Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Herkesin fikri kendinedir. Kimseye bisey anlatmaya çalismak istemiyorum cok yoruldum.Yarın ve sonrası icin cok büyük korkularım var.O kişi bu kişi olarak bakmıyorum olaya. Olaylar kişilik meselesi degil cok daha fazlası.Kimse kimseyi kırmasın üzmesin burda( ben pek girmiyorum) birbirimizi tanımadan kırıcı elestiriler yapiyoruz ,yarin birgun reelde birbirimize ihtiyacimiz olabilir.

Fikirler farklıda olsa hepimizin istegi ayni.Ülkemiz icin güzel günlerin gelmesi. Umut ediyorum herşey iyiye gitsin.Korktugumuz gibi olmasın.Kimse korktuğu üzüldügu seyler yasamasin. Hepimiz icin iyilikler diliyorum.
İyi aksamlar

Hahah evet özerklik vererek kazanacaksın değil mi PKK'nın itlerini ülkeye sokarak kazanacaksin. Ya yok yok fetoculeri cezaevlerinden çıkararak kazanacaksın
Bunu burada bir kere demiştim yine diyeceğim.

Fetöcülerin çıkmasından korkanlar da bir zamanlar fetöcüydü. Yok öyle kandırıldık,aldatıldık hüüğ demeler.

Ee diğeri de sürtük dedi. O daha feci.

Kaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegim
Sen bi cevap versene bana.

Hocaefendi oldu terörist.
Hizbullah oldu Hüdapar. Hani bayrak aşkınız var ya.Türk bayrağını tanımadığını söyleyen, kime göre neye göre çocuk diyen hüdapar'ın yanınızda işi ne?

Şehide kim kelle dedi?

Babam demiştir kesin

Kaç liraya aldığım seni ilgilendirmez ama en azından bunu alabilecek bir ülkem var şu anda. Yarın sizin zihniyet başa geçerse ülkeyi Selonun dediği gibi 20 kusure bolecekler, onu da icemeyecegim
Hak etmedigin fiyata aliyorsun guzel kardesim, ekmek alamiyorsun, simit borek alamiyorsun gel mantikli düşün. O dediklerin olmayacak. Bahar sana da gelsin. Hos istemesen de gelecek. Bak şimdiden anlasalim sonu feto gibi olmasin. Biz o partiyi tutmuyordukkkkkk kandirildik demeyin.

Onu alabilecek ülkende onu alabilecek parası yok çoğunun. İnsanlar aç açıkta, yaşamıyor hayatta kalıyor. A haber izlemeyin de biraz gerçekleri görün artık

Şrfsz gözünü çocuklara dikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…