Bugün hiç gülesim yok ama şu insan olmayan canlara dayanamıyorum. İyi ki varlar da insanlarla baş başa kalmak zorunda kalmıyoruz. İletişim kurma, sevme sevilme ihtiyacımızı karşılıyoruz
Benzer şeyler yazacaktım, kitlesini tanıyor ona göre konuşuyor. Akp’nin kalesi olan şehirlerden birinde yaşıyorum. Kadın-kız ayrımı buralarda hakaret olarak değil iltifat olarak düşünülür. Bekar bir kadına kadın derseniz hakaret olarak algılanır. Gerisini siz hesap edin işte…Simdi soyleyeceklerim tepki alabilir ama zaten Erdoğan bosuna o tarzda konusmuyor. Ne tarz oldugunu soylememe gerek yok. Toplum mühendisleri bunun icin var, halk kimi sever kimi ister, nasil konusmalardan hazzeder, bunlar belirlenip ona gore bi model belirleniyor. Erdoganin onceki konusmalari ile simdikiler birbirine benziyor mu?
Benim de bir kulis haberim var. Sinan Oğan Cumhurbaşkanı yardımcıligi , Ümit Özdağ için de İçişleri Bakanlığı şarti istiyor.Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
Üzgünüm. Okuyorum ama yazacak bir şey bulamıyorumnoegthy Phronesis ZemheriPoyraz @Borellus80 ZemheriPoyraz @Zerre Istenmeyentuyy @-Bibliosmia @theblackswan Pembe Unal @Katipsondanbir @Jane_Doe nerdesiniz?
soyluyu harcamaz ama belki daha iyi bir görev vererekŞu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
Sadece bizi mi? Ülkelerine dönüp insan gibi yaşamayı hepsi ister. O şartlar burada olsa niye gelmesinler?Yurtdışında bile bizi daha çok düşünüyor insanlar
Soylu millet vekili olmuştur her halde ya, vekilden kaybedip onu bakanlıkta tutmazsoyluyu harcamaz ama belki daha iyi bir görev vererek
ve de mülteci terörizmle alakalı konuşması
uç birşey söyleyim mi
bence oğan millet ittifakına gidecek ve kazanacaklar
Vermem demiyorum ama çok kırgınım. Bunu telafi edemezse istifa etmesi için umarim herkes gereken baskıyı yapar. Dedem dedem diye sahip çıkılmasına katlanamıyorum artik.
Adam kazanacak diye gelememiştir çoğu.noegthy Phronesis ZemheriPoyraz @Borellus80 ZemheriPoyraz @Zerre Istenmeyentuyy @-Bibliosmia @theblackswan Pembe Unal @Katipsondanbir @Jane_Doe nerdesiniz?
Hayır rte kazanacak diye değil demokrasi yenilecek diye.Adam kazanacak diye gelememiştir çoğu.
Bende Kemal Kılıçdaroğluna isteyerek oy verdim. Daha önce defalarca yazdım %90+ nın muhazafakar olduğu bir ülkede iktidar başarısız olmadan muhalefet kazanamaz diye. Bu seçimde şunu gördük ki iktidarın başarısızlığına tepki var ama ilk turda işi bitirecek kadar değilmiş. Alışmış kudurmuştan beterdir...diye bir söz vardır ya hani...Maalesef insanların durumu bu. Şikayet ediyor her şeyden ama vazgeçmeye gelince onu yapamıyor. O kadar alışmışlar ki bazı şeylere gelenlerde çalacak nasıl olsa hiç değilse bizim çalanımız, yolsuzluk yapanımız Müslüman diyebiliyor. Aksini düşünemiyor çalınmayacağını, refah seviyesinin yükselebileceğini, yolsuzlukların bitebileceğini....Liyakat nedir unutulmuş...Halife seçer gibi ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyoruz.Ben CHP'ye oy veriyorum ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu seviyorum. Kendisinin adaylığından memnunum. Zorla oy vermiyorum. Kendisine güvendiğim için oy veriyorum. Nazik, akıllı, dürüst, iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.
Ne gelıyorİnsanların en büyük umudu tek adam rejiminin bitmesiydi
Düşündükçe aklıma birsey geliyor ya.
Bu tarz pazarlıklar gerçekten çok çirkin. Gemileri yürüsün ama halk ne hali varda görsün diye bir yaklaşımBenim de bir kulis haberim var. Sinan Oğan Cumhurbaşkanı yardımcıligi , Ümit Özdağ için de İçişleri Bakanlığı şarti istiyor.
Seçimden 1 gün önce pazarlık yapacağına dair bir konuşması vardı Cemoos?Gece konuşulmuştu bu.
Ne koltuklar verildi kabul etmedik cizgimizden, görüşümüzden cikmayiz demişti.
Aradan yarım saat sonra İçişleri bakanlığı konuşuldu bizim evde.
Saat 3 civarı TV de konuşuldu İçişleri bakanlığı verilir RTE yanında durur denildi.
Kime ne mevkileri vermiş. Kesin kazanmak için Sinan Oğan’a İçişleri Bakanlığını vermiş çok mu?Bunu 2 kez yazdım, ve bence reddetme durumları yok
Türkiye ye 11 milyon mülteci geldi.
Aynen öyle. Siyasetçilerde sorun yok, seçmenin kriterleri sorunlu. Zihniyet sığ.Bende Kemal Kılıçdaroğluna isteyerek oy verdim. Daha önce defalarca yazdım %90+ nın muhazafakar olduğu bir ülkede iktidar başarısız olmadan muhalefet kazanamaz diye. Bu seçimde şunu gördük ki iktidarın başarısızlığına tepki var ama ilk turda işi bitirecek kadar değilmiş. Alışmış kudurmuştan beterdir...diye bir söz vardır ya hani...Maalesef insanların durumu bu. Şikayet ediyor her şeyden ama vazgeçmeye gelince onu yapamıyor. O kadar alışmışlar ki bazı şeylere gelenlerde çalacak nasıl olsa hiç değilse bizim çalanımız, yolsuzluk yapanımız Müslüman diyebiliyor. Aksini düşünemiyor çalınmayacağını, refah seviyesinin yükselebileceğini, yolsuzlukların bitebileceğini....Liyakat nedir unutulmuş...Halife seçer gibi ülkeye Cumhurbaşkanı seçiyoruz.
Adam kazanmadı bu seferAdam kazanacak diye gelememiştir çoğu.
Hudaparı gozardı etmıs yanı, hmmŞu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
Bu tarz pazarlıklar gerçekten çok çirkin. Gemileri yürüsün ama halk ne hali varda görsün diye bir yaklaşım
Seçimden 1 gün önce pazarlık yapacağına dair bir konuşması vardı Cemoos?
Kime ne mevkileri vermiş. Kesin kazanmak için Sinan Oğan’a İçişleri Bakanlığını vermiş çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?