- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
O ne ya... bir zamanlar mhp millet vekili olan sıtkınturan benim ilçede müdürdü vekil olmadan önce, öğrenci döverken çocuğun kafasını dolabın cam kapğından içeri soktuğunu biliyoruz. Vekil olduktan sonra trafik kazasında vefat etti.Ooo bende de dayak anısı çooookk. Birini anlatayım. Bir gün okulun çıkış zili çaldı. Ben de çıktım ama eldivenlerimi unutmuşum. Sınıfa geri döndüm. Ama bir baktım ki koridorun sonunda müdür yardımcısı kemerini çıkarıyor. Karşısında sınıftan 3 erkek arkadaşım. Bunları kalorifere sıkıştırıp kemerle bir dövdü, bir dövdü. Ama ne dayak... Ben ömrümde böyle bir şey görmemiştim. Yaklaşık 10 dakika sürdü. Şimdi bu kadar dayak olayı yok. Bizim zamanımızda vardı epey.
Çok kıskandım siziiiii. Yaşa takılmayın ya, önemli olan hissetmek. :)
Ne bu hırs kız ne oluyor. Karpuz kabuğu mu lazım şimdi. Sakin olŞu mesajı da hâlâ kimse şikayet etmedi. Neden paylaştığım çok açık olduğu halde. Afrika'yı dert ettiğimi düşünmediniz herhalde. Nerede dinlere saygılı arkadaşlar? Zeus'la kafa bulduğumuzda da yoktular. Saygıyı hak eden tek din mi var yeryüzünde? Gelin İncil'i savunun, uçurun beni. Binlerce dine laf söyleyebilirsiniz bu ülkede, biri hariç.
Anadolu tic mezunuyum bendeFen lisesi kadar tabi ki değildi. 1 yıl ingilizce hazırlık vardı ama benim çocukluğumdaki anadolu liseleri kadar verimli değildi.
Çocuk dövmenin bahanesi olamaz. Bu bahsettiğim arkadaşlar da yaramazlar, diğer sınıflara göre sınıfımızın adı çıkıyor diye dayak yediler bu arada. Kemerle dayak yiyecek kadar büyük bir şey yoktu.O ne ya... bir zamanlar mhp millet vekili olan sıtkınturan benim ilçede müdürdü vekil olmadan önce, öğrenci döverken çocuğun kafasını dolabın cam kapğından içeri soktuğunu biliyoruz. Vekil olduktan sonra trafik kazasında vefat etti.
Şimdi ne dayağı, elini süremezsin ama o zaman eziyorlardı resmen. İyi miydi değildi tabi ki ama insanı o kadar çığrından çıkaran da eften püften bir şey değildir mutlaka
Tmm, sildimNe bu hırs kız ne oluyor. Karpuz kabuğu mu lazım şimdi. Sakin ol
93 te lisedeydim, meslek liseleri çok güzel okullardı, en çok onlara üzüldüm zaman içinde. Ara meslek guruplarına öğrenci yetiştirirlerdi ve istihdamını takip ederlerdi. Öğrencilerin çoğu staj yaptıkları yerlerde işbaşı yaparlardı, iş bulma kaygıları olmazdı. Çokta çeşitli bölümler vardı, kimya, iplik boyama, muhasebe, torna tesfiye, tesisatçılık,elektrik neler neler çok yazık oldu meslek liselerineBenim zamanımda Anadolu liselerinin belli bir ağırlığı vardı,çok başarılı öğrenciler genellikle Anadolu liselerine giderdi.Super liseyi de hatırlıyorum,abartılacak bir durumu yoktu.Fen lisesi deyince de akan sular dururdu.Parmakla gösterilirdi.Şimdi dalga geçilen meslek liselerine bile sınavla girilirdi.Egitimin içini tamamen boşalttilar şu anda.
Ben sildim uyarınla ama alıntın sabitledi zaten mesajı. Olsun.Ne bu hırs kız ne oluyor. Karpuz kabuğu mu lazım şimdi. Sakin ol
Şunu görünce yazmadan edemedim. Kitap bedava. Köyden gelene yemek ve servis bedava, ilçede oturan yemeğe ve otobüse para veriyor. Köyün zengini belki babası, ona bakan yok. Bunca bedavanın bir karşılığı var mı? Yok. 13 dersin yarısı zayıf. Çocuk yetiştirmek böyle bir şey değil, fırsat eşitliği bu olmamalı. Eğitimciler eğitimden anlasalar sarı sendikalı olmazlar. Eğitimin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Yazacak çok şey var da biraz içimi dökeyim dedimKitap işini de ecevit ölmeden önce bağlamıştı bunlar üzerine kondu. Yemek yatılı okulları kapatıp taşımalıya geçimce başladı ki oradan kimler ne paralar kazanıyor aklın hayalin durur. Şu an ülke çıkarları için değil kişisel rantlar için yapılıyor bunlar
Almanya meslek eğitimi veren okullara çok önem veriyor mesela,bu yüzden sanayi de çok ilerlemiş bir ülke.Biz de nedense tu kaka oldu bu okullar,herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil.Nitelikli ara eleman çok önemli,bugün yeni mezun olan bir mühendis iş yaşantısına atıldığı zaman şaşkın ördek yavrusu gibi oluyor.Universiteler de çok yetersiz kalıyor eğitim açısından.93 te lisedeydim, meslek liseleri çok güzel okullardı, en çok onlara üzüldüm zaman içinde. Ara meslek guruplarına öğrenci yetiştirirlerdi ve istihdamını takip ederlerdi. Öğrencilerin çoğu staj yaptıkları yerlerde işbaşı yaparlardı, iş bulma kaygıları olmazdı. Çokta çeşitli bölümler vardı, kimya, iplik boyama, muhasebe, torna tesfiye, tesisatçılık,elektrik neler neler çok yazık oldu meslek liselerine
Manisa da bir meslek lisesi var sanayi destekli tam da yazida anlattiginiz gibiymis duydugum kadariyla ..eger puani tutarsa oglumu oraya gondermek istiyorum93 te lisedeydim, meslek liseleri çok güzel okullardı, en çok onlara üzüldüm zaman içinde. Ara meslek guruplarına öğrenci yetiştirirlerdi ve istihdamını takip ederlerdi. Öğrencilerin çoğu staj yaptıkları yerlerde işbaşı yaparlardı, iş bulma kaygıları olmazdı. Çokta çeşitli bölümler vardı, kimya, iplik boyama, muhasebe, torna tesfiye, tesisatçılık,elektrik neler neler çok yazık oldu meslek liselerine
Hal böyleyken MHP ye milliyetçi demesin kimse.
Bizim eğitimimiz ezbere dayalı öğrenmeye değil o yüzden mezun olunca pratik yoksa bilgiler unutuluyor malesefAlmanya meslek eğitimi veren okullara çok önem veriyor mesela,bu yüzden sanayi de çok ilerlemiş bir ülke.Biz de nedense tu kaka oldu bu okullar,herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil.Nitelikli ara eleman çok önemli,bugün yeni mezun olan bir mühendis iş yaşantısına atıldığı zaman şaşkın ördek yavrusu gibi oluyor.Universiteler de çok yetersiz kalıyor eğitim açısından.
Keklik hareket partisiHal böyleyken MHP ye milliyetçi demesin kimse.
İttifak ortağı da kauai kuşu halk partisiKeklik hareket partisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?