Olmaz tabi, eskidendi o siyasi nezaket, hosgoru, inonuler ecevitler. Demirelin karikatürleri, skecleri yapilirdi, hic dava acmisligi yok. (Yasimiz ortaya cikiyorDün geceden beri şunu sorguluyorum,bizim millete nazik,beyefendi bir lider olmaz.Sürekli bagirip cagiran,kufur eden,asagilayan,sömüren bir lider lazim.Bunu bir kez daha kanitladilar.İkinci tur icin umudu olanlar,biraz olsun umudumu yeşertsin lütfen.
Dün geceden beri şunu sorguluyorum,bizim millete nazik,beyefendi bir lider olmaz.Sürekli bagirip cagiran,kufur eden,asagilayan,sömüren bir lider lazim.Bunu bir kez daha kanitladilar.İkinci tur icin umudu olanlar,biraz olsun umudumu yeşertsin lütfen.
Tabi ki para için oyunu satan. Onlar kim bilmiyoruz ama dağdakilerin ayakkabı numarası bile belli. En son 86 tane kalmışlardı.Doğrudur. Ne diyebilirim ki. Acaba dağdaki terörist mi daha tehlikelidir bu ülke için yoksa para için oyunu satanmı?
Aynen öyle. Halkın hoşuna gidecek konuları da çok iyi biliyor, tepki göstereceği konuları da. Seçmen kitlesi herşeyi TV'den takip ediyor. Bütün kanallar emrine amade. Daha ne olsun.Simdi soyleyeceklerim tepki alabilir ama zaten Erdoğan bosuna o tarzda konusmuyor. Ne tarz oldugunu soylememe gerek yok. Toplum mühendisleri bunun icin var, halk kimi sever kimi ister, nasil konusmalardan hazzeder, bunlar belirlenip ona gore bi model belirleniyor. Erdoganin onceki konusmalari ile simdikiler birbirine benziyor mu?
Bir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?
Sandığa gıtmeyenDoğrudur. Ne diyebilirim ki. Acaba dağdaki terörist mi daha tehlikelidir bu ülke için yoksa para için oyunu satanmı?
Ben cevap vereyim.. iki tarafı beğenmediğim için verdim. Eger ki chp ver derse asla vermem.Vermez. Ztn kk beğenmeyenlere alternatif oldu, ayrica İttifak söz konusu ise hudapar daha basit kalıyor hdpnin aldığı oy ortada
Kararsız seçmen eski düzene devam eder. Yada vermez.
Kızım Türkiye'nin değişmeyen bir kemik muhafazakar siyasal islamci alt tabanı var. Biz k3ndimizi de yırtsak degismiyo işte. Ortadogunun dibiyiz abicim Izmirle egey'le trakyayla olmuyo yetmiyor.accessdenied sandıga gideceksin masaya da vuracaksın. Vazgecmek yok. Umudumuz hep var. Değişim saglanması için elimizden geleni yapacagız.
Ben onlara kızmıyorum valla. Kk milleti mecbur bıraktı, onlarda tepki gösterip sandığa gitmedi. Kimseye beğenmediği adaya neden oy vermedi diye hesap soramam, ama istenmediğini bile bile aday olup hevesimizi kursağımızda bırakanı keşke şuan elime geçirebilsem.Sandığa gıtmeyen
Aynısını yazdım. Bu koltuk hırsıyla başımızı yedi.kendi seçmenini bile duymayan bi adamı daha hala burda savunmayın. Kimse kılıçtaroğlunu C.başakanı adayı olarak ismediği halde bile bile kendini aday etti. Seçmenin istediği adayı çıkarsa belki Şimdiye bu yarış çoktan bitmişti. Halkın bu adama güveni yok güveni. Oy verenler de sadece RTE gitsinde ne olursa olsun el mecbur verenler.
Ben cevap vereyim.. iki tarafı beğenmediğim için verdim. Eger ki chp ver derse asla vermem.
ama akp hudapari gozden çıkartır ki sinan da chp yaklasmaz eminim. o yüzden sinancilarin %70 gözlemlediğim kadarıyla 2.turda akp verecek
tamda bu Kararsız değiliz biz akp ve cehapeden farkli insanlar istiyoruz... %5 de başarıdır benim için.Sanmam. Kararsızlar Sinan Oğan a kaymış gibi duruyor. 2. turda ne karar verirler bilmiyorum.
camileri namazı bir tek kendilerinin sandıkları için çok normal bu düşünce.Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişler
Yer Ankara kecıören
Bak bak g. Zekalı kesime bak
Bibli katip buradaydi sabah.noegthy @Phronesis @ZemheriPoyraz Borellus80 @ZemheriPoyraz @Zerre @ossllem @-Bibliosmia @theblackswan @Bana Diyor Nau Nau @Katipsondanbir Jane Doe nerdesiniz?
Adam resmen ülkenin tapusunu aldı,bundan sonra seçim yapmaya falan da yok.Biz yine kahrolduğumuz ile kalırız.Olmaz tabi, eskidendi o siyasi nezaket, hosgoru, inonuler ecevitler. Demirelin karikatürleri, skecleri yapilirdi, hic dava acmisligi yok. (Yasimiz ortaya cikiyorama napalim soylemek lazım bunlari)
Sinan Oğan ilkeli bir insan. İki ittifaka da şartlarini sundu. "Ne Kandil Dağı ne domuz bağı" ikisine de muhtaç değiliz dedi.Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
Deprem bölgesinin yerel haber sayfalarına bakmıştım seçim öncesi, sonuç bana şaşırtıcı gelmedi çünkü ordaki insanlar evlerinin yapılmaya başlandığını ,hastanelerinin vb yatırımların olduğunu ve Erdoğan giderse yarım kalmasindan korktuklarını yazmışlardı.Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
Siz kararsız olmayabilirsiniz. Genele bakınca kararsızlar Sinan Oğan demiş gibi duruyor diyorum.tamda bu Kararsız değiliz biz akp ve cehapeden farkli insanlar istiyoruz... %5 de başarıdır benim için.
işin acigi ben parti yüzünden kavga etmeleri sevmiyorum oyumu kullandım ciktim geldim. Tek bildiğim iki kanser parti var ve ikiside gitmeli.Bende tam böyle düşünüyorum
CHP kendi oyu ile mv sayısını düşürmüş. Hdp baskısı ortada. E hudapar alacağını aldı kapıdan içeri girdi.
Ztn kurumumuzda terörle mücadele de üst düzey yöneticilik teklif edilecekmiş böyle konuşuldu. Parti içinde bu bilgi dolasiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?