Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben acaba yanlış mı anlaşıldım? Güzelleme yapmak için değil de okuduğum habere gerçekten de çok şaşırdığım için ve altında yatan nedeni merak ettiğim için paylaştım. Çünkü biliyordum ki burada açıklama yapacak arkadaşlar illa ki vardır.

Arkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.

21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.
Annem yarın çalısıyor, hem de anneler günü ve çok yoğun olacaklar. Ama sıra sıra birbirlerini idare ederek gidip kullanacaklar.
Kardeşimin ikameti yeni taşındığı için henüz alınmadı. O da çalışıyor, 2.5 saatlik yol gidip gelecek işe gitmeden önce oy kullanmak adına.

Ay yok aslında sana demedim ben onu pardon
Sabahtan beri öyle bir hava var internette öyle genel konustum yani, yanlış anlama

Herkesin dusuncesine saygi duyduğunu soyleyen birinin yorumu bu, bin kere yazıklar olsun gerçekten, okurken utandim ben asla saygi duymuyorum bu dusunceye, riyakarligin anlami yok..
Isteyen istedigi gibi yasayacak ve siz buna karismamayi öğreneceksiniz.

Dort duvar arasinda da, meydanda da..
Biktim bu kirli dusuncelerden.
Vallahi yazıklar olsun.

Bak bak mal değneklerine bak videoyu nasıl lanse etmişler.

Halbuki bu konuşma seçim güvenliği için yapıldı. Önlemler alınması adına.

Değişik bunlar ya

İnanacaklar var biliyorsun değil mi? Ali Yeşild*ğ 'ın adını kullanan hesabı hala S*dat P*ker sananlar var twitter'da. Umudum yok bu milletten kimse üstüne alınmasın ama.

İnanacaklar var biliyorsun değil mi? Ali Yeşild*ğ 'ın adını kullanan hesabı hala S*dat P*ker sananlar var twitter'da. Umudum yok bu milletten kimse üstüne alınmasın ama.
Var tabiii
Kız o değil de Peker nerde cidden
Ben o kısmı kaçırmışım en son video yayınlarken ben hamileydim
Sonrasından haberim yok
Bir ara tt olmustu medya ambargosunu kaldırın diye

Koray Aydın için diyorum. O da babamın yakın arkadaşıydı, Bayındırlık Bakanlığı yapmıştı ama adı yolsuzluğa karıştı, o yüzden babam mesafeliydi ona karşı. Yüce Divan’a gitti aklandı filan ama bilmiyorum.
Sinan Oğan bizim otelde kalmış 1 hafta. Mhp başörtülü milletvekili vardı. Nesrin Ünal. Mecliste başörtüsüne izin vermemişlerdi. O da ziyaretine geliyormuş. O zamanlar çok aktif rol oynamıyormuş. Kendi halinde bir adammış.
Mhp’den ihraç edilenler İyi Partiyi kurdu işte. Babama da gel diye çok dediler ama babamın sağlık sorunları vardı.

Adam görevini yapıyordu. Ne zamanki Mhp Akp ile iş birliği yaptı o zaman kabul etmediler, ses çıkarttılar sonu ihraçla bitti.
Oğan da parti kurmadı ısrarlara rağmen, davet edildiği partilere de gitmedi. Bir gün Bahçeli o koltuktan kalkarsa şayet o zaman yuvasına döner…

Bakayım şu konuya da hala birbirine girmeye devam ediyorlar mı diye göz atayım dedim. Yazılanlara göz atınca yine tiksindim. Ne kadar ayrıştırıcı dil, kin, aşağılama ve öfke var; saygı sıfır, hakaretler diz boyu. Belki 5 sayfada anca 1-2 mesajda olması gerektiği gibi cevap verilmiş. Her kesimin dilinde de dedikodu ve iftira. En haklı benim havaları...

Çok mu zordu vaadleri açık oturum şeklinde tartışmak? Burası münazaraya dönmüş. Kim baskınsa veya hakaret ediyorsa öne geçiyor.

Savunduğunuz kişiler gerçek hayatta bu kadar didişmiyor hatta birbirine yakın davranıyorlardır. Şaka gibi halk tabanı.

Başkalarında kusur bulacağınıza ilkin desteklediklerinizdeki kusurlara bakın. Gören de ideal olan kendi partileri sanacak. Bir şey kondurmayın, aman.

Bir mesajda da dava tehditi gördüm. Şuradaki mesajların yarısı belki de dava edilmelik ayrıca.

Ülkenin hali niye böylenin özeti olmuş burası. Başarılarınızın devamını dilerim (!) Seçilenlere kızamıyorum da. Halkın en özet hali sonuçta.

Saygıyı, adil olmayı vs öğrendiğimiz günü görmek dileğiyle. Anca işte o gün iyi yöneticilere denk geleceğiz.

Ay yok aslında sana demedim ben onu pardon
Sabahtan beri öyle bir hava var internette öyle genel konustum yani, yanlış anlama
Ama imajını batırdı, özdağ yazılı açıklaması ile topladı.
Az önce bir arkadaşımla konuştum, Zafer için gönüllülerdenmiş mesela.
Onlar da aynı şeyi düşünüyor, o sebeple Özdağ hemen bir açıklama yapmış.
Siyasi taban çok kaygan, ucu açık cümleleriniz pazarlık laflarına girildi mi, kaleminizi kırarlar.
Bu kadar sakin, naif, bilgi birikimi hat safhada olan bir adamın aslında söylemek istediği ile söylediğinin bambaşka olduğunu ender gördüm.

Bir yandan da akp kararsız seçmeni ile konuşuyorum hep aynı cümle, örtümü çıkartırlarsa?
Sinanı düşünün dedim, sağ taban, haberim yok diyor.
Hüdapardan da haberi yok ama oy verecek.
E yoksa niye seçmensin ya, neyi seçeceksin?
Delireceumm

Özgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar

Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?

Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..

Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Verdiğiniz yanıtları gülerek okudum
Cevap vermeye değer bir mesaj bulamadım..

Görüşlerimiz farklı olabilir ama hayatımda hoşgörüyü çok önemsiyorum..

Sizlere de tavsiye ederim.

Ülkemiz milletimiz için en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim..

Ortalık o kadar kirli ki şuanda, sabahtan beri saçma sapan videolar görüyorum. Az önce birtanesini buraya attım hatta. Oğan Erdoğandan şuan randevu istemiş gibi adamlar videonun belli kısmını koymuş çare cumhur diyor sabah buraya atılan video da aynı sekilde. Tamamında Oğan biz 2. Tura kalacağımızı düşünüyoruz, ola ki kalamadık bize imza verenlere, seçmenimize danışacak kamuoyu araştırması yapacağız, ona göre bir karar vereceğiz diyor. Karar verildiği taktirde de belli şartlarının olacağını söylüyor . Hatta bu şartlar kabul edilmezse yolumuza bakacağız diyor. Özdağ’ın yazdığı gibi.
Adamı bir gecede Cumhur destekçisi yaptılar, çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…