Ben acaba yanlış mı anlaşıldım? Güzelleme yapmak için değil de okuduğum habere gerçekten de çok şaşırdığım için ve altında yatan nedeni merak ettiğim için paylaştım. Çünkü biliyordum ki burada açıklama yapacak arkadaşlar illa ki vardır.Sinan Oğan bu meseleden aklandı, tekrar geri döndü
Ama tekrar ihraç edildi, neden biliyor musunuz
Kendisi ile birlikte 4 kişi Anayasa referandumuna hayır dediği için… Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan hayırcı idi
Sinan Oğan bu yüzden Mhp’den ihraç edildi.
O yüzden sağdan soldan kesilmiş videolar ile kimse Oğan’a Akp güzellemesi yapmasın..
Evet bu idi.Twitter’da ben de şunu gördüm de, bu videoysa kastettiğiniz; içerik olarak yanlış anlaşılıp yayılmış bir habermiş.
Annem yarın çalısıyor, hem de anneler günü ve çok yoğun olacaklar. Ama sıra sıra birbirlerini idare ederek gidip kullanacaklar.Arkadaşlar çalışanlar nasıl oy kullanacak? İnşAllah oy kullanmamazlık yapmazlar.
21’e kadar yasak ama Ysk daha önceye çekebilir.
Ay yok aslında sana demedim ben onu pardonBen acaba yanlış mı anlaşıldım? Güzelleme yapmak için değil de okuduğum habere gerçekten de çok şaşırdığım için ve altında yatan nedeni merak ettiğim için paylaştım. Çünkü biliyordum ki burada açıklama yapacak arkadaşlar illa ki vardır.
Herkesin dusuncesine saygi duyduğunu soyleyen birinin yorumu bu, bin kere yazıklar olsun gerçekten, okurken utandim ben asla saygi duymuyorum bu dusunceye, riyakarligin anlami yok..Pazartesi kazanınca balkonlardan pkk bayrakları asılır artık avm park pazar her yerde erkek erkeğe elele öpüşen sevgililer olur dört duvarın içinde ne halt ederlere etsinler ama artık dört duvar olamaz herkesin kızı oğlu var bir gün elinden tutup erkek çocuğunuz ben bu erkekle evlenecem derse yada kızınız ben bu kızla evlenecem derse ...ha özgürlük dimi cinsel hayatlari bize ne değil mi ...he he
İnanacaklar var biliyorsun değil mi? Ali Yeşild*ğ 'ın adını kullanan hesabı hala S*dat P*ker sananlar var twitter'da. Umudum yok bu milletten kimse üstüne alınmasın ama.Bak bak mal değneklerine bak videoyu nasıl lanse etmişler.
Halbuki bu konuşma seçim güvenliği için yapıldı. Önlemler alınması adına.
Değişik bunlar ya
Sedat Peker: Ben ne alaka.ajajsjsjsİnanacaklar var biliyorsun değil mi? Ali Yeşild*ğ 'ın adını kullanan hesabı hala S*dat P*ker sananlar var twitter'da. Umudum yok bu milletten kimse üstüne alınmasın ama.
Ben twitleri okudum ya hepSedat Peker: Ben ne alaka.ajajsjsjs
Ya offf
Ben niye göremiyommmBen twitleri okudum ya hepNeler var orda jdjf
Var tabiiiİnanacaklar var biliyorsun değil mi? Ali Yeşild*ğ 'ın adını kullanan hesabı hala S*dat P*ker sananlar var twitter'da. Umudum yok bu milletten kimse üstüne alınmasın ama.
Koray Aydın için diyorum. O da babamın yakın arkadaşıydı, Bayındırlık Bakanlığı yapmıştı ama adı yolsuzluğa karıştı, o yüzden babam mesafeliydi ona karşı.Sinan Oğan bu meseleden aklandı, tekrar geri döndü
Ama tekrar ihraç edildi, neden biliyor musunuz
Kendisi ile birlikte 4 kişi Anayasa referandumuna hayır dediği için… Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan hayırcı idi
Sinan Oğan bu yüzden Mhp’den ihraç edildi.
O yüzden sağdan soldan kesilmiş videolar ile kimse Oğan’a Akp güzellemesi yapmasın..
E siliyor hep. Şu an çok göremiyorum ama. Zor da olsa anladılar.Ben niye göremiyommm
Yok genel olarak gündemi sarsan hiçbir olayı Twitter'da göremiyorum. Bi'de yorumları da göremiyom benE siliyor hep. Şu an çok göremiyorum ama. Zor da olsa anladılar.
Adam görevini yapıyordu. Ne zamanki Mhp Akp ile iş birliği yaptı o zaman kabul etmediler, ses çıkarttılar sonu ihraçla bitti.Koray Aydın için diyorum. O da babamın yakın arkadaşıydı, Bayındırlık Bakanlığı yapmıştı ama adı yolsuzluğa karıştı, o yüzden babam mesafeliydi ona karşı.Yüce Divan’a gitti aklandı filan ama bilmiyorum.
Sinan Oğan bizim otelde kalmış 1 hafta. Mhp başörtülü milletvekili vardı. Nesrin Ünal. Mecliste başörtüsüne izin vermemişlerdi. O da ziyaretine geliyormuş. O zamanlar çok aktif rol oynamıyormuş. Kendi halinde bir adammış.
Mhp’den ihraç edilenler İyi Partiyi kurdu işte. Babama da gel diye çok dediler ama babamın sağlık sorunları vardı.
Ama imajını batırdı, özdağ yazılı açıklaması ile topladı.Ay yok aslında sana demedim ben onu pardon
Sabahtan beri öyle bir hava var internette öyle genel konustum yani, yanlış anlama
Ortalık o kadar kirli ki şuanda, sabahtan beri saçma sapan videolar görüyorum. Az önce birtanesini buraya attım hatta. Oğan Erdoğandan şuan randevu istemiş gibi adamlar videonun belli kısmını koymuş çare cumhur diyorAma imajını batırdı, özdağ yazılı açıklaması ile topladı.
Az önce bir arkadaşımla konuştum, Zafer için gönüllülerdenmiş mesela.
Onlar da aynı şeyi düşünüyor, o sebeple Özdağ hemen bir açıklama yapmış.
Siyasi taban çok kaygan, ucu açık cümleleriniz pazarlık laflarına girildi mi, kaleminizi kırarlar.
Bu kadar sakin, naif, bilgi birikimi hat safhada olan bir adamın aslında söylemek istediği ile söylediğinin bambaşka olduğunu ender gördüm.
Bir yandan da akp kararsız seçmeni ile konuşuyorum hep aynı cümle, örtümü çıkartırlarsa?
Sinanı düşünün dedim, sağ taban, haberim yok diyor.
Hüdapardan da haberi yok ama oy verecek.
E yoksa niye seçmensin ya, neyi seçeceksin?
Delireceumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?