Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
arkadasim israrla yurt disi eklenimce kazanabilir akp diyo daha secim 2.tura kalmadi diyoda etkilermi sizce ya

Kızım Türkiye'nin değişmeyen bir kemik muhafazakar siyasal islamci alt tabanı var. Biz k3ndimizi de yırtsak degismiyo işte. Ortadogunun dibiyiz abicim Izmirle egey'le trakyayla olmuyo yetmiyor.
Aslinda Turkiye'nin oy profili merkez sag, eski anap dyp gibi partiler. Buna en yakin olarak da ak parti goruluyor su an. Chp de saga dogru kendini iteledi hafiften, bunlar secim politikalari. Dogru bulmuyorum ama durum bu, chp cizgisinden kaydi coktan. Asiri sag veya asiri sol gorus kazanamaz kolay kolay. Radikal islamci olan kesim %5i bile bulmaz.

Sömüren küfür eden degil. Mansur da yumuşak huylu biri. Onu cok seviyor halk. Bana kalirsa ben Ekremi daha çok seviyorum.

Oy kullanmak vatani hizmet ve vatandaşlık gorevı

evet yok dediğinizi anlıyorum ama o eskidendi kararsızlar gerçekten ben inanıyorum sinani beğenen çok kişi var.
Evet ama zamani degil begenmenin. Ilerleyen seçimlerde guzel ekipler kursunlar. Birçok aday olsun sevgiyle saygıyla herkes tarafını seçsin. Öpüş kokuş olalım. Bunları yasayabilmek için bu seçim demokrasiye sahip cikmamiz gerek. Yüksek çoğunluğa oy vermemiz gerek.

Yelkenleri suya indirmeyin arkadaşlar. Pirom dedik dedem dedik mitinglerde sevgi dolduk ümit dolduk. Şimdi kalkıp oy vermem aday olmayacaktı deyip çocuk gibi küsecek miyiz? Kızacaksak depremde 2 gün kimse gelmedi diye ağlayıp bunlara oy verenlere kizalim. Bunca yolsuzluğa saltanata göz göre göre bizleri enayi yerine koyup cebini dolduranlara oy verenlere kizalim. Küçüğün rızası var dendi bir kereden bisey olmaz dendi cemaat yurtlarında dönen pislikler her yerde anlatıldı bunlara rağmen hala reis diyenlere kizalim. İnanın kırılacak,küsülecek en son insan kılıçdaroğludur. Ülkenin başına kim gelirse gelsin zor günler bekliyor bu da bir gerçek

Lütfen bana da derseniz sevinirim
araştırmasını severim
özel mesaj bile atsanız olur
Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.

Yani elindeki mvekili sayısını düşürmek nedir? Nasıl hükumet kuracaksın hangi işi yapacaksın?
Amaç belkide yenilgi idi bilmiyorum
Yavaşa karşı daha nötr düşünüyorum
Ama İmamoğlu zerre samimi gelmiyor zerre sevmiyorum
Su an elimizdeki meclis ile tabloyu çok zor görüyorum kim gelirse gelsin
Yarı deli gördüğüm adam bile mv çıkardı Su an keyif kahvesi iciyordur. Var olanı düşürmek nedir?

Bir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?
birde şu var bu seçim degişik bir seçimdi, bir dahaki secimde oğana oy verecek olan sol tabanda var.
ben verecektim mesela oğan sadece sag kesimin hoşuna giden bir aday degil.
şuan sol kesimden de aldıgı oylar var, eğerki a yada b partiyi destekliyorum derse iki parti içinde bence çok bir şey değismez.

Sömüren küfür eden degil. Mansur da yumuşak huylu biri. Onu cok seviyor halk. Bana kalirsa ben Ekremi daha çok seviyorum.
mansur nereye çekersen gidiyor söylemleri sağdan oy alamaz. onunu çok kapattı. Ekrem tek başına da yapamaz. Güçlü profilleri yok . 2.adam olarak kalmadı muharrem mesela ayrıldı o adam sinirlerine hakim olabilse muharrem en düzgün aralarında sola baktığımızda.

elindeki millet vekili sayisini dusurmek derken sadece chp icin konusuyorsunuz sanirim degil mi?

Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.

Bunu 2 kez yazdım, ve bence reddetme durumları yok

elindeki millet vekili sayisini dusurmek derken sadece chp icin konusuyorsunuz sanirim degil mi?

Evet
Ben siyasi bir ortamda çalışıyorum sabahtan beri bunlar konuşuluyor ve çok dikkat cekmis
Oylarının bir kısmı tek adam rejimini bitirme umudu idi. Çoğunluk yok, kendi sayısı düşmüş. Bunlar oy verenleri üzmüş

Silken yaranır

Gece konuşulmuştu bu.
Ne koltuklar verildi kabul etmedik cizgimizden, görüşümüzden cikmayiz demişti.
Aradan yarım saat sonra İçişleri bakanlığı konuşuldu bizim evde.
Saat 3 civarı TV de konuşuldu İçişleri bakanlığı verilir RTE yanında durur denildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…