Küçücük kız çocuğunu şu kılığa sokmanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Bi büyüsün kendi kıyafetini kendi seçecek yaşa gelsin. Bu daytama değil de nedir? O çocukta ters psikoloji yapar da dinden nefret ederek büyürse o zaman görür ailesi. (Aynı şekilde küçük kız çocuklarının kadın gibi giydirilip makyaj yapılmasına da karşıyım) istismardır bunun adı.
Bu adamı yalancı çıkartmamak için 1 aylık bedava oldu gazımız herhalde
Bir sürü bekçi alındı onlar ne iş yapıyor acabaPolis birsey yapamıyor ki bunlara.
abimiz çok güzel özetlemiş durumu.
Bir sürü bekçi alındı onlar ne iş yapıyor acaba
Rusya 2024 yılına ertelemis ödemeyi,bu da seçim hediyesi Tayyip Erdoğan'aBu adamı yalancı çıkartmamak için 1 aylık bedava oldu gazımız herhaldeOnu da Rusya dan almışız
Herşeyi geçtim evleniyorlar ciddi Türk soyu kalmayacak biz bilinçliyiz diye doğurmuyoruz gelip bizim insanımizla evlenip her sene doğuruyorlar bide deli oluyorum. Bazen bdv de konu açılıyor işte erkek arkadaşım arap şu bu diye ırkçı oldum resmen ya istemiyorum kardeşim dün çantamı kendi malı gibi alıp gitmeye kalkan çoçuğu istemiyorum ülkemde bu kadar netBir kac sene once Nilay Dinç uyarmıştı. Tehlike çok büyük ev ve iş vermeyin sonra bela olacaklar demişti.
Benim çalıştığım ilçe hala temiz sayılır. Cidden işte vermezler evde
ama Türklerin evlendikleri var tabiki 1 kişi gelmiyor tüm sülale geliyorlar
Mültecilerin gitmesi gerekli.
Bu ülke çocuklarımızın.
Geçen markete gittim sıra bende idi geldiler önüme geçtiler.
Citim cikmadi.
cocugum gozumde ki korkuyu gordu.
kimi kime sikayet edecegim.
İktidar onlara övgü yagdiriyor
Gideceklerinin teminatıni kilicdaroglu veriyor.
Bir 5 yıl daha neler olur.
" Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir " demişti biri...Her şey torpille dönüyor bu ülkede zengin olmak için ya a k p b*ku yemeliyiz ya da hırsız olmalıyız başka seçenek yok.
Ev sahibi olan yabancılar kiracı şartı olarak Türk e vermem diyebiliyor.Arkalari sağlam.
Kimse dokunamıyor.
Tüm sülalesini toplayıp gelip saldırıyorlar.
Kimse de başını belaya sokmak istemiyor.
Tehlike çok büyük.
Karşı olduğun kanuna muhtaç ol inşallahOh oh 6284'e bir darbe de Hüdapar'ın "kadın" yöneticisi olan Aynur Sülün'den geldi. Hanımefendi 8. maddenin hukuksuz olduğunu söylüyor. Peki 8. madde ne haberiniz var mı hanımlar?
Bahsetmemesinin nedeni açmıştır okulda. Ben lisedeyken acıktık. Hatta mezun olduk diploma almaya gittim arkadaşımla. 2009 mezunuyum... Orda şeref yoksunu hem beden eğitimi hemde felsefe dersine giren dümbük bize "bu kafanızdakilerle giremezsiniz" dedi. Biz mezun olduk desek de dinlemedi şerefsizliği kini hem ağzından dökülüyordu hemde yüzündeki ifadeden. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Bu ülkenin başına o dönemdeki gibi liderlerde gelmesin. Gelemesin....Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
İşte bunu yapanlar yasayla yapmadı, şerefsizlikten yaptı. Zihniyetin pisliği.Bahsetmemesinin nedeni açmıştır okulda. Ben lisedeyken acıktık. Hatta mezun olduk diploma almaya gittim arkadaşımla. 2009 mezunuyum... Orda şeref yoksunu hem beden eğitimi hemde felsefe dersine giren dümbük bize "bu kafanızdakilerle giremezsiniz" dedi. Biz mezun olduk desek de dinlemedi şerefsizliği kini hem ağzından dökülüyordu hemde yüzündeki ifadeden. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Bu ülkenin başına o dönemdeki gibi liderlerde gelmesin. Gelemesin....
Aaaa öyle her seçimde çalmış çalmış en önemli olanda stratejik mi davranmış. Yemezler artık bunları. Mersindeyim millet ittifakınin sonuçlar da yanlışlık var dediği sandıkları tekrar saydırdılar 1500 daha eklendi cumhur ittifakınaİkinci tura bırakması bi strateji.. güya saygı duydu olay cıkarmadı ve ayrıca çalmış hali bu.. yoksa istanbul secmlerinde 2 hfta maltepede oy saydıran yönetim koca ülkede ki oyları ne cabukta saydırdı kabul etti.. onda akıl var mı yok mu tartısamıyorz cünkü cbaskanı kendisi ve yasalar malum.. ama danısanlarının bazılarının cok akıllı oldugu kesin..
Akıllı oldugumuz için değil ancak oylara sahip cıktgımız için kazanabilirz zira artk aklımızla zekamızla savasamıyoruz istikrarlı durarak savasabiliyoruz ona da gücümüz ne kdr yeterse işte.. sürülmeden hapse atılmadan..
ogrenci olarak bilmiyorum ama ogretmen olarak belki de sark gorevi sebebi ile atrentenin de dedigi gibi boyle yasaklarla karsilasmamis olabilir ..ben yasli degilim ve burda yasadiklarimi genelde yaziyorum .Aslında konu yasak değil biliyor musunuzMinik Duduklu Tencere doğru söylüyor bazılarının bu yasaktan hiç haberi olmadı zamanında çünkü okullarda uygulanmadı, orta öğretimde müdürlerin insiyatifindeydi, üniversitelerde kimse de bu kuralı kovalamıyordu sadece askeriyede sıkı uygulanıyordu. Ne zaman başörtüsünü siyasete alet etmeye karar verdiler, birileri bu uygulanmayan kanunu kaşımaya başladı, ondan sonra da çığrından çıktı her şey. Benim yaşadığım yerde de yoktu bu yasaklar (İstanbul )hatta haberlere konu olunca nasıl ya diye düşündük çünkü ben lisedeyken okulda tesettürlü arkadaşlarımız vardı, yaşım 15-16 idi o zamanlar (94 senesi civarı). Sonra kutuplaşma ayrışma başladı korkunç şeyler yaşandı. Kanunla yasak olması hataydı zaten de uygulama da siyasi kutuplaşma için resmen kullanıldı yoksa kimse inkar edemez yaşananları. Bu sıkı yasak ve karmaşa dönemi 97-2007 yılları arasında yaşandı, kanunda defalarca değişikliklere gidildi ama sonra öyle bir algı oluştu ki tüm Cumhuriyet tarihi boyunca insanlar okula gidemedi diye düşünüyor herkes
Dedemin bu konuyla ilgili bir videosu var. Onlar gitmezse kaynaklarımız tükenecek hep birlikte Avrupaya gitmek zorunda kalacağız diyor.
Bir kuaför gördüm.Ev sahibi olan yabancılar kiracı şartı olarak Türk e vermem diyebiliyor.
Kadının beyanı esastır maddesini çoğu kadın bile bilmiyor. Yanlış biliyor daha doğrusu. Kadının beyanı esas diye hop diye adamı alıp hapse atmıyorlar. Beyan dikkate alınıyor, soruşturma açılıyor sadece.Karşı olduğun kanuna muhtaç ol inşallah
ogrenciyken bende takmadim ..takmayi denemedim dedigin gibi lise son senesinde esarp takmaya baslamistim ..ama demek ki bazi seylerin farkinda degildim ya hic yanimda dillendirilmediHalan nerde yaşıyor minik, ben lisedeyken hepimiz başımızı açıp giriyorduk okula, öğretmenler peruk takiyorlardi wc lerde. Hatta hastanede staj yaptığım dönem bile izin verilmedi başörtü takmama
Memleketim Gaziantepte yakında Türk kalmayacak.İstanbul da yaşayan biri olarak Mülteciler konusunda kesinlikle katılıyorum (belki diğer illerdeki arkadaşlar orda mülteciler sayı olarak az iseler ne demek istediğimizi anlamıyor olabilirler ama burda çok fazlalar)
Bazı şeylerde iki taraf da at gözlüklerini çıkarmalı;
nasıl ki birkaç kendini bilmez depremzedeler için çok ağır konuştu haksızlardı, bu mülteciler konusunda da diğer taraf çok haksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?