- 15 Ekim 2016
- 22.641
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.876
- 598
Ben de böyle biliyorum.Benim bildiğim kadarıyla 80 olayları sırasında yapılan işkenceler yüzünden çocuğu olmuyormuş. Hatta bunu bir gazeteci mi ne söylemişti. Öyle gizli saklı bişey değil yani. Eskiler biliyor.
CHP kazanırsa pazartesi şimdi siz HDP bayraklariyla beraber sevinç naralarımı atacaksınız
Ağzından duydun mu bunu, yoksa cumhur mu söyledi. Ben seçim dönemindeki neredeyse hiçbir konuşmasını kaçırmadım. Tam aksini yani destekleyeceğini söylüyor.Bence de sihirli. Sizinki olsa hayalini kuramayaacagimiz savunma sanayiini şu anda yaşıyoruz. Hoş gelse baykari kapatacağını söylüyor, sizinkiler İsrail'den kiralamayı severler:))
Faşist kelimesini neden sildin Black?Benim 2 anadilim var kurtce ve turkce. Şarkı adını söyledim düzeltmene gerek yoktu.
25 yaşındayım ben o kadarını hatırlamıyorum arkadaşım.Erdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
gördünmü kılışdarı hdp ile kol kola verip neler yapmışErdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
Yanlış bir kelime kullandigimi dusundum çünküFaşist kelimesini neden sildin Black?
Yaptığı kötü şeyleri görmezden mi geleceğiz yani bunu yaptı diye. Haklarıydı, yıllar önce yapıması gerekiyordu o yaptı. Önünde secdeye mi kapanmak lazım. Yaptığı hatalar doğrular yüze katladıErdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
85i kim verdi kız, beni unuttular mı yoksa zam yaparken.Neden memura %85 verdi rte cevap verir misinz neden %100 değil? Hani videoki aktroll soruyor ya ben de size soruyorum neye göre %85
Hiç çekinmeden söylerim bu hükümet safkan faşistYanlış bir kelime kullandigimi dusundum çünkü
Büyük olanın galiba adana fen ortanca kzınız sanki orta sondu emin değilim oğlunuzu da hatırlıyorum. Anonim kalmak adına kendi adıma bisey yazamicam. Ama emin oldum.Hangi kızımın adana fen lisesimi ve imkb fen lisesi mi
Kadına direkt yazdım da birbirimizi yanlış anladık bence diye düzelttim.Hiç çekinmeden söylerim bu hükümet safkan faşist
Bunu zamanla daha iyi anlayacağız
Sayın CB adayınızın sözde yardımcılarından bunu söylediklerini dinleyebilirsiniz. O kadar çok var ki biraz araştırman gerekecek ama.. Dokunacaklarmis, İHA siha dağda izmarit toplayanlari vuruyormus güya. Çok ironikAğzından duydun mu bunu, yoksa cumhur mu söyledi. Ben seçim dönemindeki neredeyse hiçbir konuşmasını kaçırmadım. Tam aksini yani destekleyeceğini söylüyor.
Yarın önce onu tekrar kazandırıcaz, sonrasında kendisi dinlenir , no problem...Ahaaa geldin mi yineyavrucum cümle kur, bu aklı sıra laf cambazları gerçekleri örtmeye yetmez. Cumhur yürüyemiyor artık. Günah adama zulmetmeyin. Konuşmaya mecali kalmamış, huzurla otursun evinde.
Şuna bir bak ya, en enerjik hali bu, bitmiş adam.
Tamam.Yarın önce onu tekrar kazandırıcaz, sonrasında kendisi dinlenir , no problem...
Kendini sürekli açıklama gereği duymayacağın yarınlar dileği ileBen niye sürekli din ve kürtluk meseleleri yüzünden açıklama içinde buluyorum kendimi ya
Neyse beni bilenler biliyor bu konuda açıklama yapmak istemiyorum artık
Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırlaŞarkının ismi amed, deli misin kardeşim. Benim dilimde ve şarkıda amed iste zoruna niye gidiyor
Tarih 25 yıldan oluşmuyor ama. Kürtçeyi yasaklayan da CHP idi bu arada. Kimden medet umdugunuza dikkat25 yaşındayım ben o kadarını hatırlamıyorum arkadaşım.
Ha bir de diğer arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben genelde Diyarbakır ismini kullanıyorum şarkının ismi amed onu söyledim sadece. Amedi pkk kullaniyormus bilmeyince işte
Ahmet Kaya doğduğum yıl vefat etmiş maalesef hatırlamıyorumŞuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?