Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Örnek ; 12 yaşında kapatılan ben

Herşeyi geçtim evleniyorlar ciddi Türk soyu kalmayacak biz bilinçliyiz diye doğurmuyoruz gelip bizim insanımizla evlenip her sene doğuruyorlar bide deli oluyorum. Bazen bdv de konu açılıyor işte erkek arkadaşım arap şu bu diye ırkçı oldum resmen ya istemiyorum kardeşim dün çantamı kendi malı gibi alıp gitmeye kalkan çoçuğu istemiyorum ülkemde bu kadar net

Bunları göndermek söylendiği gibi kolay olmayacak, burada doğanlar var, vatandaş olanlar var, mal mülk edinen var. Gönderebilecekleri kayıtsız olanlar. Diğerleri çok zor maalesef.... ortalık fena karışacak sokak,mahalle savaşları ile iç savaşa sürükleneceğiz. İyilikle gitmez bunlar

Halam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
Bahsetmemesinin nedeni açmıştır okulda. Ben lisedeyken acıktık. Hatta mezun olduk diploma almaya gittim arkadaşımla. 2009 mezunuyum... Orda şeref yoksunu hem beden eğitimi hemde felsefe dersine giren dümbük bize "bu kafanızdakilerle giremezsiniz" dedi. Biz mezun olduk desek de dinlemedi şerefsizliği kini hem ağzından dökülüyordu hemde yüzündeki ifadeden. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Bu ülkenin başına o dönemdeki gibi liderlerde gelmesin. Gelemesin....

İşte bunu yapanlar yasayla yapmadı, şerefsizlikten yaptı. Zihniyetin pisliği.

Aaaa öyle her seçimde çalmış çalmış en önemli olanda stratejik mi davranmış. Yemezler artık bunları. Mersindeyim millet ittifakınin sonuçlar da yanlışlık var dediği sandıkları tekrar saydırdılar 1500 daha eklendi cumhur ittifakına iyiki itiraz etmişler thanks

ogrenci olarak bilmiyorum ama ogretmen olarak belki de sark gorevi sebebi ile atrentenin de dedigi gibi boyle yasaklarla karsilasmamis olabilir ..ben yasli degilim ve burda yasadiklarimi genelde yaziyorum .

kimsenin agzindan bisey yazmiyorum burda dikkat ettiyseniz :)

atrente bu sozlerim senin araciliginla baskalarina uzerine alinma bazilarini lutfen

Karşı olduğun kanuna muhtaç ol inşallah
Kadının beyanı esastır maddesini çoğu kadın bile bilmiyor. Yanlış biliyor daha doğrusu. Kadının beyanı esas diye hop diye adamı alıp hapse atmıyorlar. Beyan dikkate alınıyor, soruşturma açılıyor sadece. Soruşturma sonunda suçlu bulunursa hapse atılıyor.
Kanun varken bile günde 2-3 kadının cinayeti haberini alıyoruz. Yokken neler olur bilemiyorum.

Halan nerde yaşıyor minik, ben lisedeyken hepimiz başımızı açıp giriyorduk okula, öğretmenler peruk takiyorlardi wc lerde. Hatta hastanede staj yaptığım dönem bile izin verilmedi başörtü takmama
ogrenciyken bende takmadim ..takmayi denemedim dedigin gibi lise son senesinde esarp takmaya baslamistim ..ama demek ki bazi seylerin farkinda degildim ya hic yanimda dillendirilmedi

Memleketim Gaziantepte yakında Türk kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…