- 28 Şubat 2018
- 1.322
- 4.324
- 133
- 32
Teşekkür ederm. Geçen genel seçimde pazar günü çalışıyordum, oyumu kullanıp işe biraz geç gittim. İş yerleri müsamaha gösterir diye düşünüyorum.Arkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.
21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.
Özdağ öyle demiyor işte, Özdağ kime ne sözü verdin tek tek ispatla, benim kurallarım bu, bunlarla gel bana, verdiysen terör örgütlerine sözler onları sıfırla diyor kaba tabirle.Ortalık o kadar kirli ki şuanda, sabahtan beri saçma sapan videolar görüyorum. Az önce birtanesini buraya attım hatta. Oğan Erdoğandan şuan randevu istemiş gibi adamlar videonun belli kısmını koymuş çare cumhur diyorsabah buraya atılan video da aynı sekilde. Tamamında Oğan biz 2. Tura kalacağımızı düşünüyoruz, ola ki kalamadık bize imza verenlere, seçmenimize danışacak kamuoyu araştırması yapacağız, ona göre bir karar vereceğiz diyor. Karar verildiği taktirde de belli şartlarının olacağını söylüyor . Hatta bu şartlar kabul edilmezse yolumuza bakacağız diyor. Özdağ’ın yazdığı gibi.
Adamı bir gecede Cumhur destekçisi yaptılar, çok çirkin.
Gerçek diye biliyorum.Mutlu da oldum.Gerçekliği var mı acaba?
Keşke olsa, ne isterim…
Ya bu örtümü çıkarırlarsa olayı bana artık normal gelmiyor. Ben de tesettürlüyüm. başörtüsü yasağını yaşamadım sadece adını ve yaşanan olayların çok azını bilirim. Belki de yaşamadığım için korkmuyorum.Ama imajını batırdı, özdağ yazılı açıklaması ile topladı.
Az önce bir arkadaşımla konuştum, Zafer için gönüllülerdenmiş mesela.
Onlar da aynı şeyi düşünüyor, o sebeple Özdağ hemen bir açıklama yapmış.
Siyasi taban çok kaygan, ucu açık cümleleriniz pazarlık laflarına girildi mi, kaleminizi kırarlar.
Bu kadar sakin, naif, bilgi birikimi hat safhada olan bir adamın aslında söylemek istediği ile söylediğinin bambaşka olduğunu ender gördüm.
Bir yandan da akp kararsız seçmeni ile konuşuyorum hep aynı cümle, örtümü çıkartırlarsa?
Sinanı düşünün dedim, sağ taban, haberim yok diyor.
Hüdapardan da haberi yok ama oy verecek.
E yoksa niye seçmensin ya, neyi seçeceksin?
Delireceumm
Aslında kök seçmeni onun ne demek istediğini gayet iyi biliyor. Ben hiç yanlış anlamadım mesela, çünkü seçim kampanyasına başladığından beri kim terörle arasına mesafe koyarsa onlarla konuşuruz dedi. Çıktığı her yerde aynı seyi söyledi. Simdi bir kere yanlış anlaşılma sonucunda ona oy vermekten vazgeçecek kişi zaten vazgeçsin. Zira onların oy verebileceği çook parti var bu ülkede, ne açıklamalar gördü bu gözler.Özdağ öyle demiyor işte, Özdağ kime ne sözü verdin tek tek ispatla, benim kurallarım bu, bunlarla gel bana, verdiysen terör örgütlerine sözler onları sıfırla diyor kaba tabirle.
Oğan’ın açıklamasında kendi çıkarları için sanki koltuk için müzakere yapılacağı anlaşıldı halbuki kendi parti ve görüşlerinden ödün vermeden oturmak istediğini anlatmalıydı.
İşte kaygan zemin buna deniyor.
Şimdi ben biliyorum, askeri çevrede olduğumuzdan.Ya bu örtümü çıkarırlarsa olayı bana artık normal gelmiyor. Ben de tesettürlüyüm. başörtüsü yasağını yaşamadım sadece adını ve yaşanan olayların çok azını bilirim. Belki de yaşamadığım için korkmuyorum.
Ben de yanlış anlamadım açıkçası.Aslında kök seçmeni onun ne demek istediğini gayet iyi biliyor. Ben hiç yanlış anlamadım mesela, çünkü seçim kampanyasına başladığından beri kim terörle arasına mesafe koyarsa onlarla konuşuruz dedi. Çıktığı her yerde aynı seyi söyledi. Simdi bir kere yanlış anlaşılma sonucunda ona oy vermekten vazgeçecek kişi zaten vazgeçsin. Zira onların oy verebileceği çook parti var bu ülkede, ne açıklamalar gördü bu gözler.
Ben incenin istifasından sonra açıkçası bakış açımı değiştirdim lakin denildiği gibi fazla bilgi kirliliği var.Ben de yanlış anlamadım açıkçası.
Dün farklı bugün farklı bir ifadesi oldu da kaçırdıysam aydınlatan olsun,çok isterim.
Ama şeffaflığını korudu şu ana kadar.Ha ölüyorum bitiyorum değilim.Yanlışı olursa onu da çizerim.
Şimdi siz bunları yazarken bizi küçümsememiş mi oldunuz?Bakayım şu konuya da hala birbirine girmeye devam ediyorlar mı diye göz atayım dedim. Yazılanlara göz atınca yine tiksindim. Ne kadar ayrıştırıcı dil, kin, aşağılama ve öfke var; saygı sıfır, hakaretler diz boyu. Belki 5 sayfada anca 1-2 mesajda olması gerektiği gibi cevap verilmiş. Her kesimin dilinde de dedikodu ve iftira. En haklı benim havaları...
Çok mu zordu vaadleri açık oturum şeklinde tartışmak? Burası münazaraya dönmüş. Kim baskınsa veya hakaret ediyorsa öne geçiyor.
Savunduğunuz kişiler gerçek hayatta bu kadar didişmiyor hatta birbirine yakın davranıyorlardır. Şaka gibi halk tabanı.
Başkalarında kusur bulacağınıza ilkin desteklediklerinizdeki kusurlara bakın. Gören de ideal olan kendi partileri sanacak. Bir şey kondurmayın, aman.
Bir mesajda da dava tehditi gördüm. Şuradaki mesajların yarısı belki de dava edilmelik ayrıca.
Ülkenin hali niye böylenin özeti olmuş burası. Başarılarınızın devamını dilerim (!)Seçilenlere kızamıyorum da. Halkın en özet hali sonuçta.
Saygıyı, adil olmayı vs öğrendiğimiz günü görmek dileğiyle. Anca işte o gün iyi yöneticilere denk geleceğiz.
Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.Ben de yanlış anlamadım açıkçası.
Dün farklı bugün farklı bir ifadesi oldu da kaçırdıysam aydınlatan olsun,çok isterim.
Ama şeffaflığını korudu şu ana kadar.Ha ölüyorum bitiyorum değilim.Yanlışı olursa onu da çizerim.
agzindan bal damliyooooTabi ki dedem
Bende fanatikliğe karşıyım ya. Bir insanı delicesine savunmak sırf ona olan hayranlığından hakkındaki her şeyi bilmek falan bana göre değil.Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.
Özgürlüğü kısıtlanan kimse görmediniz mi? Peki ben neden geç saatte dışarı çıkmaya korkuyorum? Kendimi güvende hissetmediğim için olabilir mi? İlla kanun mu çıkması lazım “kadınlar şu saatten sonra dışarı çıkamaz” diye; kadınların özgürlüğünün kısıtlandığını anlamanız için?Özgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar
Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?
Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..
Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Yorumları görmek için direkt twitin üstüne tıkla. Konuşma baloncuğuna tıklıyorsun galiba o yüzden yorumlar çıkmıyordur. Ben de ilk açtığımda bocalamıştım, bu ne saçma şey demiştimYok genel olarak gündemi sarsan hiçbir olayı Twitter'da göremiyorum. Bi'de yorumları da göremiyom benşey evet Twitter'da yeniyim
Ya bırakın lütfen, sonra bambaşka bir yere çekilip algı yapılıyor.Özgürlüğü kısıtlanan kimse görmediniz mi? Peki ben neden geç saatte dışarı çıkmaya korkuyorum? Kendimi güvende hissetmediğim için olabilir mi? İlla kanun mu çıkması lazım “kadınlar şu saatten sonra dışarı çıkamaz” diye; kadınların özgürlüğünün kısıtlandığını anlamanız için?
Deneyip geliyorum hemenYorumları görmek için direkt twitin üstüne tıkla. Konuşma baloncuğuna tıklıyorsun galiba o yüzden yorumlar çıkmıyordur. Ben de ilk açtığımda bocalamıştım, bu ne saçma şey demiştim
Oldu tişikkirlerYorumları görmek için direkt twitin üstüne tıkla. Konuşma baloncuğuna tıklıyorsun galiba o yüzden yorumlar çıkmıyordur. Ben de ilk açtığımda bocalamıştım, bu ne saçma şey demiştim
Çocuklar 'yeter yenisini görelim' diyebilir. Yani inşallah öyle olur.Z ye güvenin, ilk günden beri bunu söylüyorum.
Ne kadar malı varsa bir o kadar gümbür gümbür gelen Atatürk çocukları var.
Zehir gibiler, globaller, keyif düşkünüler aynı zamanda tembeller ve bu yüzden bir işin en kısa en kestirme yolunu bulmada üstlerine yok.
Onlar da kendileri için en kısa olan yolu seçecek, hayalleri yarım kalmasın diye gereğini yapacak.
Rica ederimOldu tişikkirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?