- 2 Ekim 2014
- 2.474
- 5.347
- 358
- 39
bu stresle o kalorilerin hepsini yakarsınızBen delirdim hiç normal değilim.Dilkate almayın pek beni
Aylardır diyetteyim aldım koca cips tabağı kütürdetiyom
Aldığım kalorilerimi helal etmiyom
(Hep gülün,gülelim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu stresle o kalorilerin hepsini yakarsınızBen delirdim hiç normal değilim.Dilkate almayın pek beni
Aylardır diyetteyim aldım koca cips tabağı kütürdetiyom
Ben de açım, tüm gün yemek yemedim.Ben delirdim hiç normal değilim.Dilkate almayın pek beni
Aylardır diyetteyim aldım koca cips tabağını kütürdetiyom
Burada da öyleDaha belli olmadan parti bayraklarıyla konvoy yapıyorlar arabalarının tekerleri patlayasıcalar!!
Dikkat etsinler biyerlerine girmesnDaha belli olmadan parti bayraklarıyla konvoy yapıyorlar arabalarının tekerleri patlayasıcalar!!
yaklasik 3 saattir boyle o ekran hic oynamadi sunucularda artik kendi kendilerine biseyler konusuyolar%49,39 da çakıldı ama.
tamam canim. kusura bakma duymamisim saolEvet YSK acikladi ya
Agzi olan konusuyor, bu saygisizligi yaptiysa utanmali zaten kendinden. Yumusatip savunmuyorum kadini tanimiyorum bile. Olasiliktan bahsettim cunku o doneme ait tweetlerini hic bilmiyorum. Haklisiniz, yanlis anlasilmis olabilirim. Utanmasi kendine kalsin diyelim.O cümlelerin yanlış anlaşılabilir şeklinde yumusatilacak bir tarafı yok yanlız gayet net. Benimde hiç bir alakam yok ama okuduğunu anlayan herkes aynı şeyi anlar bence.
İnşlh girer hiç olumlu konusamıcamDikkat etsinler biyerlerine girmesn![]()
Rica ederim yaklaşık 1 saat olacak açıklama yapilali belki değişim olmuştur.tamam canim. kusura bakma duymamisim saol
yok onlarin işi çok şimdi bence emniyet personeli hala okullarda bilgi alisverisi vs asayiş saglanacak e belli olan bir seyde yok.Soylu'dan da RTE'nin tweetlerini retweetlemek dışında ses çıkmadı. Bu acaba eşyalarını topluyor olduğuna mı delâlet?
Demibu stresle o kalorilerin hepsini yakarsınız![]()
cok yavas ilerliyo sinirim bozulduRica ederim yaklaşık 1 saat olacak açıklama yapilali belki değişim olmuştur.
Yurtdışı 800 bin civarı sayılmadı daha dediler.
Yurt içi 1 milyon 800 bin civari dediler.
Bende diyetteyim sabah tartıya çıkmam lazım ama ne yedim ne içtim perişan oldum yaDemi
Çikolata da vardı
Ben de açım, tüm gün yemek yemedim.
2 paket sigara çay kahve, dıştan görsen buzdolabı, ne seçimi ne bir şeyi uruguay vatandaşı gibiyim ama içim yangın yeri.
Yiğitliğe sürdürmemeye devam![]()
yahu millet parti kapilarina akin etmis kutlama yapiyo burdaki insanlarin kk demesimi sorun oldu simdidemin bizim burdan kk diye bagiranlar oynayanlar daha sonuc belli degil
İns banlanırlarBende diyetteyim sabah tartıya çıkmam lazım ama ne yedim ne içtim perişan oldum ya![]()
İşte neden?cok yavas ilerliyo sinirim bozuldu
Ben burda kendimi yedim :/Bende diyetteyim sabah tartıya çıkmam lazım ama ne yedim ne içtim perişan oldum ya![]()