- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.288
- 78
Püskevit yiyordurKoskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Püskevit yiyordurKoskoca balkonun bi kosesinde bahceliye yer yok muydu, cok ayip valla
tamam su an akp 49.42... ben disardaki secmen sayisinin oranıni hesaplayip matematik ogretmeni olmaya gidiyorum arkadaslardaha sayilmayan yurt ici sandiklar var chp nin kalesi olan yerlerde asil durumu belirleyecek
Bu sefer sülalemizi silkeleyebilir.Yok o gelmesin.
O kadarını kaldıramam
"Silkeliyo" milleti
Ana bacı giriyo yooooo
ben iddiayı buyutuyorum her ihtimale karşı çoktan man adalarina tatile gitmislerdir diyorumEşyalarını topluyorlardır belki de.
Kaybettik bahceli icin naif kaliyor biraz, erdogani coni toni herkel bir oldu...Agzindan kaybettik cikabilirdi belkimalum gecen konusmasindaki soyledigi sozler
![]()
![]()
ahahahaja silkelese yine iyi direk bipliyoYok o gelmesin.
O kadarını kaldıramam
"Silkeliyo" milleti
Ana bacı giriyo yooooo
Bu sefer sülalemizi silkeleyebilir.
boşa yorulma nasil olsa baskalaei sayacaktamam su an akp 49.42... ben disardaki secmen sayisinin oranıni hesaplayip matematik ogretmeni olmaya gidiyorum arkadaslar![]()
Demesin ya noluyya biri ikinci tura kaldik desinnnnnn
Olan bize de oluyor işte. Bu defa hüdapar da var ki ittifakta. Kazanırlarsa bir daga oy kullanma hakkım olacak mı ondan bile emin değilim.Böyle olursa sikayet eden herkese ( o kesime oy verenlere) ohh iyi olsun demessem leris demesinler banada
demesin ilk turda tamam desinya biri ikinci tura kaldik desinnnnnn
Malesef ki haklısın :/Olan bize de oluyor işte. Bu defa hüdapar da var ki ittifakta. Kazanırlarsa bir daga oy kullanma hakkım olacak mı ondan bile emin değilim.
Ya kazansa çoktan çıkıp biz kesin kazandık derdi değil mi? Saatlerdir Tv'de veriler aynı ve hâlâ çıkıp biz kazandık diyemedi saçma sapan bir balkon konuşması yaptı.İstanbul seçimlerinde bu taktiklere ek olarak pankart asmışlardı kazandıklarına dair. Unutmayalım.
iyide turkiyenin %96 sayildi az birsey kaldiki ne kadar etkiler sankidemesin ilk turda tamam desin
yurt disini bekliyor orasi sayilmadikiYa kazansa çoktan çıkıp biz kesin kazandık derdi değil mi? Saatlerdir Tv'de veriler aynı ve hâlâ çıkıp biz kazandık diyemedi saçma sapan bir balkon konuşması yaptı.
Sabahtan beri gülmeyen yüzümü güldürdünüz gecenin bu vakti kahkaha attım Allah ta sizi güldürsün:)Yok o gelmesin.
O kadarını kaldıramam
"Silkeliyo" milleti
Ana bacı giriyo yooooo
Meclise girdi bileOlan bize de oluyor işte. Bu defa hüdapar da var ki ittifakta. Kazanırlarsa bir daga oy kullanma hakkım olacak mı ondan bile emin değilim.