Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İşte bu çok rahatsız edici
Bu seçim çalınmış ise 2. Turda aynı şeyi yapacaklar demektir
Bunun için kesinlikle örgütlenmek fırsat vermemek lazım
Bunu bide adamlar rahatça İzmir de yapabiliyor düşünün hoca bize gidip okullarda öyle oturun bekleyin fırsat vermeyin dedi ama 28 inde baya bi örgütlenmiş olucaz bizde muhtemelen

Allahım kafayı yiyecek insan, gerçek olabilir mi bunlar ya. Bu kadar değil desin birileri lütfen
13 yaşında çocuğa tecavüz diye bir kanunları da yok ceza almıyorlar tecavüz eden beraat ediyor tecavüz edilen idam ediliyor yada avret yeri daglaniyor bunun gibi uygulamaları mevcut.
Ayrıca kadın sünneti çok yaygındır ve kabul etmeyen kadınlar ceza alır.

seçimlerin bitmesi mi beklendi peki , turistlerin gelmeside bahanesi bence
Ne alaka ya, turizm sezonu belli, otelden çıkarılacakları tarih de baştan belliymiş, bilgileri varmış. Açıklama o şekilde. Aynı otele girmiş olanlardan işten çıkarılanlar olmuş dendi ama belki bu otellerin anlaştığı sezonluk elemanları vardır, onlar gelecektir. Açıklamanın hepsini okumadım ama seçim sonrası sezonun başlıyor olması da kimsenin suçu olamaz.

Dürüst olalım, bizler devlete bütün desteği sağladık, devlet de 3 ayda bunları kendi bölgelerine yerleştirecek prefabrikleri konteynerları ayarlayıp onları geri çağırmalıydı. Güçlü devlet dediğiniz böyle durumlarda belli olur, 'eyyy....' diye başlayan kabadayı cümleleriyle değil. Otel sahipleri bu insanlarımsonsuza kadar tutamaz. İnsanların işletmesi onlar, işletecekler para kazanacaklar vergi ödeyecekler.

Allahım kafayı yiyecek insan, gerçek olabilir mi bunlar ya. Bu kadar değil desin birileri lütfen
Bizim bi arkadaş iş için Pakistana gitti, eşini götürmedi çünkü orada çalışan başka bir arkadaşı, orada bir kadının tecavüze uğraması için sokağa çıkmasının yeterli olduğunu söylemiş. Bunlarla doldurdular ülkeyi işte.

Bu adam eline silahı alıp pkklıları tarasa yine inanmazlar. Çünkü onlar gördüklerine ve duyduklarına değil sadece rteye inanırlar.
İnanmayız tabiki Adam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?

Turkiyede kac tane parti var arastirmak bilmek zorundamiyim
Siz herseyi cokmu biliyosunuz
Sadece tuttuğunuz parti hakkında araştırma yapsanızda yeter, mesela kimlerle ittifak içinde oldugunu, o ittifakların arasında hüda par ın oludugunu, onların hizbullahcı oldugunu ve hizbullahcıların da bir terör oldugunu bilin, bilmek zorunda degilim diyorsan yorum yapma be kardesim, bil de konuş.

Bu haber doğru mu ? Ve ne anlama geliyor ?
Baskılayacak dolar kalmadı, kapalı çarşıyı da kuruttular mecburen faiz arttırımı yapıyorlar. Olay bu. Doları ve enflasyonu kontrol altında tutmanın asıl yolu faiz arttırımıymış, tvde bir ekonomistten duymuştum. Mecburen bilimsel yollara başvurmaya başladılar galiba ama artık çok geç. Kriz korkunç şiddette geliyor.

İnanmayız tabiki Adam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?
Selahattin demirtaş türkiyede açılmış bütün davalarından türkiye hukukuna göre beraat etti, ayrıca ahimde de beraat etti. Şu anda türkiye cumhuriyeti yasalarına göre hukuksuz olarak hapiste tutuluyor çünkü. Hukukun üstünlüğü sağlandığında dam haliyle dışarı çıkacak. Hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…