Hizbullah 20 küsür sene önce aktifliğini yitirmiştir, karşılaştırma yaptığınız pkk terör örgütü ise daha 2 gün evvel şehit ailelerinin canını bir kere daha yaktı. Kimin destekçileri bunlar? Söyleyin bakalım?Sadece tuttuğunuz parti hakkında araştırma yapsanızda yeter, mesela kimlerle ittifak içinde oldugunu, o ittifakların arasında hüda par ın oludugunu, onların hizbullahcı oldugunu ve hizbullahcıların da bir terör oldugunu bilin, bilmek zorunda degilim diyorsan yorum yapma be kardesim, bil de konuş
Hizbullah hâlâ aktiftir ve PKK ile direkt görüşmeler yapmaktadır.Hizbullah 20 küsür sene önce aktifliğini yitirmiştir, karşılaştırma yaptığınız pkk terör örgütü ise daha 2 gün evvel şehit ailelerinin canını bir kere daha yaktı. Kimin destekçileri bunlar? Söyleyin bakalım?
O bahsettiğiniz faiz politika faizi değil mi? İkisi farklı diye biliyorum. O da %8.5 tu en son.Baskılayacak dolar kalmadı, kapalı çarşıyı da kuruttular mecburen faiz arttırımı yapıyorlar. Olay bu. Doları ve enflasyonu kontrol altında tutmanın asıl yolu faiz arttırımıymış, tvde bir ekonomistten duymuştum. Mecburen bilimsel yollara başvurmaya başladılar galiba ama artık çok geç. Kriz korkunç şiddette geliyor.
Hizbullah 20 küsür sene önce aktifliğini yitirmiştir, karşılaştırma yaptığınız pkk terör örgütü ise daha 2 gün evvel şehit ailelerinin canını bir kere daha yaktı. Kimin destekçileri bunlar? Söyleyin bakalım?
Selahattin demirtaş türkiyede açılmış bütün davalarından türkiye hukukuna göre beraat etti, ayrıca ahimde de beraat etti. Şu anda türkiye cumhuriyeti yasalarına göre hukuksuz olarak hapiste tutuluyor çünkü. Hukukun üstünlüğü sağlandığında dam haliyle dışarı çıkacak. Hepsi bu
Kk nın milletine hakaret ettiği görülmedi, hayır etsede rte yi gecmez, agır hakarette küfürde, sönük kalır Kk
Çünkü onlar bir koz, para yollayın yoksa salarım bunları sınırlardan diyor. Hatırlarsınız sanırım. Bir ara sınırları açacağım dşye tehdit savurup tarih vermişti, kırklareli edirne mülteci akınına uğramıştı. Sonra anlaştılar, açmadı sınırları. Mültecileri burada tutma karşılığında para alıyorlar ama para nereye harcanıyor onu bilmiyorum. Normalde bunların oryantasyonuna harcanması lazım ama oryantasyon falan yok, hepsi başıboş dolaşıyorSuriyeliler niye erduvan için bu kadar önemli ? Kendi halkını bu kadar korumuyor
Ne?Troristlerele baglantisi olqnlqra drniliyo olmasin
Hadi ya, neye göre yapıyorsun bu yorumu elinde kanıt var mı? Cünkü daha demin cemoos arkadasımız bununla ilgili bir sey paylastı onu iyi okuyun :)Hizbullah 20 küsür sene önce aktifliğini yitirmiştir, karşılaştırma yaptığınız pkk terör örgütü ise daha 2 gün evvel şehit ailelerinin canını bir kere daha yaktı. Kimin destekçileri bunlar? Söyleyin bakalım?
Gündemi bu kadar takip ettiğinize göre, Hüdaparın Cumhur ittifakından önce Millet ittifakı tarafından çağrıldığını ve gitmediğini de biliyorsunuzdur o zaman
22 gün önce görüşen HÜDA-PAR başkanı ve PKK ele başı Barzani ?
Allah belalarını versin topunun.
Vallahi kızım küçük olmasaydı bende gider nöbet tutardım..Seve seve deli çavuş gibi nöbet tutarım
He he gündür gözlükleri çektin, reisinin Twitter pp si gibi, coooook inandırıcı oldun, doğrudurİnanmayız tabikiAdam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?
Dogrudur cagırıldı. Peki neden gitmedigini biliyormusunuz? Ben cevaplıyayım istekleri millet ittifakı tarafından kabul edilmedi diye. Peki siz şuan da neden akp ye destek cıktıgını biliyor musunuz? Bunuda ben cevaplıyayım siz yorulmayın rte onların isteklerini kabul etti.Gündemi bu kadar takip ettiğinize göre, Hüdaparın Cumhur ittifakından önce Millet ittifakı tarafından çağrıldığını ve gitmediğini de biliyorsunuzdur o zamanNeden çağrılmıslar hiç düsündünüz mü?
İyi ki gelmemiş görüşmeye desteklemezdim.Gündemi bu kadar takip ettiğinize göre, Hüdaparın Cumhur ittifakından önce Millet ittifakı tarafından çağrıldığını ve gitmediğini de biliyorsunuzdur o zamanNeden çağrılmıslar hiç düsündünüz mü?
Bilmeden konuşmasanız keşke. Merak etmeyin hüdapar savuncusu falan değilim. Pkk terör örgütü destekçilerinin içerisinde bulunduğu, muhalefeti matah bir şey gibi savunan cenaha karşı yorumumu yapıyorum sadece.. Vatanımın birliğini önemsiyorum. Sadece sahıslar ve partileri değil.Hüdapar savunan kadına bırakın çocuğumu çöpümü bile emanet etmem ya. Bu korkunç oluşumu destekleyen kim varsa aynı kan onların da eline bulaşmış demektir. Allah kitap din diye öterler işlerine gelince. Allah yaşam hakkının kutsal olduğunu söyler, bunlar insanların yaşamını elinden vahşice alanları babaları gibi savunur.
Yahu ittifak yaptığınız HÜDA-PAR ile PKK görüşüyor daha yeni gorustu ne destekçisi ?Bilmeden konuşmasanız keşke. Merak etmeyin hüdapar savuncusu falan değilim. Pkk terör örgütü destekçilerinin içerisinde bulunduğu, muhalefeti matah bir şey gibi savunan cenaha karşı yorumumu yapıyorum sadece.. Vatanımın birliğini önemsiyorum. Sadece sahıslar ve partileri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?