Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benzer şeyler yazacaktım, kitlesini tanıyor ona göre konuşuyor. Akp’nin kalesi olan şehirlerden birinde yaşıyorum. Kadın-kız ayrımı buralarda hakaret olarak değil iltifat olarak düşünülür. Bekar bir kadına kadın derseniz hakaret olarak algılanır. Gerisini siz hesap edin işte…

Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
Benim de bir kulis haberim var. Sinan Oğan Cumhurbaşkanı yardımcıligi , Ümit Özdağ için de İçişleri Bakanlığı şarti istiyor.

Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
soyluyu harcamaz ama belki daha iyi bir görev vererek
ve de mülteci terörizmle alakalı konuşması

uç birşey söyleyim mi
bence oğan millet ittifakına gidecek ve kazanacaklar

soyluyu harcamaz ama belki daha iyi bir görev vererek
ve de mülteci terörizmle alakalı konuşması

uç birşey söyleyim mi
bence oğan millet ittifakına gidecek ve kazanacaklar
Soylu millet vekili olmuştur her halde ya, vekilden kaybedip onu bakanlıkta tutmaz

Vermem demiyorum ama çok kırgınım. Bunu telafi edemezse istifa etmesi için umarim herkes gereken baskıyı yapar. Dedem dedem diye sahip çıkılmasına katlanamıyorum artik.

Yaktı chp yi maalesef
Hiç göründüğü kadar sevimli bir adam olduğunu düşünmüyorum
Bunun kanıtı chp nin dağılan kemik kadrolarıdır, İnce'nin başına gelenlerdir, sırf genel başkanlık sevdası yüzünden adamı harcadı.
Yıllardır söylüyoruz çekilmeli, olmuyor bu adamla
Bu seçimde de yanlış yerlere yatırım yaptı, Davutoğlu , Babacan gibi artıklara yapışacağına İnce'yi harcamasaydı bugün tablo çok başka olurdu. 46 yaşındayım bunca yıldır bir kez bile Chp den başka partiye oy vermemişken bu kadar can-ı gönülden desteklemişken bu yaşananları hak etmiyorum, ben ve benim gibi milyonlar... Biz tek adama karşı çıkarken kk nın yaptığı da çok farklı bir şey değil gözümde. O gitmeden bir daha asla oy vermeyeceğim asla, bu seçimde de rejimin değişmesi umuduyla verdim kendisini sevdiğimden ya da doğru bulduğumdan değil. Kazanamadığı gibi bir sürü olmayacak adamı da meclise soktu başımı nerelere vursam bilemiyorum

Bende Kemal Kılıçdaroğluna isteyerek oy verdim. Daha önce defalarca yazdım %90+ nın muhazafakar olduğu bir ülkede iktidar başarısız olmadan muhalefet kazanamaz diye. Bu seçimde şunu gördük ki iktidarın başarısızlığına tepki var ama ilk turda işi bitirecek kadar değilmiş. Alışmış kudurmuştan beterdir...diye bir söz vardır ya hani...Maalesef insanların durumu bu. Şikayet ediyor her şeyden ama vazgeçmeye gelince onu yapamıyor. O kadar alışmışlar ki bazı şeylere gelenlerde çalacak nasıl olsa hiç değilse bizim çalanımız, yolsuzluk yapanımız Müslüman diyebiliyor. Aksini düşünemiyor çalınmayacağını, refah seviyesinin yükselebileceğini, yolsuzlukların bitebileceğini....Liyakat nedir unutulmuş...Halife seçer gibi ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyoruz.

Benim de bir kulis haberim var. Sinan Oğan Cumhurbaşkanı yardımcıligi , Ümit Özdağ için de İçişleri Bakanlığı şarti istiyor.
Bu tarz pazarlıklar gerçekten çok çirkin. Gemileri yürüsün ama halk ne hali varda görsün diye bir yaklaşım
Seçimden 1 gün önce pazarlık yapacağına dair bir konuşması vardı Cemoos?
Bunu 2 kez yazdım, ve bence reddetme durumları yok
Kime ne mevkileri vermiş. Kesin kazanmak için Sinan Oğan’a İçişleri Bakanlığını vermiş çok mu?

Aynen öyle. Siyasetçilerde sorun yok, seçmenin kriterleri sorunlu. Zihniyet sığ.

Siyaset ztn tam da bu, çok normal pazarlıklar bunlar. Bir anda tüm çıkarlar yok olacak diye birsey yoktu ki..
Soyluyu da cb yardımcısı yapar sen sağ ben selamet der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…