Tamam işte biz bilenden bıktık yeto! Ayrıca desem ki reyiz hangi üniden mezun verebileceğiniz bir cevabınız yok siz gelmiş anya Konya bilmem ne diyorsunuz.İşte hiçbir şey bilmeyen le yola devam etmek istiyorsunuz
Kelle dediği için savunma sanayiini top noktasina getirdi, dünyanın ilk SİHA gemisini yaptık ve daha büyüğü için çalışmalara başlandı. İhalar sihalar.. Anca lafla yürüyorsunuz, icraate bakın.Sen bi cevap versene bana.
Hocaefendi oldu terörist.
Hizbullah oldu Hüdapar. Hani bayrak aşkınız var ya.Türk bayrağını tanımadığını söyleyen, kime göre neye göre çocuk diyen hüdapar'ın yanınızda işi ne?
Şehide kim kelle dedi?
Ezbere konuşuyor o, akşama kadar selo diyen birini tekrar ediyor.Sen bi cevap versene bana.
Hocaefendi oldu terörist.
Hizbullah oldu Hüdapar. Hani bayrak aşkınız var ya.Türk bayrağını tanımadığını söyleyen, kime göre neye göre çocuk diyen hüdapar'ın yanınızda işi ne?
Şehide kim kelle dedi?
Hmmmm evet bunun çözümü özerklik mi, yerel yönetim mi?Onu alabilecek ülkende onu alabilecek parası yok çoğunun. İnsanlar aç açıkta, yaşamıyor hayatta kalıyor. A haber izlemeyin de biraz gerçekleri görün artık
Ben burada kötü bir şey göremedim
merkeldir bence oHerkel diye isim var mı?
Cık. Anayasanın değişmez maddelerini değiştirme teklifi yapmak çözümHmmmm evet bunun çözümü özerklik mi, yerel yönetim mi?
Karabiber ben sizi adanadan tanıyorum.Kızınızın lisesinden.Profilinizde dolasınca emin oldum. Sormustunuz cevap vereyım dedim.Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasını
onun puskevit diye bahsettigi sey aslinda bence yani biskuvi arasi lokum du.Ay ne dalga geçtilerdi adamla püskevit dedi diye. Ne yıllardı beeeee
Kaç sene günlük hayatta bisküvi şakası yapıldı, püskevit diye diye.
Sihirli kelimeleri söyledinKelle dediği için savunma sanayiini top noktasina getirdi, dünyanın ilk SİHA gemisini yaptık ve daha büyüğü için çalışmalara başlandı. İhalar sihalar.. Anca lafla yürüyorsunuz, icraate bakın.
İyi parti, saadet falan da o yüzden HÜDA-PAR ile anlaşmaya gitti zaten. Sizin tarafa gecemeyince kendinize bahane arıyorsunuz. Hdpkk ile olmayı siz dahi kendinize yakistirmadiginiz için Hudapar da Hudapar diye hopluyorsunuz. Ne bu ? Kusuru kusurla kapatmaya çalışmak mı size göre
Amed değil DiyarbakırAmed ve Adıyaman şarkıları da çok güzel ya.
Bence de sihirli. Sizinki olsa hayalini kuramayaacagimiz savunma sanayiini şu anda yaşıyoruz. Hoş gelse baykari kapatacağını söylüyor, sizinkiler İsrail'den kiralamayı severler:))Sihirli kelimeleri söyledin
Kimin konuşmasını?Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasını
Şarkının ismi amed, deli misin kardeşim. Benim dilimde ve şarkıda amed iste zoruna niye gidiyorAmed değil Diyarbakır
şuan iha siha ne alaka bu soruya anlamadım kiKelle dediği için savunma sanayiini top noktasina getirdi, dünyanın ilk SİHA gemisini yaptık ve daha büyüğü için çalışmalara başlandı. İhalar sihalar.. Anca lafla yürüyorsunuz, icraate bakın.
İyi parti, saadet falan da o yüzden HÜDA-PAR ile anlaşmaya gitti zaten. Sizin tarafa gecemeyince kendinize bahane arıyorsunuz. Hdpkk ile olmayı siz dahi kendinize yakistirmadiginiz için Hudapar da Hudapar diye hopluyorsunuz. Ne bu ? Kusuru kusurla kapatmaya çalışmak mı size göre
DedemSen nasıl sevimli bir şeysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?