- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
Bi yaz googlea bak kimleri kimleri ne şekilde katletmişHaaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
IQ’su 5ten düşük olanlar mesajlarma cevap vermesin..Cahile cahil demek nden hakaret olsn ayol?
Çok basit bir örnek: eşeğe eşek diyoruz. Eşeğe hakaret oluyor mu?
Mitinglerde teröristler Kılıçdaroğluna oy veriyor diyen kim? Kılıçdaroğluna oy veren kürt seçmeni terörist diye yaftalamış olmuyor mu bunu söyleyen? Birde demiyor musunuz akpliler hdpkk chpkk diyeHangi akp li hukumettiki insanlardan bunu duydunuz
DAha gecen 5 sehit verdik
Eli silahli kanli dag basindakilere teroris diyoruz
VE onun siyasi uzantisi hdp ye
Kurtler terorist diyen cumhurbaskani veya vekilleri felqn duymadim
Algi yapmayin bura
Bilmek zorundasin. Nede olsa senin yasadigin ülke ?
Siz hdp yi biliyosunuzda noluyoBilmediğiniz bi parti oy verdiğiniz partiyle birleşiyor ve siz hiç araştırmadan oy veriyorsunuz ayrıca 2. Tura kalmasa hüda parın ne olduğundan haberiniz olmayacak. Şaka mısınız siz pardon ??????
Troristlerele baglantisi olqnlqra drniliyo olmasinMitinglerde teröristler Kılıçdaroğluna oy veriyor diyen kim? Kılıçdaroğluna oy veren kürt seçmeni terörist diye yaftalamış olmuyor mu bunu söyleyen? Birde demiyor musunuz akpliler hdpkk chpkk diye
Bozkurdum benim, kimlere kimlere dert olmuşsun şimdiden.
BiliyoruzSiz hdp yi biliyosunuzda noluyo
HDP yi bilip Hizbullah'ın partisini bilmemek işine gelmiyor değil mi?Turkiyede kac tane parti var arastirmak bilmek zorundamiyim
Siz herseyi cokmu biliyosunuz
HDP PKK biliyorsan Barzani'nin yanında oturan kim bilirsin heralde değil mi?Siz hdp yi biliyosunuzda noluyo
HÜDA-PAR terörist zaten neyi savunuyorsunuz şuan.Troristlerele baglantisi olqnlqra drniliyo olmasin
Mesela en azından Türkçe yazmayı ve ittifaklardaki tüm partileri biliyoruz. İnsan, her şeyi bilemez;ama oy kullanıyorsa en azından oy verdiği partinin ittifakındaki partileri ve ülkesindeki önemli olayları bilmek zorundadır.Turkiyede kac tane parti var arastirmak bilmek zorundamiyim
Siz herseyi cokmu biliyosunuz
Hala da olmaz. Öyle uygun gördük demelerine bakar.Ya kızlar bakmayın hdp dediklerine
İnanın hdp ile akp ittifak yapsa hdp lilerin akp yada erdoğana oy vermesi zerre umurlarında olmazdı
Erdoğan ve kitlesi için zafere giden her yol mübahtır
İlk 6 ay anne sütü çok önemli. Kamu spotu.IQ’su 5ten düşük olanlar mesajlarma cevap vermesin..aahh canım aplam seçimden sonra ülkenin çoğunun IQ su düşükmüş gördük bunu burdada var maalesef
O zaman hüdapara deniyor, onlarında kime oy verdiği hangi partili olduğu belli.Troristlerele baglantisi olqnlqra drniliyo olmasin
Zamanın da olmadı mi zaten.Ya kızlar bakmayın hdp dediklerine
İnanın hdp ile akp ittifak yapsa hdp lilerin akp yada erdoğana oy vermesi zerre umurlarında olmazdı
Erdoğan ve kitlesi için zafere giden her yol mübahtır
Peki bu mantıkla bı önceki seçimde de HDP girdi o zaman neden tepki verilmediHDP yi bilip Hizbullah'ın partisini bilmemek işine gelmiyor değil mi?
katilleri meclise soktunuz yine aldandık diye ağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?