Muhtemelen çünkü kızcağız ev bize dert oldu dedi, bu insanların borcu harcı daha da ileri tarihlere ötelenmeli, evleri yok, işleri yok, aileleriKız diyor ki alacaklılar beni bulmaya başladı, bir sürü borç harç çıktı diyor. Allah bilir o yıkılan evin kredisi vs.dir.
Bu insanlardan nasıl para isteyebiliyorlar ya?
Şu an ne yaşadığıma bakıyorumTarih 25 yıldan oluşmuyor ama. Kürtçeyi yasaklayan da CHP idi bu arada. Kimden medet umdugunuza dikkat
Arkadaş 25 yaşındaymış ama rica ediyorum. Öncesi yok , öncesi toz pembe, bir güller gulustanlarŞuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Neden silmesin, yazdığına pişman olmuş silmiş, sildiğinin hesabını vermek zorunda mı, yapmayın şimdi bunu. Doğuda pek çok insan yaralı bu konuda.Faşist kelimesini neden sildin Black?
Linçleyenler ülkücü gençlikti ve her nasılsa şimdi onlar sizinle.Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Siz bana bi cevap vermediniz ama.Arkadaş 25 yaşındaymış ama rica ediyorum. Öncesi yok , öncesi toz pembe, bir güller gulustanlar
Deprem döneminde bana terörist muamelesi yapıldı pkk sempatizanı sandılar yani. Maalesef o günden sonra biraz rahatsızlık duyuyorum.Neden silmesin, yazdığına pişman olmuş silmiş, sildiğinin hesabını vermek zorunda mı, yapmayın şimdi bunu. Doğuda pek çok insan yaralı bu konuda.
Ben lise öğrencilerine bir şey demiyorum artık. Benim herifin yazı dili facia, kelime dağarcığı içler acısı. Ben de Türkçe öğretmeniyim bu arada. Neyi kınadıysam başımda buldum.Keşke şaka olarak kalsa. Lise öğrencilerine mini bir test yapılsın, kaç tanesi bisküvi yazabiliyor diye
Şehit?
Açılım şehitleri?
Gaffar Okkan?
Eren Bülbül?
Fırat Çakıroğlu?
Muhsin Yazıcıoğlu?
Cennet Yiğit?
Gülşah Güler?
15 temmuz şehitleri? Hani hocaefendi dediğiniz biri vardı.
Ah bu gençlik başka hükümet görmeyen gençlikAhmet Kaya doğduğum yıl vefat etmiş maalesef hatırlamıyorum
Ülke yöneten insan öyle kolay dinlenemez. Bu adam o koltukta ölürse vebali oy verenlerinin bilginiz olsun.Yarın önce onu tekrar kazandırıcaz, sonrasında kendisi dinlenir , no problem...
Şukursuz Z kusagiyiz işte napalimAh bu gençlik başka hükümet görmeyen gençlik
Ben bu denli baskıyı sevmiyorum. Rahat ol lütfen. Dil meselesi hakkında ahkam kesecek halimiz yok. Şu yazdığım mesajda kaç Türkçe sözcük var? Kelime de diyebilirdim. Mesaj yerine ileti belki. Resmi dilimiz bizi birleştirir, ana dili yasaklanamaz.25 yaşındayım ben o kadarını hatırlamıyorum arkadaşım.
Ha bir de diğer arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben genelde Diyarbakır ismini kullanıyorum şarkının ismi amed onu söyledim sadece. Amedi pkk kullaniyormus bilmeyince işte
Ülkücü mü sen kaç yaşındaydınLinçleyenler ülkücü gençlikti ve her nasılsa şimdi onlar sizinle.
Türkçe tabelaların kaldırıldığını da hatırlamaz şimdi bu balık hafizalarLinçleyenler ülkücü gençlikti ve her nasılsa şimdi onlar sizinle.
Yani, ne yapmalı, ülke batarken vefa borcu mu ödemeli.Şuan bunu rahatça söyleyebiliyorsan bu hükümet sayesinde eskiden kanal 6 da bu ülkede Kürtçe şarkılar söylenecek diyen Ahmmet Kaya'nın nasıl linclendiğini hatırla
Şuan biden kimi destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?