Senin hayal kuramayacağını bilenler yürüyor oradan.Bence de sihirli. Sizinki olsa hayalini kuramayaacagimiz savunma sanayiini şu anda yaşıyoruz. Hoş gelse baykari kapatacağını söylüyor, sizinkiler İsrail'den kiralamayı severler:))
Erdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.Şarkının ismi amed, faşist misin kardeşim. Benim dilimde amed iste zoruna niye gidiyor
İcraat mi bakalım.Kelle dediği için savunma sanayiini top noktasina getirdi, dünyanın ilk SİHA gemisini yaptık ve daha büyüğü için çalışmalara başlandı. İhalar sihalar.. Anca lafla yürüyorsunuz, icraate bakın.
İyi parti, saadet falan da o yüzden HÜDA-PAR ile anlaşmaya gitti zaten. Sizin tarafa gecemeyince kendinize bahane arıyorsunuz. Hdpkk ile olmayı siz dahi kendinize yakistirmadiginiz için Hudapar da Hudapar diye hopluyorsunuz. Ne bu ? Kusuru kusurla kapatmaya çalışmak mı size göre
Sorunu doğuruyorsan başkasının bulduğu çözüme karışma hakkın?Bence yok.Hmmmm evet bunun çözümü özerklik mi, yerel yönetim mi?
Ahaaa geldin mi yine
Hangi kızımın adana fen lisesimi ve imkb fen lisesi miKarabiber ben sizi adanadan tanıyorum.Kızınızın lisesinden.Profilinizde dolasınca emin oldum. Sormustunuz cevap vereyım dedim.
bende buna çok şaşırıyorum ya bizler normal isçi memur kesimi ailenin çocuklariyiz, anamizin babamizin yaşı geldigi zaman emekli olsunlar dinlensinler keyiflerine baksinlar istedik.İkisi de ayardan kaymış iyice, sağlıkları yerinde değil. Kibarca gitmeleri gerekirken hakaret ve hileyle ayakta kalmaya çalışıyor. Hadi birinin sahip çıkacak evladı yok. Diğerinin çocukları görmüyor mu bunun bu halini. Ben olsam durdurmanın yolunu ararım. Ki kendi babamı durdurmak için çok çaba harcıyoruz kardeşimle. İnsan babasının bu hale düşmesine izin verir mi? Bakanlardan biri bunları kullanarak ortalık karıştırmak istiyormuş gibi hissediyorum şu an. Galiba yarın korkunç şeylere gebe.
Bunların şu halini gören aklı başında insanların oy vermemesi lazım, kendi geleceğinin güvenliği için.
Abooooojahajasjajsjmerkeldir bence o
Benim bildiğim kadarıyla 80 olayları sırasında yapılan işkenceler yüzünden çocuğu olmuyormuş. Hatta bunu bir gazeteci mi ne söylemişti. Öyle gizli saklı bişey değil yani. Eskiler biliyor.Kısır dendiğini duydum. Sen ne duydun?
Silkelemeye demek istemiştir de diyememiş:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.
Aşure tarifine geçicez az sonra dur bişuan iha siha ne alaka bu soruya anlamadım ki
Benim dilimde de DiyarbakırŞarkının ismi amed, deli misin kardeşim. Benim dilimde ve şarkıda amed iste zoruna niye gidiyor
Benim 2 anadilim var kurtce ve turkce. Şarkı adını söyledim düzeltmene gerek yoktu.Benim dilimde de Diyarbakır
ay lutfen gecmesinler malzeme alacak paramiz yok.Aşure tarifine geçicez az sonra dur bi
Mesele bu zaten. Yargılanmaktan korkmayan temiz temiz vaatlerini anlatırdı. Şu an mesele memleket değil onlar için. Ya yargılanacak ya sultan olacak.Yine atayım. Kimseyi desteklemiyorum velev ki desteklesem de kime ne? Bu ülkeyi hırsızlardan, yalancılardan, yolsuzlardan kim kurtarıyorsa onun kazanmasini istiyoruz.
Depremde bizi ölüme terkedenlerden,
Babaların intihar etmesine sebep olanlardan ,
Doktorların ülkeyi terketmesinin sebebi olanlardan,
Gencecik kardeşimiz Enes Kara'nin ölümüne sebep olanlardan,
Dini kullanıp insanları kandiranlardan,
Hesap soracağız!
Hodri meydan, hadi bakalım.
O koltuktan söküp atacağız seni Tayyip bey, saltanatinla birlikte gomulesin tarihin derin kuytularina, Türkiye gençleri olarak senden nefret ediyoruz, defolup gideceksiniz!!!
Eki Görüntüle 3247300
Neden memura %85 verdi rte cevap verir misinz neden %100 değil? Hani videoki aktroll soruyor ya ben de size soruyorum neye göre %85
Ben de çocukluğumda öyle hatırlıyorum ama çok çabuk unuttularErdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
Gördüm.He zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?