Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim bildiğim kadarıyla 80 olayları sırasında yapılan işkenceler yüzünden çocuğu olmuyormuş. Hatta bunu bir gazeteci mi ne söylemişti. Öyle gizli saklı bişey değil yani. Eskiler biliyor.
Ben de böyle biliyorum.

Bence de sihirli. Sizinki olsa hayalini kuramayaacagimiz savunma sanayiini şu anda yaşıyoruz. Hoş gelse baykari kapatacağını söylüyor, sizinkiler İsrail'den kiralamayı severler:))
Ağzından duydun mu bunu, yoksa cumhur mu söyledi. Ben seçim dönemindeki neredeyse hiçbir konuşmasını kaçırmadım. Tam aksini yani destekleyeceğini söylüyor.

Erdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
25 yaşındayım ben o kadarını hatırlamıyorum arkadaşım.

Ha bir de diğer arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben genelde Diyarbakır ismini kullanıyorum şarkının ismi amed onu söyledim sadece. Amedi pkk kullaniyormus bilmeyince işte

Erdoğan'dan önce Kürtçe konuşamıyordunuz ama :) Ne çabuk unuttunuz Kürtçe konuşmanın yasak olduğu günleri.
Yaptığı kötü şeyleri görmezden mi geleceğiz yani bunu yaptı diye. Haklarıydı, yıllar önce yapıması gerekiyordu o yaptı. Önünde secdeye mi kapanmak lazım. Yaptığı hatalar doğrular yüze katladı

Yanlış bir kelime kullandigimi dusundum çünkü
Hiç çekinmeden söylerim bu hükümet safkan faşist

Bunu zamanla daha iyi anlayacağız
Kendi ideolojileri dinleri tercihlerinden başka hiç kimseye görüşe tahammülleri yok

Ağzından duydun mu bunu, yoksa cumhur mu söyledi. Ben seçim dönemindeki neredeyse hiçbir konuşmasını kaçırmadım. Tam aksini yani destekleyeceğini söylüyor.
Sayın CB adayınızın sözde yardımcılarından bunu söylediklerini dinleyebilirsiniz. O kadar çok var ki biraz araştırman gerekecek ama.. Dokunacaklarmis, İHA siha dağda izmarit toplayanlari vuruyormus güya. Çok ironik

Yarın önce onu tekrar kazandırıcaz, sonrasında kendisi dinlenir , no problem...

Ben niye sürekli din ve kürtluk meseleleri yüzünden açıklama içinde buluyorum kendimi ya
Neyse beni bilenler biliyor bu konuda açıklama yapmak istemiyorum artık
Kendini sürekli açıklama gereği duymayacağın yarınlar dileği ile
Herşey güzel olacak

Şarkının ismi amed, deli misin kardeşim. Benim dilimde ve şarkıda amed iste zoruna niye gidiyor
Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla

Tarih 25 yıldan oluşmuyor ama. Kürtçeyi yasaklayan da CHP idi bu arada. Kimden medet umdugunuza dikkat

Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Ahmet Kaya doğduğum yıl vefat etmiş maalesef hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…