Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Elini kolunu sallayarak,ellerinde ne bir valiz ne bir poşet, sadece erkek sınırdan giriyorlar sinir bombos asker yok. Bir de video çekmişler Türkiye ye nasıl gidilir diye amaçları buradan Avrupa zaten ama Yunan sinek uçurmuyor.
Ne kadar gitse o kadar kar!

Yani sizce Kemal Kılıçdaroğlu Muharrem İnce den daha iyi siyaset yapıyor anladığım kadarıyla
Görüşünüze ve düşüncelerinize saygı duyuyorum
Muharrem İnce, Erdoğan tarzı bir siyaset yaptığı için Erdoğanı sevenler ona da sempati duyuyor. Kılıçdaroğlunun ekibi ile yapmış olduğu çalışmalar, projeler var. Hiç izlediniz mi mesela ?

Çok canımı sıkıyor bu konu

Katılıyorum, büyüyünce kendi hür iradesiyle açılmayacağı ne malum sekil b' de ben

Onlarda tecavüz çok normal bir şey. Kadının hiç bir değeri yok. Hayvandan bile değersiz kadınlar onlar için.

Bu şaşmaz bir kural bence, istisnalar hariç hür iradesi dışında bi kıyafete zorlanan çocuklar o kıyafetten nefret ederek büyüyor

Kıyafetten de zihniyetinden de hepsinden nefret ettim, açtım okudum araştırdım. İç yüzlerini zaten biliyorum. Atatürk'ten nefret eden, ona ismiyle bile hitap etmeyip " kefere" diyen o güruh var ya, tarikatlardan bahsediyorum. O kadar tehlikeli ki. Benim bulunduğum, hayatımı mahveden, çocukluğumu , gençliğimi çalan tarikatin liderleri sıra sıra akp den vekil olup meclise girdiler.
Hem de şeyhin ailesi hep okumuşlar, hatta yurtdışında master / yüksek lisans yapmışlar. Oysa kız çocukları için o dönemki şeyhleri " kızların zekası hem müspet ( bilimsel bilim ) hem de dini ilimleri öğrenebilmek için yeterli değil. onlar okula gitmesin, erkekler gitsin" talimatı vermişti.
O yüzden binlerce erkek ortaokula, liseye gönderilirken biz kız çocukları cehalete mahkum edildik !
Ben yine sonradan dışarıdan okudum, bir kaç dil öğrendim ve mesleğimi elime aldım. O kadar zor durumda kalan, kocasının eline bakmak zorunda kalıp sıkıntı çeken kız çocuğu / kadın oldu ki.
Sonradan okudukça Atatürk'e bir Türk Kadını olarak ne kadar minnet duysam azmış, onu gördüm. Günahıyla sevabıyla bu ülkenin kurucusudur o ve kırmızı çizgimizdir. Hakaret edenin, alay edenin dilini koparırım, karşımda konuşamaz !
En iyi ben bilirim ben!

Benim ailemde muhafazakar. Abimin eşi de kapalı, üç kızları var. Ona verdiğim tavsiye çocuklarını asla zorla kapatmaması yönündeydi. Çocukları ikna etmeye çalıştı ama şimdiki gençler zehir gibi, alttan almıyorlar. Tabi ebeveynler de daha anlayışlı. Bizim gibi geri kafalı ana babalar ile uğraşmadılar. Ve yeğenlerimin hiç biri kapanmadı.
Diğer abimin büyük kızı annesinin zoru ile kapanmıştı. Çocuk mutsuzdu çok mutsuz. O şekilde mutlu olsa ben en çok destekleyen olurdum. Ama kapalı kalmak istemedi, annesi üzülse de mücadele etti ve açtı başını.

Bırakın çocukları ya, istedikleri gibi yaşasınlar. Biz anne - babalar sadece onlara yol gösterebiliriz. Onları hamur gibi şekillendirmek bize düşmez. Benim düşüncem bu.

Son düzenleme:
Allah bunların belasını versin bunları ülkemize sokanlarında belasını versin kökleri kurusun kurusun kurusun inş

Durmadan uruyorlar.
Bu ne arap sevicilik!
Ulkem de azınlık olmak istemiyorum.
Haksızlık bu görüntüler, tc vatandaşı kadınlarımız son care tüp bebekle tüm maddiyatlarını buraya harcasın, o p.ler tohumlarını ülkemizde beleşe salsın

Oh oh 6284'e bir darbe de Hüdapar'ın "kadın" yöneticisi olan Aynur Sülün'den geldi. Hanımefendi 8. maddenin hukuksuz olduğunu söylüyor. Peki 8. madde ne haberiniz var mı hanımlar?
Sülün, kadına yönelik şiddetin önlenmesini amaçlayan 6284 sayılı kanunun "tedbir" kararını içeren 8. maddesinin "hukuki" olmadığını iddia ederken, bu vakalarda 'sadece kadının beyanının esas alınmasının suistimal doğurduğunu' öne sürdü. Sülün, bu yöntemle "şiddet uygulayanlarla iftiraya maruz kalanların birbirinden ayırt edilemediğini" ileri sürerek, "Adil olan, sorun yaşayan hem kadının hem erkeğin beyanlarının dinlenmesi. Tedbir gereği evden uzaklaştırılan birçok erkek iftiraya maruz kaldığını söylüyorlar, ispat edemiyorlar. Cinsel istismar konusunda da iftiraya uğrayan birçok erkeğin suçsuz olduğu belki aylar, yıllar sonra ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Ne güzel kendinizi, hayatınızı kurtarmışsınız siz aklıma tarikat yurdunda kalırken dayanamayıp intihar eden tıp öğrencisi geldi o gençler ailesinin zoruyla o yurtlara gidip hayatları ellerinden alınıyor oysa dinde zorlama olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…