitmiştir Sinan Oğan...Siyasette görmek istemiyorum artık kendisini.
Z ye güvenin, ilk günden beri bunu söylüyorum.Hepimiz öyleyiz canım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yarın gece bir aksilik, sahtekarlık olmaz ise çok güzel bir ülkeye tekrardan kavuşmuş olmanın huzuru ve çoşkusuyla uyayacağız. Bence bu seçimi Z kuşağı dediğimiz ilk kez oy kullanacak 5.2 milyon genç belirleyecek. Onlarında kime vermeyeceğini az çok tahmin ediyoruz.
Ben sokağa vurmaya karar verdim, önce gratis sonra tuhafiye, az para harcayayım olmayandan.Cok stresliyim kızlar hiç bisey yapasım gelmiyor
Aaa öyle bişey olduğunu hiç bilmiyordumBisey soracagim simdiye kadar hic takip dtmedigim icin bilmiyorum ..oy kullamdigimiz sandik sonuclarini acikladiktan sonra nereye ne oy cikmis gorebiliyoruz dimi
Sokak röportajlarından gördüğüm kadarıyla yaşlarının çok üstünde bir farkındalıkları var. Tabii artık internet çağındayız. Herşey ellerin altında, bilgiye ulaşmaları kolay. Kimisi diyor “Ben 2 işte çalışıyorum. Aileme destek oluyorum.” Kimisi diyor “Gelecekten umutsuzum” Kesinle bir tavır alacakları, bir tepki verecekleri kesin. İnşAllah bizim tahmin ettiğimiz gibi olurZ ye güvenin, ilk günden beri bunu söylüyorum.
Ne kadar malı varsa bir o kadar gümbür gümbür gelen Atatürk çocukları var.
Zehir gibiler, globaller, keyif düşkünüler aynı zamanda tembeller ve bu yüzden bir işin en kısa en kestirme yolunu bulmada üstlerine yok.
Onlar da kendileri için en kısa olan yolu seçecek, hayalleri yarım kalmasın diye gereğini yapacak.
Ne habersin ne türksün, seni gören yollara dökülsün dıdıdıdııın…Habertürk izliyorum sinirden ölücem. Ancak bu kadar taraflı yayın yapılır.
Twitter’da ben de şunu gördüm de, bu videoysa kastettiğiniz; içerik olarak yanlış anlaşılıp yayılmış bir habermiş.
Bunların teki belediye otobüsünde kıza bakarak masturbasyon yapıp kameraya çekiyor.
Teki de cadde yürürken burada 1 dolara kadın var diyor.
Dün gördüm. Tweeter da
Nefret ettim.
Sinan Oğan bu meseleden aklandı, tekrar geri döndüAaaa bu paylaşımının yorumlarına birisi şunu bırakmış.Eki Görüntüle 3247051
21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.Aaa öyle bişey olduğunu hiç bilmiyordumnereden bakıyoruz ona? Ben de şeyi merak ediyorum yayın yasağı saat kaçta bitecek açıklama yapıldı mı? Geçen seçimlerde 19.00-19.30 gibi ilk oylar açıklanıyodu diye hatırlıyorub ama…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?