Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bizim zamanımızda süper liseler var süper lisede okudum biz ineğiz diye gelmiyorlardı galiba
Benim zamanımda kapattılar süper liseleri. Eğitimi hakikaten kaliteli miydi? Fen lisesi kadar?
Topunuz benim yüzümden geyikten gitmeyin ya, vicdan azabı duyarım heee.

Tablet dağıtılmıyor. Bir defa yaptılar onu, sadece fen liselerine. Kitap işini de ecevit ölmeden önce bağlamıştı bunlar üzerine kondu. Yemek yatılı okulları kapatıp taşımalıya geçimce başladı ki oradan kimler ne paralar kazanıyor aklın hayalin durur. Şu an ülke çıkarları için değil kişisel rantlar için yapılıyor bunlar. Ülke çıkarları gözetilse sihaları aselsana yaptırırlardı.

Lise çıkışları fenadır. Ben karma okudum ama bizim çıkışa da ipsiz sapsız beş para etmez tipler gelirdi.
Bizim okulun önüne de imam hatip ve endüstriden dökülürlerdi. Hatırlıyorum bir karne günü polis gelip topladı hepsini, karakola çekip sıra dayağı çekmişler. İçlerinde arkadaşımız vardı o anlatmıştı

Benim zamanımda kapattılar süper liseleri. Eğitimi hakikaten kaliteli miydi? Fen lisesi kadar?
İyiydi ya İngilizce kitap okuyabiliyorduk, Almanca da vardı ama o adımı yaşımı vs söyleyebilme kabiliyetinde kaldı. Fen liseleri kadar iyi değildi yaşım da çıktı ortaya yaşlandık be

Derdim para olsa patates soğana bakar oy verirdim bölücülere. Her neyse siyaset söz konusu olunca sol kesim gibi gözüm dönmüyor. Siz hayallerde kazanmaya devam edin :) Kazansanız da umrumda değil bu kadar hırs kalbe zarar :)

Azeri kökenli olduğu için öyle diyorlar sanırım,ben de duydum böyle bir şey.
Yok orda sorun yok aşkım da.
Adama uzaylı muamelesi yapılmasına şaşırdım sadece
Haber niteliği magazin haricinde taşımaz.İnstagramda
paylaşan arkadaş da adama Uzaylı Yasin muamelesi yapmış bariz belli.

Fen lisesi kadar tabi ki değildi. 1 yıl ingilizce hazırlık vardı ama benim çocukluğumdaki anadolu liseleri kadar verimli değildi.

Şeriat adı altında cinayet işleyen terör örgütünün uzantısı kimin listesinden millet vekili oldu bil bakalım

Aynen oyle ya.. ben ayni evde esimle farkli partilere milletvekilligi oyu vermisken baskasina mi hesap verecegim ozgurce verdigim oyun ..hangi tarafa oy verilmis olursa olsun ..dislayici sözlerden vatan haini, terorist yaftalamasi yapamaz kimse .

Ooo bende de dayak anısı çooookk. Birini anlatayım. Bir gün okulun çıkış zili çaldı. Ben de çıktım ama eldivenlerimi unutmuşum. Sınıfa geri döndüm. Ama bir baktım ki koridorun sonunda müdür yardımcısı kemerini çıkarıyor. Karşısında sınıftan 3 erkek arkadaşım. Bunları kalorifere sıkıştırıp kemerle bir dövdü, bir dövdü. Ama ne dayak... Ben ömrümde böyle bir şey görmemiştim. Yaklaşık 10 dakika sürdü. Şimdi bu kadar dayak olayı yok. Bizim zamanımızda vardı epey.
İyiydi ya İngilizce kitap okuyabiliyorduk, Almanca da vardı ama o adımı yaşımı vs söyleyebilme kabiliyetinde kaldı. Fen liseleri kadar iyi değildi yaşım da çıktı ortaya yaşlandık be
Çok kıskandım siziiiii. Yaşa takılmayın ya, önemli olan hissetmek. :)

Şu mesajı da hâlâ kimse şikayet etmedi. Neden paylaştığım çok açık olduğu halde. Afrika'yı dert ettiğimi düşünmediniz herhalde. Nerede dinlere saygılı arkadaşlar? Zeus'la kafa bulduğumuzda da yoktular. Saygıyı hak eden tek din mi var yeryüzünde? Gelin İncil'i savunun, uçurun beni. Binlerce dine laf söyleyebilirsiniz bu ülkede, biri hariç.

Fen lisesi kadar tabi ki değildi. 1 yıl ingilizce hazırlık vardı ama benim çocukluğumdaki anadolu liseleri kadar verimli değildi.
Benim zamanımda Anadolu liselerinin belli bir ağırlığı vardı,çok başarılı öğrenciler genellikle Anadolu liselerine giderdi.Super liseyi de hatırlıyorum,abartılacak bir durumu yoktu.Fen lisesi deyince de akan sular dururdu.Parmakla gösterilirdi.Şimdi dalga geçilen meslek liselerine bile sınavla girilirdi.Egitimin içini tamamen boşalttilar şu anda.

Bakınız PKK soyu kurutulup sınır dışı edilebilen,dağlarda saklanan,kendi golgesinden korkup arkadan saldıran korkak terör örgütüdür.
Ama HDP kurt secmenin yani Türkiye Cumhuriyetinde doğan türk vatandasi kürk kökenli seçmenin resmi partisidir.
Ki bu parti PKK feto yada başka örgütlerle anlaşabilir o zaman devlet buna dur der ve gerekeni yapar.
Ama çözüm süreci diye şaha kaldırıp seçim sonunda tamam işimiz bitti pis PKK'lılar diye ülkemize musallat edemez.
Peki HÜDA-PAR nedir?
PKK feto hepsinden daha tehlikeli yilandir.
Hizbullah rejimi görülen ülkelere bakın nasıl sızdırılmış ve ele geçirmişlerdir.
Feto de olduğu hibi kandirildik diyemezsiniz size fırsat vermezler.
Hizbullah bizim ülkemiz değil dünya üzerinde tehdittir.
Şuan PKK o bu diye korkacaginiza Hizbullah dan korkun.
Şimdi he he diyip guldugunuz bu yazım ileride sizin en büyük feryadınız olacak hep beraber yaşayıp göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…