Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İşte hiçbir şey bilmeyen le yola devam etmek istiyorsunuz
Tamam işte biz bilenden bıktık yeto! Ayrıca desem ki reyiz hangi üniden mezun verebileceğiniz bir cevabınız yok siz gelmiş anya Konya bilmem ne diyorsunuz.

Kelle dediği için savunma sanayiini top noktasina getirdi, dünyanın ilk SİHA gemisini yaptık ve daha büyüğü için çalışmalara başlandı. İhalar sihalar.. Anca lafla yürüyorsunuz, icraate bakın.

İyi parti, saadet falan da o yüzden HÜDA-PAR ile anlaşmaya gitti zaten. Sizin tarafa gecemeyince kendinize bahane arıyorsunuz. Hdpkk ile olmayı siz dahi kendinize yakistirmadiginiz için Hudapar da Hudapar diye hopluyorsunuz. Ne bu ? Kusuru kusurla kapatmaya çalışmak mı size göre

Ezbere konuşuyor o, akşama kadar selo diyen birini tekrar ediyor.

Yine atayım. Kimseyi desteklemiyorum velev ki desteklesem de kime ne? Bu ülkeyi hırsızlardan, yalancılardan, yolsuzlardan kim kurtarıyorsa onun kazanmasini istiyoruz.
Depremde bizi ölüme terkedenlerden,
Babaların intihar etmesine sebep olanlardan ,
Doktorların ülkeyi terketmesinin sebebi olanlardan,
Gencecik kardeşimiz Enes Kara'nin ölümüne sebep olanlardan,
Dini kullanıp insanları kandiranlardan,
Hesap soracağız!
Hodri meydan, hadi bakalım.
O koltuktan söküp atacağız seni Tayyip bey, saltanatinla birlikte gomulesin tarihin derin kuytularina, Türkiye gençleri olarak senden nefret ediyoruz, defolup gideceksiniz!!!

Ahlak ve adaptan bari siz bahsetmeyin gördük burada herkesle dalga geçilerek konuşuyorlar önce buradakiler öğrensin konuşmasını
Karabiber ben sizi adanadan tanıyorum.Kızınızın lisesinden.Profilinizde dolasınca emin oldum. Sormustunuz cevap vereyım dedim.

Ay ne dalga geçtilerdi adamla püskevit dedi diye. Ne yıllardı beeeee
Kaç sene günlük hayatta bisküvi şakası yapıldı, püskevit diye diye.
onun puskevit diye bahsettigi sey aslinda bence yani biskuvi arasi lokum du.
bizde de buskivi arasi lokumun adı puskevitdir yani ona puskevit derler idi

Sihirli kelimeleri söyledin

İkisi de ayardan kaymış iyice, sağlıkları yerinde değil. Kibarca gitmeleri gerekirken hakaret ve hileyle ayakta kalmaya çalışıyor. Hadi birinin sahip çıkacak evladı yok. Diğerinin çocukları görmüyor mu bunun bu halini. Ben olsam durdurmanın yolunu ararım. Ki kendi babamı durdurmak için çok çaba harcıyoruz kardeşimle. İnsan babasının bu hale düşmesine izin verir mi? Bakanlardan biri bunları kullanarak ortalık karıştırmak istiyormuş gibi hissediyorum şu an. Galiba yarın korkunç şeylere gebe.

Bunların şu halini gören aklı başında insanların oy vermemesi lazım, kendi geleceğinin güvenliği için.

şuan iha siha ne alaka bu soruya anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…