- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.255
- 508
Koskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip vallaDaha fazla sallayamadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip vallaDaha fazla sallayamadi
Bilmiyorum kafamın içinde uyursan ölürsün çalıyor sonuçlanmadan uyumak istemiyordum hiç korktuğum başıma geldiYazık tabi
O değil nasıl uyuyacağızzz
İyi yapıyorsun agzına saglık sjsjsjsjOho ben onu senelerdir söylüyorum ‘sus daha çok çalış, çalış yaşama hatta köpek, oy vermeyi biliyorsun ekmek fiyatı sana müstehak’ diye![]()
iri= hamsiBir, iri, diri ayni cümlede olunca insanin aklina turlu turlu sey geliyor![]()
Gebersinler diye tepki oyu verecektim de baktım başa baş gidecek, o kadar riski alamadım ajsjsjsİyi yapıyorsun agzına saglık sjsjsjsj
Bahcelinin kalbi dayanmaz o kadarina, onun da bir yalan kotasi vardir illakiKoskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip valla
O bende de var.Bilmiyorum kafamın içinde uyursan ölürsün çalıyor sonuçlanmadan uyumak istemiyordum hiç korktuğum başıma geldi
o coktan uyumustur yaKoskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip valla
Eşyalarını topluyorlardır belki de.o coktan uyumustur ya
eskiden sulale boyu ailecek enik cucuk cikarlardi kimse piyasada yok bilal falan.
nerdelerki acep
Ay kimbilir neler zirvalardi orda olsaBahcelinin kalbi dayanmaz o kadarina, onun da bir yalan kotasi vardir illakivar miydi acaba ya
Aman onlara ne yahuo coktan uyumustur ya
eskiden sulale boyu ailecek enik cucuk cikarlardi kimse piyasada yok bilal falan.
nerdelerki acep
Yok o gelmesin.Koskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip valla
daha sayilmayan yurt ici sandiklar var chp nin kalesi olan yerlerde asil durumu belirleyecekyurt disi secmen sayisi 3 milyon erdogan diyelimki 2 milyonu aldi diyelimki diyorum... ozaman en fazla 0.4 falan uani secim 2. tura kalir. sizce ben kaldi diyorum yani yanlismi hesaplıyorum![]()
ya catlayacam bende secim kaliyormu ikinci tura bi desinlerYazık tabi
O değil nasıl uyuyacağızzz
Aklımdaki yorumEşyalarını topluyorlardır belki de.
Agzindan kaybettik cikabilirdi belkiAy kimbilir neler zirvalardi orda olsa
yok yok eskiden cikiyolardi ben simdi balkon çokecek diye bekliyodum hattaAman onlara ne yahu
Onlar mı aday?
Tasması elinde olan nereye çekerse oraya gidecekler zaten yorulduklarına değmez.