Burdayim simdi geldimnoegthy @Phronesis @ZemheriPoyraz @Borellus80 @ZemheriPoyraz @Zerre Istenmeyentuyy @-Bibliosmia @theblackswan @Bana Diyor Nau Nau @Katipsondanbir Jane Doe nerdesiniz?
Benimde umudum yokMaalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.
Ara ara dusunuyorum da acaba kurtulus savasi zamanlarinda nasil birlik olup ulkeyi kurtarabilmisler?
İyi kesmeler.. işte insanız üzülüyoruz. Ayrıştırıcı cümleler de kullanmak istemiyorum ama dilimin ucuna geliyor. Herkes hakettiğini yaşıyor bize de bu layık demek ki. Sabahtan akşama kadar hakaret duyayım. Onursuz gurursuz kadın mı kız mı sürtük bilmem ne olayım.. sonra kurban kessinler. İyi kesmeler.Bizim kahramanmarasli, yakin bir tanidigimiz var. Depremde evleri yerle bir oldu, aileler cil yavrusu gibi dagildi. Adam babama ne dese begenirsiniz? Bunlar kazanirsa kurban kesecekmis
Benim aklim gercekten almiyor bazi seyleri.
Simdi soyleyeceklerim tepki alabilir ama zaten Erdoğan bosuna o tarzda konusmuyor. Ne tarz oldugunu soylememe gerek yok. Toplum mühendisleri bunun icin var, halk kimi sever kimi ister, nasil konusmalardan hazzeder, bunlar belirlenip ona gore bi model belirleniyor. Erdoganin onceki konusmalari ile simdikiler birbirine benziyor mu?Ben de ic anadoluluyum, insanimizi tanirim. Simdi mesela ciksa Kilicdaroglu, Mansur ya da Ekrem baska tane tane konussa, anlatsa yarisini anlamaz bizim insanimiz. Cunku kelime dagarcigi kisitli. Bir de kibarliktan pek hazzetmezler. Onlara boyle bunun gibi dangil dungul konusursan, alkislarlar, cunku anlarlar.
Sinan cehape yı desteklerse misal, bence secmenı vay bılmem ne sende adam degılmıssın deyıp ampule oy verir ya da oy kullanmazBir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?
Sanmam. Kararsızlar Sinan Oğan a kaymış gibi duruyor. 2. turda ne karar verirler bilmiyorum.Bir şey sormak istiyorum.
bende kapattım kalbimi ve gerçekten artık hiç bir şeye şsşirip hic bir şeyede üzulmeyeceğimKesinlikle katılıyorum. Daha bugün eşime aynısını söyledim. Bıraktım sevdiklerimi apartmanım yıkılsa hiç tanımadığım komşularım vefat etse yine onun kinini unutmam. İnsanlarını bir dilim ekmeğe, bir damla suya muhtaç eden kim olursa olsun babamın oğlu olsa tanımam. Siyaset üstü bir konudur bu ve gereken yapılmalıydı. Kimse ağlanmasın bundan sonra. Ben kapılarımı da kalbimi de kapattım ya. Ben utandım o kutlamalardan. Destekle hadi geçtim onu da insanın ölüye saygısı olur..
Bence direkt sandığa gitmeyecekler. Zaten oylarının hepsi onu destekleyen değil, rte ve kk ya oy vermek istemeyen kişiler. Haliyle dinlemezler, gönülden bağları yok bir kısım oyların. Ben kendisi ne yapacak onu çok merak ediyorum.Bir şey sormak istiyorum.
Simdi soyleyeceklerim tepki alabilir ama zaten Erdoğan bosuna o tarzda konusmuyor. Ne tarz oldugunu soylememe gerek yok. Toplum mühendisleri bunun icin var, halk kimi sever kimi ister, nasil konusmalardan hazzeder.
Çok zor ama başarmak zorundayız. Herşeyin tasası bize mi kaldı ya.. kendime de kızıyorum. Ne bekliyorsun? Ne zaman hayal kırıklığına uğramadın da şimdi uğramayacaktın diye. En azından mevcut koşullar altında içim rahat. Kayıran allah onları kayırsın napayım yani.bende kapattım kalbimi ve gerçekten artık hiç bir şeye şsşirip hic bir şeyede üzulmeyeceğim
savaş farklı bir durum öyle bir durumda merak etmeyin yine aynısi olur.Maalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.
Ara ara dusunuyorum da acaba kurtulus savasi zamanlarinda nasil birlik olup ulkeyi kurtarabilmisler?
Aynen oyle ayrica hitabeti guclu ve beden dilini de iyi kullaniyor. Dogruya dogru. Bizim halk eyyy amerika diye duydu mu bi zevke geliyor. Amerikaya bir sey yapmasi onemli değil.Aynen oyle. Hatta adamdan nefret etsem de basarisini kutluyorum. Bu kadar aleni bir sekilde yapip bir de kendini alkislatma buyuk bir basari.
Kemal Kilicdaroglunun insanligini, esligini, babaligini, siyasetciligini hayranlikla izliyorum ancak bizim insanimiz bundan maalesf anlamaz. Onlara parmak sallayacaksin, hedef gostereceksin, bagiracaksin ki seni benimsesinler.
O soz baskaydi ama neysesavaş farklı bir durum öyle bir durumda merak etmeyin yine aynısi olur.
bizim toplumda döverim dövdürmem söverim sövdürmem inanışı var
ekrem imamoglu bir parti yemeginde iken altina koyduklari sandalyenin ayagi kirilmisti, herkes kıs kıs gulerken kendisi kalkıp neyseki ikinci kez oturduğumda daha sağlam oturuyorum demiştiDün geceden beri şunu sorguluyorum,bizim millete nazik,beyefendi bir lider olmaz.Sürekli bagirip cagiran,kufur eden,asagilayan,sömüren bir lider lazim.Bunu bir kez daha kanitladilar.İkinci tur icin umudu olanlar,biraz olsun umudumu yeşertsin lütfen.
Bence hayir, buyuk kismi iki tarafa da oy vermek istemediginden oraya verdi diye dusunuyorum.Bir şey sormak istiyorum.
Doğrudur. Ne diyebilirim ki. Acaba dağdaki terörist mi daha tehlikelidir bu ülke için yoksa para için oyunu satanmı?Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?