Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de en çok buna kırgınım. Öndeyiz dediler. Mansur ekrem birlikte iki kere söyledi. Canan kaftancioglu direkt ilk turda bitecek bir oran verdi. Simdi ne diyor acaba? Manipüle ediyorlar dedikleri kurumlardan ne farklari kaldi?

%49.50 ben bu orana inanmıyorum açıkçası. Gerçekten böyle olsa %50+1 e her türlü tamamlanırdı bu oran....Bence çok daha düşük.
Bende asla inanmıyorum.Dun 22 den sonra bu oran hiç degismedi.Yuzde 15 lik girilmemiş oy var dendi peki oran değişmesiyse bu yüzde 15 lik oylar nereye gitti.Zaten YSK gibi bir kurum olduktan sonra nasıl adalet bekleyebilirz ki ülkedeki seçimden.

Bu ülkede demokrasi 1950 den beri yok
Ben Chp seçmeniyim kk değil
Evet belki onların seçmeni benden kalitelidir onlarda insan değil mi ? Ya da seçmen kalitesi yanlış yapana sadık kalmakla mı oluyor, bunu yapanlara akp li diyoruz ya hani :)))
Ben davamdan vazgeçmem ama davamı baltalayandan vazgeçerim
Kimse beni ölümü gösterip sıtmaya razı edemez, buna yeterince izin verdim
Başkasının ne düşündüğü değil kendi vicdanım esastır
Demokrasi akp artıklarına kaldıysa o demokrasiden de vazgeçerim hiç önemi yok, umarım Chp bu yaşananlardan ders çıkarır ve toparlanır şu an tek temennim Chp nin yol, amaç ve temel olarak kurtulması ve çizgisine geri dönmesi. Umarım ben yanılırım umarım ben duygusal davranıyorumdur ama şu an partinin kendini kurtarması lazım ki memlekete bir faydası olsun diye düşünüyorum

Deva ve gelecek partisi surat asarsa yine, iç işleri bakanliğini kabul etmezse kk ne olacak acaba?

Ben de en çok buna kırgınım. Öndeyiz dediler. Mansur ekrem birlikte iki kere söyledi. Canan kaftancioglu direkt ilk turda bitecek bir oran verdi. Simdi ne diyor acaba? Manipüle ediyorlar dedikleri kurumlardan ne farklari kaldi?
Ve muhalefetin bu sonuçlara nasıl sesi çıkmadı nasıl kabullendiler bu sonuçları asla inanmıyorum bu sonuçlara asla nasıl olur da o kadar girilmemiş oy olmasına ragmen oy oranları hiç degismedi.

Şu an için tek bir kulis öğrenebildim. Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı’nın kendisine verilmesi şartı ile Cumhur İttifakını destekleyecekmiş.
Çok merak ediyorum, mülteci severler - vatandaşlık verilen Araplar "onları gondericem" niyetiyle gelen oğan'in olduğu partiye nasıl oy atacak?
Gerçi dil bile bilmiyor cogu,bilmeden atar bir de sevinirler

Çok merak ediyorum, mülteci severler - vatandaşlık verilen Araplar "onları gondericem" niyetiyle gelen oğan'in olduğu partiye nasıl oy atacak?
Gerçi dil bile bilmiyor cogu,bilmeden atar bir de sevinirler
Sona doğru sinirim bozuldu, güldüm.

O kadar üzgünüm ki.... dün geceden beri durmadı gözümün yaşı, odamdaki Atatürk resmine bakıp bakıp içim kavruldu... Öfkeden çok üzüntü, hatanın üstüne koşa koşa gitmeleri cidden canım yandı. Belki ikinci tur zamanı sakinleşmiş olacağım şu an duygularım çok karmaşık. KK ya kızmış olsam da değişim olacağına inanmıştım, ikinci tur bana sakat geliyor, yanılmış olmayı gönülden diliyorum inanın. Dediğim gibi belki durulurum iki haftaya dek, dayanmayı umuyorum, desteğiniz, anlayan biri olduğunu görmek çok iyi geldi, sağolun

Ve muhalefetin bu sonuçlara nasıl sesi çıkmadı nasıl kabullendiler bu sonuçları asla inanmıyorum bu sonuçlara asla nasıl olur da o kadar girilmemiş oy olmasına ragmen oy oranları hiç degismedi.
Keşke taşı taşa vuruyor olsaydım. Kocam mamut avlayip gelseydi. Mağaramızda huzurla otursaydık.

Gercekten bir sebep arıyorum deprem bölgesi için bu rekor için bir açıklama istiyorum saygı duyucam
Erdoğan 27 milyona yakın oy aldı.Bunu cahillikle, yardımlarla,yok sahtekarlıkla,mültecilerle açıklamaya çalıştıkça başarılı olmanız mümkün değil.Bir kere Allah aşkına elinizi kafanızın arasına alın gerçekten düşünün ama önyargısız neden diye,bahane aramadan.Milletimiz düşünce kendisini kaldıranın o olacağına inanıyor.99 depreminden sonra DSP sandığa gömülmüştü resmen.Şimdi umudu yine Erdoğan da buluyor, Kılıçdaroğluyla dedi bir depremzede,on yıl çadırda yaşarız.
Bizim milletimiz feraset sahibidir.Her ne kadar sağ sol diye baksa da 96 da refahı ,99 da DSP yi birinci parti yapmıştır.Yeter ki umut görsün, Kılıçdaroğlu,birbirini yiyen altılı masa da umut yoktu anlayın artık.

Kendilerini degilde reislerini saraylara layık görüyorlarsa ( ki öyle) diyecek pekte bir sey kalmıyor Ak ılsızlar

ayni duygulari yasayan birine denk geldim sonunda vallahi bnde o kadar kotuyumki icerdem disari cikamiyom o kadar laf etmistim akpli komsulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…