Zamanın da olmadı mi zaten.
Hdp yi meclise kim soktu.
Aponun kardeşini kim tvye çıkardı?
Çözüm sürecini kim başlattı?
Mit tırları olayı neydi?
Megri megri diye kim dans etti?
Apo'ya kimin talimatıyla tv verildi?
Oslo'daki 10 maddelik anlaşmayı kim imzaladı?
Çadır mahkemelerini kim kurdu?
Habur'u kim açtı?
Chp seçmeni neden bu kadar saf ya asıl ben bunu anlamıyorumHala da olmaz. Öyle uygun gördük demelerine bakar.
HDP mi meclise kim soktu?Peki bu mantıkla bı önceki seçimde de HDP girdi o zaman neden tepki verilmedi
Şimdi hudapara engel olabiliyor muyuz?Peki bu mantıkla bı önceki seçimde de HDP girdi o zaman neden tepki verilmedi
Troristlerele baglantisi olqnlqra drniliyo olmasin
Ona bende katılıyorum bu devlete milletime kim zarar veriyosa gidip mecliste oturmamali bence buna hak verilmemeliŞimdi hudapara engel olabiliyor muyuz?
O zaman da aynı nedenle olunamadi.
Bence hiçte öyle değil HDP yi meclise sokanlar CHP bin kendisiHDP mi meclise kim soktu?
Kimin oylarıyla ilk seçimi kazanıp meclise girdiler ?
HDP meclise nasıl girdiyse şuan HÜDA-PAR yani Hizbullah girdi.
İsterseniz tarihini yazayım CHP oyları yada ittifakiyla gelmedi HDP emin olun.
HDP dilekçesini Erdoğan hükümeti kabul etti biliyor muydunuz?
Halkımız yani biz öyle bir unutuyoruz ki!Ona bende katılıyorum bu devlete milletime kim zarar veriyosa gidip mecliste oturmamali bence buna hak verilmemeli
Nasıl olmuş o olay anlatır mısınız bir?Bence hiçte öyle değil HDP yi meclise sokanlar CHP bin kendisi
Rehavete kapılıp gitmeyenler olduğunu biliyorumChp seçmeni neden bu kadar saf ya asıl ben bunu anlamıyorum
Chp nin oyları izmir düşünebiliyor musunuz düşmüş
Bu kadar saf olunur mu deyip bir öz eleştiri yapayım
Peki CHP oy verdi meslise girdi diyelim zaten öyle değilde dediğiniz olsun.Bence hiçte öyle değil HDP yi meclise sokanlar CHP bin kendisi
Cemos yilmadan anlatma cabana hayranimPeki CHP oy verdi meslise girdi diyelim zaten öyle değilse dediğiniz olsun.
Peki HDP seçimlere katilmak için dilekçe veryor değil mi kime verdi dilekçeyi Cho ye verse de yetkisi yok ya devlet başkanı değil CHP.
En basit kolay şekilde sordum.
Bu durumda CHP meslise nasıl sokacak hdpyi
En basit haliyle sorunca belki anlaşılır diye umuyorum vazgecmicem anlaticamCemos yilmadan anlatma cabana hayranim
Düşmemiş de olabilir bugün sandık başında olan spor hocalarımdan biri neler anlattı 11 kere sandık saydırmışlar öyle tahrik ediyorlarmış ki sabahın 6 sında avukatla gelmiş adamlar herşeye itiraz etmek içinChp seçmeni neden bu kadar saf ya asıl ben bunu anlamıyorum
Chp nin oyları izmir düşünebiliyor musunuz düşmüş
Bu kadar saf olunur mu deyip bir öz eleştiri yapayım
Bilal’e anlatir gibi anlatsan bile fayda etmez, umarim bu savasi kazanirsin.En basit haliyle sorunca belki anlaşılır diye umuyorum vazgecmicem anlaticam
Hdp meclise akp hukumetinde akp oyları ile girmiştir. sonra kendi kitlesiyle güçlendi.Bence hiçte öyle değil HDP yi meclise sokanlar CHP bin kendisi
İşte bu çok rahatsız ediciDüşmemiş de olabilir bugün sandık başında olan spor hocalarımdan biri neler anlattı 11 kere sandık saydırmışlar öyle tahrik ediyorlarmış ki sabahın 6 sında avukatla gelmiş adamlar herşeye itiraz etmek için
Allahım kafayı yiyecek insan, gerçek olabilir mi bunlar ya. Bu kadar değil desin birileri lütfengörüntü iğrenç!
Burada giyimi uygun olmayan(başı kapalı ancak dar giymis) bir kadını toplu olarak taciz ediyorlar.parcalayarak öldürüyorlar.
HDP meclise hangi tarihte girdi?Bence hiçte öyle değil HDP yi meclise sokanlar CHP bin kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?