Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Donumuza kadar alınan vergilerle devletin yapması gereken şeyler seçim malzemesi olarak kullanılıyor ne garip. Onların parasını biz verdik kardeşim. Sen verdin ben verdim tabiki yapılacak. Ha cogu yol köprü baraj da yap işlet devret modeline göre yapıldı. Yani para da verilmedi yapım karsılıgnda kullanım hakkı verildi ki cogu yol ve barajın yüksek ölcüde kullanımı 25 yıl. Ee ne anladım bu işten köprü de baraj da çöp oldugunda devlete devredilecek.

abla dask nerde?
neden karsilamiyor bankalardan kredi cekince hemen sigorta yaptiriyolar o ne ise yariyo?

Ah bu gençlik başka hükümet görmeyen gençlik
41 yaşındayım
Mesela bir erdal inönü vardı
Allahım kalite bu kadar mı olur derdiniz
Bir ahmet necdet sezer vardı
Tam bir devlet adamıydı
Bir kara oğlan vardı
Bizdendi
Bir necmettin erbakan vardı
Eğitimi yeterdi
Birde çoban sülü vardı
100 bin defa tercih ederim
Ya siz bilmezsiniz değil mi

onun puskevit diye bahsettigi sey aslinda bence yani biskuvi arasi lokum du.
bizde de buskivi arasi lokumun adı puskevitdir yani ona puskevit derler idi
Sivas yöresinde düğün, nişan gibi aktivitelerde dağıtılır. Sivas şehrime yakın, oradan biliyorum. Kıstırma da denir hatta, güzeldir ya. Olsa da yesek.

Neden silmesin, yazdığına pişman olmuş silmiş, sildiğinin hesabını vermek zorunda mı, yapmayın şimdi bunu. Doğuda pek çok insan yaralı bu konuda.
Sakin. Ben sebebini merak ettim sadece. Benim kelimeyle bir zorum yok, zira bana devamlı faşist (!) diyorlar zaten.

Yerel yönetim özerklik ile bölgesel özerklik arasındaki farkı bir arkadaşım açıklayabilir mi?
Ben araştırdım lakin burada çok cevval eğitimciler var .
Tane tane anlatacak.
Uğraşamayacağm bacım anlayacak formatta insan görememekteyim. Kızcağızı gazlayıp banlattılar. Üzüldüm çok. T Tamam üzülme kuzum, inşallah cezan kısa sürer biz anlıyoruz seni ama bu zihniyet asla anlamaz.

Biz mi çok kasıyoruz, branştan dolayı bilmiyorum. Eğitimli insanlar da aman ha öyle ha böyle diyor. Bazen bana da fenalık geliyor. TDK'ye baktığım sözcükler hep yabancı kökenli. Sinirim zıplıyor bazen, çok lazımdı nasıl yazıldığı, atıyorum provoke demesem de kışkırtma desem ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…