- 30 Aralık 2009
- 4.574
- 19.119
- 733
Herkel diye isim var mı?şuan esim yanimda johny johny herkel frank videosunu izliyo
Amed ve Adıyaman şarkıları da çok güzel ya.
Bunu burada bir kere demiştim yine diyeceğim.Hahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil miPKK'nın itlerini ülkeye sokarak kazanacaksin. Ya yok yok fetoculeri cezaevlerinden çıkararak kazanacaksın
Ee diğeri de sürtük dedi. O daha feci.Kardeşim sen peçeli bir kadınmışsin ya. Kılıçdaroğlu senin başörtüne çıktı ve bez parçası dedi. Devlet üniversitesine gitmek zorunda mı dedi .Omurgali ol gözünü seveyim ya. Nasıl savunabiliyorsun
Yine mi beyaz çayKac liraya aldin o cayi?
Of o neydi gizzzYine mi beyaz çay
Ben bugün devlet bahçeliye çok güldümdeYav son aksam neden kavga ediyorsunuz, caps maps gülelim azıcık
Kaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegimKac liraya aldin o cayi?
Sen bi cevap versene bana.Kaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegim
Babam demiştir kesinSen bi cevap versene bana.
Hocaefendi oldu terörist.
Hizbullah oldu Hüdapar. Hani bayrak aşkınız var ya.Türk bayrağını tanımadığını söyleyen, kime göre neye göre çocuk diyen hüdapar'ın yanınızda işi ne?
Şehide kim kelle dedi?
Daha Konya'nın neresi olduğunu bile bilmiyor
Konya'yla Çorum'a ülke diyen, kendi kendine ülkeye yeşil pasaport veren Kılıçdaroğlunun seçmeni mi diyor bunuMersin'e güneydoğunun ili, Van Gölü'ne Van denizi diyen mi yoksaa.
Aynen kaset işinden iyi anlıyorlarOnlarda biliyor bu adamdan olmayacağını ama kasetmen bırakmıyor gitmiyor bir türlü
Hak etmedigin fiyata aliyorsun guzel kardesim, ekmek alamiyorsun, simit borek alamiyorsun gel mantikli düşün. O dediklerin olmayacak. Bahar sana da gelsin. Hos istemesen de gelecek. Bak şimdiden anlasalim sonu feto gibi olmasin. Biz o partiyi tutmuyordukkkkkk kandirildik demeyin.Kaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegim
Onu alabilecek ülkende onu alabilecek parası yok çoğunun. İnsanlar aç açıkta, yaşamıyor hayatta kalıyor. A haber izlemeyin de biraz gerçekleri görün artıkKaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegim
Yoo, omurga dedin ya...Hahah ağzımdan çayı püskürdüm ya ne alaka? Tesettürlü fotoğrafımı mi koyacağım buraya
Şrfsz gözünü çocuklara dikmiş.Sen bi cevap versene bana.
Hocaefendi oldu terörist.
Hizbullah oldu Hüdapar. Hani bayrak aşkınız var ya.Türk bayrağını tanımadığını söyleyen, kime göre neye göre çocuk diyen hüdapar'ın yanınızda işi ne?
Şehide kim kelle dedi?
İşte hiçbir şey bilmeyen le yola devam etmek istiyorsunuzBileni de gördük bi'de bilmeyeni görelim
Sonra kalkıp vatan bayrak diyorlar.Şrfsz gözünü çocuklara dikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?