Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Olmaz tabi, eskidendi o siyasi nezaket, hosgoru, inonuler ecevitler. Demirelin karikatürleri, skecleri yapilirdi, hic dava acmisligi yok. (Yasimiz ortaya cikiyor ama napalim soylemek lazım bunlari)

Aynen...
Tek damla gözyaşı dökersem , bir kişiye daha kalbimi açıp yardım edersem namerdim
Böyle seviyorlarmış onu anladım, çokta tartışılacak bir durum yok, ikinci turun senaryosu belli, umudum yeşermez bu saatten sonra : (

Aynen öyle. Halkın hoşuna gidecek konuları da çok iyi biliyor, tepki göstereceği konuları da. Seçmen kitlesi herşeyi TV'den takip ediyor. Bütün kanallar emrine amade. Daha ne olsun.

Bir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?

Vermez. Ztn kk beğenmeyenlere alternatif oldu, ayrica İttifak söz konusu ise hudapar daha basit kalıyor hdpnin aldığı oy ortada
Kararsız seçmen eski düzene devam eder. Yada vermez.

Vermez. Ztn kk beğenmeyenlere alternatif oldu, ayrica İttifak söz konusu ise hudapar daha basit kalıyor hdpnin aldığı oy ortada
Kararsız seçmen eski düzene devam eder. Yada vermez.
Ben cevap vereyim.. iki tarafı beğenmediğim için verdim. Eger ki chp ver derse asla vermem.
ama akp hudapari gozden çıkartır ki sinan da chp yaklasmaz eminim. o yüzden sinancilarin %70 gözlemlediğim kadarıyla 2.turda akp verecek.

accessdenied sandıga gideceksin masaya da vuracaksın. Vazgecmek yok. Umudumuz hep var. Değişim saglanması için elimizden geleni yapacagız.
Kızım Türkiye'nin değişmeyen bir kemik muhafazakar siyasal islamci alt tabanı var. Biz k3ndimizi de yırtsak degismiyo işte. Ortadogunun dibiyiz abicim Izmirle egey'le trakyayla olmuyo yetmiyor.

Sandığa gıtmeyen
Ben onlara kızmıyorum valla. Kk milleti mecbur bıraktı, onlarda tepki gösterip sandığa gitmedi. Kimseye beğenmediği adaya neden oy vermedi diye hesap soramam, ama istenmediğini bile bile aday olup hevesimizi kursağımızda bırakanı keşke şuan elime geçirebilsem.

Aynısını yazdım. Bu koltuk hırsıyla başımızı yedi.

Hani diyorsunuz ya Mansur yada İmamoğlu aday olsaydı kazanırdı.Yavas in krallar gibi yonettigi Ankara'da bile oylar yarı yariya kk ve rte nin.Bence sıkıntı kimin aday olduğu değil bizim milletimizin adam olup olmadığı.Yavas etine sütüne kadar veriyor halka bedava dağıtıyor.Benim yakınlarım var Ankara'da etimize kadar bile bedava geliyor diyorlar.Bu durumda kk nin çok yuksek oy alması gerekmiyor muydu.Cok sinirliyim çok takmayacam diyorum ama dayanamıyorum.

Bende tam böyle düşünüyorum
CHP kendi oyu ile mv sayısını düşürmüş. Hdp baskısı ortada. E hudapar alacağını aldı kapıdan içeri girdi.
Ztn kurumumuzda terörle mücadele de üst düzey yöneticilik teklif edilecekmiş böyle konuşuldu. Parti içinde bu bilgi dolasiyormus

Dun benim valide oydan donunce komsular kapıda karsılamıs sen CHP ye mı verdin? Camiler kapatılacak namaz kılamayacagız demişler
Yer Ankara kecıören
Bak bak g. Zekalı kesime bak
camileri namazı bir tek kendilerinin sandıkları için çok normal bu düşünce.

Olmaz tabi, eskidendi o siyasi nezaket, hosgoru, inonuler ecevitler. Demirelin karikatürleri, skecleri yapilirdi, hic dava acmisligi yok. (Yasimiz ortaya cikiyor ama napalim soylemek lazım bunlari)
Adam resmen ülkenin tapusunu aldı,bundan sonra seçim yapmaya falan da yok.Biz yine kahrolduğumuz ile kalırız.

Niloya tipe gore Cb secmiyoruz
Kk’da gayet medeni
Onemli olan ideolojisi, durustlugu, seffafligi
Sinan ogan bence guvenilmez tipki Ince gibi, simdiden ikinci turda az cok tarafini belli etti
Kendi cikarlarini onde tutandan hayir gelmez
Sinan Oğan ilkeli bir insan. İki ittifaka da şartlarini sundu. "Ne Kandil Dağı ne domuz bağı" ikisine de muhtaç değiliz dedi.
Anayasa' nin ilk dört maddesi ile 68.( Türk lükle ilgili) madde degistirilmesin.
Sığınmacılar evlerine gitsin
Ekonomi düzeltilecek
Kendi çikari dediğiniz iktidarda bakanlık istemesi mi ...tabi ki isteyecek siyaset bunu gerektirir.
Kemal Kılıçdaroğlu 2. turdan çekilse var ya....

Deprem bölgesi nasıl böyle çok oy verdi, insanlar bu kadar kayıp yaşadı ve gidip akpye nasıl oy verdi.. Bi işler döndü mü meçhul..
Deprem bölgesinin yerel haber sayfalarına bakmıştım seçim öncesi, sonuç bana şaşırtıcı gelmedi çünkü ordaki insanlar evlerinin yapılmaya başlandığını ,hastanelerinin vb yatırımların olduğunu ve Erdoğan giderse yarım kalmasindan korktuklarını yazmışlardı.

işin acigi ben parti yüzünden kavga etmeleri sevmiyorum oyumu kullandım ciktim geldim. Tek bildiğim iki kanser parti var ve ikiside gitmeli.

kimse kusurabakmasin kk çok büyük yenildi artık yerini birilerine bırakmalı ve CHP tekrar dirilsin.

Ben dışarıdan objektif biri olarak bana ne İmamoğlu ne mansur güven vermiyor.

Erdoğanın siyasi hitabeti, alanına alması çok güçlü.

Ben bunu tam anlamıyla Sinan oganda da göremiyorum. ama inanıyorum. şans vermek istiyorum

Yazılarımı okuyanlar belki diyecek ya hepsini eleştirmiş vs vs bizim siyasi hatamız bu köru körüne bağlanmak. Bu konu çok su götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…