- 15 Şubat 2013
- 26.197
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.278
- 798
Radikal islamci demiyorum zaten kuzum. Siyasal islamci diyorum. Bence seçmen profili merkez sağdan siyasal islamci tabana kayalı çok oldu bizim milletin. Tek kriteri adam Müslüman. Din elden gider. Tiri vırı.Aslinda Turkiye'nin oy profili merkez sag, eski anap dyp gibi partiler. Buna en yakin olarak da ak parti goruluyor su an. Chp de saga dogru kendini iteledi hafiften, bunlar secim politikalari. Dogru bulmuyorum ama durum bu, chp cizgisinden kaydi coktan. Asiri sag veya asiri sol gorus kazanamaz kolay kolay. Radikal islamci olan kesim %5i bile bulmaz.
Bence olayın özeti bu dağılabiliriz hdhdjhdjeSilken yaranır
ben aciklayayim şuan izmirde yaşıyorum mesela milletvekilligini iyi partiye verdim.Evet
Ben siyasi bir ortamda çalışıyorum sabahtan beri bunlar konuşuluyor ve çok dikkat cekmis
daha eklenmemiste oyle diyo su an ki Türkiye sonucuymusGece en son takip ederken yurtdışı oyları 800 bin kaldı denilmişti.
İllaki sayım da yapılmıştır o yüzden bence etkilemez.
Muharrem İnce de ekibini kursun. Gelecek seçimlerde bakarız. Onu cok seviyorum. Gelecek seçimler için haritasi da güzel.mansur nereye çekersen gidiyor söylemleri sağdan oy alamaz. onunu çok kapattı. Ekrem tek başına da yapamaz. Güçlü profilleri yok . 2.adam olarak kalmadı muharrem mesela ayrıldı o adam sinirlerine hakim olabilse muharrem en düzgün aralarında sola baktığımızda.
Evet din konusu, bir de milliyetçilik var sos olarak.Radikal islamci demiyorum zaten kuzum. Siyasal islamci diyorum. Bence seçmen profili merkez sağdan siyasal islamci tabana kayalı çok oldu bizim milletin. Tek kriteri adam Müslüman. Din elden gider. Tiri vırı.
Vermem demiyorum ama çok kırgınım. Bunu telafi edemezse istifa etmesi için umarim herkes gereken baskıyı yapar. Dedem dedem diye sahip çıkılmasına katlanamıyorum artik.Yelkenleri suya indirmeyin arkadaşlar. Pirom dedik dedem dedik mitinglerde sevgi dolduk ümit dolduk. Şimdi kalkıp oy vermem aday olmayacaktı deyip çocuk gibi küsecek miyiz? Kızacaksak depremde 2 gün kimse gelmedi diye ağlayıp bunlara oy verenlere kizalim. Bunca yolsuzluğa saltanata göz göre göre bizleri enayi yerine koyup cebini dolduranlara oy verenlere kizalim. Küçüğün rızası var dendi bir kereden bisey olmaz dendi cemaat yurtlarında dönen pislikler her yerde anlatıldı bunlara rağmen hala reis diyenlere kizalim. İnanın kırılacak,küsülecek en son insan kılıçdaroğludur. Ülkenin başına kim gelirse gelsin zor günler bekliyor bu da bir gerçek
Çoğu Vermez. Kemik kitlesi olduğunu düşünmüyorum.Bir şey sormak istiyorum.
Sizce s.ogan ben şu ya da bu partiyi destekliyorum dese.
Tabanı sorgusuz sualsiz oy verir mi?
Türkiye’de uzun zamandır şeffaflığın ş’sini bulamıyoruz zaten, ortada net bişey yoksa nasıl net konuşsunlar ki?benim kizdigim sonuçların geç çıkması değil ki, gece izlediniz mi bilmiyorum önce erdoğan balkona çıktı sanki kazanmışçasına kazanan halkimiz olmustur milletimiz olmuştur vs biseyler söyledi sonra şak diye halkimiz 2.tur istiyorsa onada variz dedi gercekten aşşagida erdogan diye bagiranlarada bi kal geldi.
sonra çikti kilicdaroglu tv ye oda ayni sekilde kimse net bir cevap vermiyo hala veriler akiyo vs diyolar.
5 dk sonra tv ler secim yayinini bitirdi.
soylemek istedigimi anlatabildim mi kimse cikip seffaf ve net bir sekilde secim 2.tura kaldi acilan sandik bu kadar oy bu kadar demedi yani
İki keklikBence olayın özeti bu dağılabiliriz hdhdjhdje
ben aciklayayim şuan izmirde yaşıyorum mesela milletvekilligini iyi partiye verdim.
seçim stratejisi uygulamalarinda iyi parti millet vekili konusunda burada zayif kaliyordu.
yani aslinda millet vekili kaybetmedi dagıttık diyelim
Muharrem +1Muharrem İnce de ekibini kursun. Gelecek seçimlerde bakarız. Onu cok seviyorum. Gelecek seçimler için haritasi da güzel.
Mansur nereye çekersen oraya gitmiyor. Ona oy verecek o kadar cok sağ seçmen var ki. Hiç mi anketleri görmediniz? En az 60 çıkıyordu Erdoğan'la anketlerinde. Benim gözümde çok güçlü degil ama sevilen bir adaydı.
Ekrem başkanı nasil güçsüz buldunuz aklim almıyor. Istanbul seçimine nasil sahip çıktı, kollarini sıvayıp yaptığı konuşmayı hala unutmam; yolumuz uzun heyecanimiz yuksek gençliğimiz var... Erzurum mitinginde yasananlardan sonra valiye nasil cevap verdi. Kimseden korkusu yok aksine herkes ondan çekiniyor.
e iste net bir sey yoktu madem neden tv ler secim programini bitirdi?Türkiye’de uzun zamandır şeffaflığın ş’sini bulamıyoruz zaten, ortada net bişey yoksa nasıl net konuşsunlar ki?
Sülü den daha iyidir evetBenim hoşuma gider akpnin yanında iç işleri bakanı olması güvenilir dava adamı olması Erdoğan zaten son seçimi. akp yola getirir. Bana kalsa mhp başına geçmeli sinan ah sinanim yigidim
kesinlikle bakın 2 3 sayfa konustuk çirkinleşen şu bu olmadığı sürece herkes eksikleri artıları döktü demi. Güzellik buradaSülü den daha iyidir evet
Peki arkadaslar sinan oğana oy verenlere bsey sormak istiyorm. 2. Turda millet ittifakına veririm diyenler var mı merak ediyorm bunu aşırııııı
ben zaten her şey bir insanin tekelinde olsun istemiyorum, kim olursa olsun hersey bir insanin tek elinde olunca iyi yada kötu dogru yada yanlis her karari tek başina alabilmesi taraftari degilim.Benimde mv oyum iyi partiye idi çünkü adayı çok beğeniyorum ve gitti de. Ama insanların eline koz geçti. Ztn çoğu sağ tabanlı. İçeride birledmelerine çok ihtimal vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?