Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu ülkenin yüzde 5i için ekonomi, yolsuzluk, tek adam rejimi, enkaz altında onlarca gün bekleyerek ölen insanlar, bir daha seçim yapamama riskimiz, yoksullasma, hukuk devleti, özgür medya, yargının bağımsızlığı, Hizbullah filan bunlar hiç önemli değilmiş abi. Varsa yoksa: kurtlerle işbirliği yapmayalım. Suriyelileri gönderelim. 🤣 turkiyenin en önemli 2 sorunu buymuş demek ki. Başka hiçbir şey önemli değil.

yurt disini bekliyor orasi sayilmadiki
IMG_20230515_023652.webp
şoyle bir sey gorduk az önce ama ne kadar doru bilemem

Sabahtan beri gülmeyen yüzümü güldürdünüz gecenin bu vakti kahkaha attım Allah ta sizi güldürsün:)
Ben delirdim hiç normal değilim.Dilkate almayın pek beni😂😂😂
Aylardır diyetteyim aldım koca cips tabağını kütürdetiyom
Aldığım kalorilerimi helal etmiyom

(Hep gülün,gülelim:)

Hanimefendi kadin yanlis anlasilmis olabilir, ben bilmiyorum olayin ic yuzunu. Eger gercekten bir yanlis anlasilma yoksa ben de hos karsilamiyorum boyle bir saygisizligi. Kadinla hicbir alakam yok yakin zamana kadar adini bile bilmiyordum, neyini savunacagim.

Her sey gorundugu gibi degildir, saygisizlik yapildiysa kinarim o kadar.
O cümlelerin yanlış anlaşılabilir şeklinde yumusatilacak bir tarafı yok yanlız gayet net. Benimde hiç bir alakam yok ama okuduğunu anlayan herkes aynı şeyi anlar bence.

Bu ülkenin yüzde 5i için ekonomi, yolsuzluk, tek adam rejimi, enkaz altında onlarca gün bekleyerek ölen insanlar, bir daha seçim yapamama riskimiz, yoksullasma, hukuk devleti, özgür medya, yargının bağımsızlığı, Hizbullah filan bunlar hiç önemli değilmiş abi. Varsa yoksa: kurtlerle işbirliği yapmayalım. Suriyelileri gönderelim. 🤣 turkiyenin en önemli 2 sorunu buymuş demek ki. Başka hiçbir şey önemli değil.
valla arkadasim deprem bölgeleride pek umursamamiş sonuclara bakarsak.

Back
X