Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Haaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
Bilmediğiniz bi parti oy verdiğiniz partiyle birleşiyor ve siz hiç araştırmadan oy veriyorsunuz ayrıca 2. Tura kalmasa hüda parın ne olduğundan haberiniz olmayacak. Şaka mısınız siz pardon ??????

Şu kadının tırnağı kadar insanlığa ve ülkeye faydası olmamış dinci tarikatların son devrindeki bu kanser hastası kadına yaşattıklarını asla unutmayacağım. Işıklarla uyu sonsuz uykunda Türkan Saylan!

Son düzenleme:

Çünkü açım diyen birinin önüne ancak yok olmak tehdidini koyarsanız karnını doyurmak, neşe içinde yaşamak, gülmek eğlenmek, mutlu olmak taleplerinden vazgeçecektir. Yok olduktan sonra diğer şeylerin ne ehemmiyeti kalacaktır ki!
Bir AKP seçmeni ile karşılaşmak ve ona sormak istiyorum; Biz AKP’li olmayan, onu eleştiren insanlar olarak ANZAK askerlerinden daha mı düşmanız memleketimize? Erdoğan neden Mustafa Kemal’in “düşman askerine, düşman annelerine” gösterdiği hassasiyeti biz Türkiye Cumhuriyeti’nin öz evlatlarına göstermiyor? Siz bu düşman politikalarını nasıl bu kadar kolay kabullendiniz? Ben söyleyeyim. Çünkü AKP kadrolarının servetleri için ülkemizin sömürülmesine karşı çıkan ve söylemleriyle sizleri ikna edebilecek bizleri daha kolay dövebilmesi, hapsedebilmesi, öldürebilmesi için sizler tarafından düşman görülmemiz gerekir. Çünkü bazı zihniyetlere göre düşmana yapılan hile, aldatma, zulüm normaldir! Eğer biz size göre düşman olmasaydık onların yolsuzluklarını haram, işkencelerini zulüm olarak görecektiniz ama şimdi “mübah”!
Rahmetli babam derdi ki “hiçbir zehir bakır tepside, bakır bardaklarda sunulmaz, bilakis altın tepside altın bardaklarda ikram edilir.” Şimdi buna dayanarak, size süslü püslü “İslam düşmanları, vatan hainleri, bu ülkeyi batırmak istiyorlar, sizi yok etmek istiyorlar” bardağı ile sunulan içeceğin zehir olduğunu bilmeniz gerekir. Çünkü bizler de sizler kadar seviyoruz ülkemizi… Sizler kadar emek verdik bu ülkeye. En az sizler kadar hakkımız var bu ülkede huzur ve barış içinde yaşamaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…