Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Doğru, umut torpil, liyakatsızlık, hak yeme, imar affı veren partide.

Size yazacak çok şey var ama kendimi yormayacagim.Celladina aşık olmuşsa bir millet yapacak birşey kalmıyor geriye.

Size katılmıyorum maalesef bu dediğim insanlar herseyin farkında olan gayette bilinçli insanlar sürekli hala insanlar çok zor durumda artık ağır hasarlı evlere hafif hasar raporu veriyorlar yıkılmasın diye söylenen insanlar kendi evi de ağır hasarlı olup hafif hasara dönüştürülmüş ama hala kafa aynı

Hayır ben sandığınız gibi düşünmüyorum ztn. Bunları söyleyeceğiniz son insan benim. Kafamda kendi partisi ve kendisi çoktan ayrıldı. Değişimin gerektiğini ama meclisi daha çok önemsediğimi o kısmın benim için çok kotu olduğunu yazmıştım.
Ben sadece o bölgede rekor oyları, marastaki kutlamaları sorguluyor sebep arıyorum. Demekki herkes dağıldı devlet oradaydı, demekki medyaya yansıyanlar yalandı diyorum. Keşke o bölgeden biri kendini anlatsa
Benim etrafımda çok açıklama var, yurt dışında güçlü diyen var, lider vasfinda alternatif yok diyen var. Körü körüne bağlı olan var. Son anda hdpden soğuyan geri dönen bildiğim insan diyen var. Rusya ile arasını bozmadı köprü oldu bu bana yeter diyen var.

Hayır ben sandığınız gibi düşünmüyorum ztn. Bunları söyleyeceğiniz son insan benim. Kafamda kendi partisi ve kendisi çoktan ayrıldı. Değişimin gerektiğini ama meclisi daha çok önemsediğimi o kısmın benim için çok kotu olduğunu yazmıştım.
Ben sadece o bölgede rekor oyları, marastaki kutlamaları sorguluyor sebep arıyorum. Demekki herkes dağıldı devlet oradaydı, demekki medyaya yansıyanlar yalandı diyorum. Keşke o bölgeden biri kendini anlatsa
Benim etrafımda çok açıklama var, yurt dışında güçlü diyen var, lider vasfinda alternatif yok diyen var. Körü körüne bağlı olan var. Son anda hdpden soğuyan geri dönen bildiğim insan diyen var. Rusya ile arasını bozmadı köprü oldu bu bana yeter diyen var.

Dün uzmanın biri konuşuyordu, bu sistem zaten cb ve meclisin aynı partiden çıkması durumu düşünülerek tasarlanmış, cb farklı olursa sistem bozulur dedi.

Hanımlar merak ettiğim bi konu var.

İnsanlar neden İnce'ye oy verdi? Yani seçimden çekildiği zaten bilinen bi şey, ülke içinden ona rağmen 200bin oy çıkmış. Bilmeyenlerin sayısı olsun 5-10 bin. Kalanının amacı ne, bi fayda sağladı mı herhangi birine İnce'ye giden oylar da böyle bi sayı çıktı. Kafam basmadı benim

20 sene sonra nasıl yenileyecek diye yol ararlar.. bilmiyorum açıklama arıyorum o zmn medyaya yansıyan yalandı giden hizmet onlara yetti.??

Aynen öyle ben de kullanmayacağım. Birkaç yorum gördüm Sinan oğan'a oy verenlerin içi rahat mı diye, hem zafer partisi hem sinan oğan'a oy vermiş biri olarak içim hiçbir seçim olmadığı kadar rahat. Bundan sonra da ne oluyorsa bu halk başına gelenleri hakediyor 5 yıl sonra Sinan oğan diyeceğim tekrardan.

En cok neye uzuluyorum biliyor musunuz, bilim adamlari bosuna kendini yirtiyor. Devletin ne yapacagini da gayet guzel anlatiyorlar ama kime anlatiyorlar.
Valla nerelerini yirtarlarsa yirtsinlar hatta Allah yukarıdan vahiy indirsin ( tövbe tövbe insanı gunaha sokuyorlar) yine de değişen bir şey olmayacak

Cunku oylar geçerli idi, şu an ysk geçersiz saysa RTE lehine olumlu bitecekti bence oran hesabı ile şanslarını denediler. Birde z kuşağı hırsı diye dusundum

Cogumuzun öfkesi 2.tura kalmak değil öfkemiz %45lik oran. %1lik bile olsa önde olarak 2.tura kalmış olsaydık daha iyi hissedecektik biliyorum çünkü olabilirliği bize umut verecekti ama diyorum ya mücadeleye odaklanmalıyız.Üzülüp ağlıcaz veryansın edip suclu da arıcaz ama bu hisler gecınce içimizdeki o sevda yine bizi sandıga götürecek.

Tepki olduğunu düşünüyorum ben.
Bir oy memleket bir oy Erdoğan seklinde pusula bile gördüm internette. Kağıt yazıp resmini çekmişler “kaset öyle çekilmez böyle çekilir “ diye

Nolmuş buralara?
2. turu kutlayan bir kitle varken burası niye ağlıyor?
İktidar bile başarı görürken, siz neyine üzülüyorsunuz?
Yapılan yanlışları görmek için bir fırsat bu, 1 günde bile her şeyin rengi değişir.
Umutsuzluk yok, gelecek söz konusuysa hiçbir şekilde karamsarlığa yer yok.
Aylar önce bugün yazdıklarınızı birbir ben yazarken bana giydiriyordunuz hanımlar, bakın beni aldınız
Aynı gazı, heyecanı ve yüksek tempoyu görmek istiyorum, kazanılacak daha çok oy var.

çok ciddiyim dün oyunu ak partiye verdigini bildigim bir kisi.pusula da ata ittifakini gorunce sasirdigini soyledi bana ..ata ittifakindan bi haber olan kisi incenin cekildigini de bilmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…