Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Arkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.

21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.
Teşekkür ederm. Geçen genel seçimde pazar günü çalışıyordum, oyumu kullanıp işe biraz geç gittim. İş yerleri müsamaha gösterir diye düşünüyorum.

Özdağ öyle demiyor işte, Özdağ kime ne sözü verdin tek tek ispatla, benim kurallarım bu, bunlarla gel bana, verdiysen terör örgütlerine sözler onları sıfırla diyor kaba tabirle.
Oğan’ın açıklamasında kendi çıkarları için sanki koltuk için müzakere yapılacağı anlaşıldı halbuki kendi parti ve görüşlerinden ödün vermeden oturmak istediğini anlatmalıydı.
İşte kaygan zemin buna deniyor.

Gerçekliği var mı acaba?
Keşke olsa, ne isterim…
Gerçek diye biliyorum.Mutlu da oldum.
Söyleyen Oğan diye değil.Bu keşmekeşliğin içinde kim söylese mutlu olurdum.

Keşke böyle bi ortam olsa.

Dillerde mermiler,sözde demokrasiye sahip çıkmak için sokakta olmak var.
Biri diyor ülkü ocakları depoları doldurdu hazır bekliyor.Savaşa gider gibi sandığa sürükleniyoruz.

Sadece seviye bekledim bir vatandaş olarak.

Ya bu örtümü çıkarırlarsa olayı bana artık normal gelmiyor. Ben de tesettürlüyüm. başörtüsü yasağını yaşamadım sadece adını ve yaşanan olayların çok azını bilirim. Belki de yaşamadığım için korkmuyorum.

Aslında kök seçmeni onun ne demek istediğini gayet iyi biliyor. Ben hiç yanlış anlamadım mesela, çünkü seçim kampanyasına başladığından beri kim terörle arasına mesafe koyarsa onlarla konuşuruz dedi. Çıktığı her yerde aynı seyi söyledi. Simdi bir kere yanlış anlaşılma sonucunda ona oy vermekten vazgeçecek kişi zaten vazgeçsin. Zira onların oy verebileceği çook parti var bu ülkede, ne açıklamalar gördü bu gözler.

Şimdi ben biliyorum, askeri çevrede olduğumuzdan.
Arkadaşlarımızın ailelerinin yaşadıklarından fakat bu rte ile gelmiş bir şey değil.
2. dünya savaşında yahudileri sabun yaptılar, dünya böyle bir yerdi.
21. yy ile beraber özgürlük, eşitlik, her alanda saygı ve bireysellik kazanmaya başladık tüm toplumlarca.
Yani bunu iktidara bağlamayalım, dinin her türlüsü azınlık oldu ve baskılar yaşadı, kabul.
Artık olamaz, olmayacak.
Ne müslüman bir kadın buna maruz kalabilir,i ne bir yahudi ne bir alevi inancını gizleyebilir.
Verilmiş haklar aslında her koşulda birey olmanın gerekliliğinden kazanımlardır ve hiçbir siyasi temelde alınması söz konusu değildir.
Nasıl ki şuan örtüm için akp diyen arkadaşım varsa, yarın iktidar değişsin o meselede geriye adım atıldığında burada yine deisti yahudisi müslümanı el ele olup höst diyeceğiz.

Ben de yanlış anlamadım açıkçası.
Dün farklı bugün farklı bir ifadesi oldu da kaçırdıysam aydınlatan olsun,çok isterim.

Ama şeffaflığını korudu şu ana kadar.Ha ölüyorum bitiyorum değilim.Yanlışı olursa onu da çizerim.

Ben incenin istifasından sonra açıkçası bakış açımı değiştirdim lakin denildiği gibi fazla bilgi kirliliği var.
Yine tip i izleyip, gene kararımı değiştirdim
Seçmen olarak kararsızsak didik didik ediyoruz ve en ufacık bir şeyde ‘bu da mı’ yanılgısı oluşuyor beynimizde.
Lakin Özdağ’ın açıklamasıyla sakinledim diyebilirim.
Takip edeceğim, bir sonraki seçimler için güçlü bir aday olduğunu düşünüyorum.
Bundan sonra muhalefet olarak yapacaklarıyla ilgileneceğim.

Şimdi siz bunları yazarken bizi küçümsememiş mi oldunuz?

Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.

Elbette çizeceğiz, zaten çizmeliyiz. Hiçbir zaman fanatik olmadım olmam da.
Bende fanatikliğe karşıyım ya. Bir insanı delicesine savunmak sırf ona olan hayranlığından hakkındaki her şeyi bilmek falan bana göre değil.

Özgürlüğü kısıtlanan kimse görmediniz mi? Peki ben neden geç saatte dışarı çıkmaya korkuyorum? Kendimi güvende hissetmediğim için olabilir mi? İlla kanun mu çıkması lazım “kadınlar şu saatten sonra dışarı çıkamaz” diye; kadınların özgürlüğünün kısıtlandığını anlamanız için?

Yok genel olarak gündemi sarsan hiçbir olayı Twitter'da göremiyorum. Bi'de yorumları da göremiyom ben şey evet Twitter'da yeniyim
Yorumları görmek için direkt twitin üstüne tıkla. Konuşma baloncuğuna tıklıyorsun galiba o yüzden yorumlar çıkmıyordur. Ben de ilk açtığımda bocalamıştım, bu ne saçma şey demiştim

Ya bırakın lütfen, sonra bambaşka bir yere çekilip algı yapılıyor.
Baksanıza hanımefendi açıklığın kurallarını kendi belirleyecek, bir prototip sunacak falan.
Şekil ve tipten ileri gidemedik.
Kadının adı şekilcilikte, giyim kuşamında.
İstihdamda değil, sigortasında değil, ev işlerindeki yükünde, can güvenliğinde, aile içi şiddette değil, 13 15 yaşında evlenmesinde ya da eğitime ulaşamamasında değil, yok göbeği açıkta yok muhafazakarda.
Bu ülkede kardelen projesi var ve 40 yıl öncenin değil bu proje, niye varı sormuyoruz, istediğimiz gibi giyinelimi tartışıyoruz.
Kadın tam da bu çünkü hayatta, bir konu mankeni!
O sebeple bir şey anlatamazsınız

Deneyip geliyorum hemen

Çocuklar 'yeter yenisini görelim' diyebilir. Yani inşallah öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…