- 18 Mart 2021
- 11.895
- 62.163
- 548
Yarısı rt ye giderse etkiliyor 2 milyonu kk giderse etkiliyor.3milyon oy ne kadar etkiler yokmu yorumunuz beeeesim de xok etkilemez kaldi secim ikinci tura diyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarısı rt ye giderse etkiliyor 2 milyonu kk giderse etkiliyor.3milyon oy ne kadar etkiler yokmu yorumunuz beeeesim de xok etkilemez kaldi secim ikinci tura diyo
yarisini rte alsa nasil etkilerki en fazla 0.4 oynar diye tahmin ettim ama yorumun nedirYarısı rt ye giderse etkiliyor 2 milyonu kk giderse etkiliyor.
1 milyon 200 bin oy alırsa ilk turda kazanıyoryarisini rte alsa nasil etkilerki en fazla 0.4 oynar diye tahmin ettim ama yorumun nedir
YSK önceki aciklamasin 800 bin oy kaldı yurt dışı sayılmayan dediEki Görüntüle 3247633
şoyle bir sey gorduk az önce ama ne kadar doru bilemem
Ben delirdim hiç normal değilim.Dilkate almayın pek beniSabahtan beri gülmeyen yüzümü güldürdünüz gecenin bu vakti kahkaha attım Allah ta sizi güldürsün:)
turkiyedemi bu1 milyon 200 bin oy alırsa ilk turda kazanıyor
2 milyon 800 bin sayilmamis oy var.
Yok canım ben tepedeyim ya görülmüyor burdan şelalenin oradayım.
Fox RTE49,39 - KK 44,92Tele1 de KK %48,RTE %45
bunu gordum de yuzde 20 si mi ne acilmisEki Görüntüle 3247633
şoyle bir sey gorduk az önce ama ne kadar doru bilemem
O cümlelerin yanlış anlaşılabilir şeklinde yumusatilacak bir tarafı yok yanlız gayet net. Benimde hiç bir alakam yok ama okuduğunu anlayan herkes aynı şeyi anlar bence.Hanimefendi kadin yanlis anlasilmis olabilir, ben bilmiyorum olayin ic yuzunu. Eger gercekten bir yanlis anlasilma yoksa ben de hos karsilamiyorum boyle bir saygisizligi. Kadinla hicbir alakam yok yakin zamana kadar adini bile bilmiyordum, neyini savunacagim.
Her sey gorundugu gibi degildir, saygisizlik yapildiysa kinarim o kadar.
valla arkadasim deprem bölgeleride pek umursamamiş sonuclara bakarsak.Bu ülkenin yüzde 5i için ekonomi, yolsuzluk, tek adam rejimi, enkaz altında onlarca gün bekleyerek ölen insanlar, bir daha seçim yapamama riskimiz, yoksullasma, hukuk devleti, özgür medya, yargının bağımsızlığı, Hizbullah filan bunlar hiç önemli değilmiş abi. Varsa yoksa: kurtlerle işbirliği yapmayalım. Suriyelileri gönderelim.turkiyenin en önemli 2 sorunu buymuş demek ki. Başka hiçbir şey önemli değil.
%49,39 da çakıldı ama.Fox RTE49,39 - KK 44,92
Evet YSK acikladi yaturkiyedemi bu
Daha belli olmadan parti bayraklarıyla konvoy yapıyorlar arabalarının tekerleri patlayasıcalar!!Yok canım ben tepedeyim ya görülmüyor nurdan şelalenin oradayım.