Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Suriyeye bile borçluymuşuz maşallahhhh
Suriye bu tazminatı istemekte haklı, bop derdine özgür suriye ordusuna hem mühimmat hem gıda hem de sağlık yardımı yapıldı. O dönem bir sınır ilçesinde çalışıyordum, bütün ilçe gözüyle gördü olanları. Hatta sınır ötesinde çekilmiş videolardan banvit piliç ve efes bira kutularını da gördük. O zaman sosyal medya bu kadar aktif olmadığından paylaşılanları çok az insan görebildi.

Suriye için dış güç olmak konusunda çok çabaladı ama ancak belamızı bulduk mültecilerle.

Daha bugün kk bas bas bagirmadi mi terör örgütü PKK hepsinin kökünü kazayacahim ben teröristle anlaşma yapmadım yapmam diye işine gelmeyini izlemez görmezler işte

Terör örgütünün HÜDA-PAR ile görüşmesine ne diyeceksiniz.
El ele verip Türkiye bütünlüğünü mü görüştüler acaba ?

Umarım doğru değildir.
Daha önce de tutuksuz yargılanma adı altında çok azılıları serbest bırakıldı, tabi sonra yargılayacak adam bulamadılar. Nereye gittiklerini ve ne yaptıklarını da biliyorum ama onu söyleyemem.

Seyh said lider degil terördü ve zamanında atamız gereken cevabı suratına şak diye yapıstırdı. Şimdi sıra bizde, bu pisliği ve yandaşlarını ülkemizden gönderecez, haddini aşanlar yargılanacak.

Şehit anaları kan ağlarken hala bu yorumu yapıp o şahsı savunabiliyorsunuz öyle mi? Gerçekten inanılmazsınız..
Hpd değil direk pkklıları dağdan indirip halay çekende bendim o zaman şehit analarını bilmem ama şehitlerimiz mezarlarında ters dönmüstür

Bizlerde vatanımızı önemsiyoruz, pkkyı arastırdıgınız kadar hüda parı da arastırın onun hakkındada bilginiz olsun

Akplilere laf anlatılmaz ya onların derdi para para başka hiçbir şey değil .Gelir kaynakları kesilecek diye korkuyorlar .Haksız yere Karun kadar zengin oldular en ufakları bile öyle beslendi ki aklınız şaşar. İlkokul mezunu tanıdığım yıllardan beri bunların destekçisi ve izmirde 500 tl ye villada kalıyor birbirlerini çok iyi destekliyorlar .Pandemi döneminde bir görevlendirme verdiler ilkokul mezunu kadına oturduğu yerden maaş bağlandı .Ne desek de ikna edemeyiz.Asıl ülkeyi satan bunlar hüdaparı da desteklerler bizden derler yeter ki kazansınlar .Para kaynakları kesilmesinYoksa dinmiş ülkeymiş dertleri bu mudur asla . 20 yıldır yediler yediler doymadılar daha da yeme dertleri .O yüzden hala yüzde 50 oy alıyor adam çünkü hala %50 insanı besliyor .

Şehit anaları kan ağlarken hala bu yorumu yapıp o şahsı savunabiliyorsunuz öyle mi? Gerçekten inanılmazsınız..
Rusya'ya 36 şehit verdiğimiz günde saatlerce kapısında bekleyen Recep Tayyip Erdoğan için de böyle düşünüyor musunuz?
Bebek katili Öcalan'ın Türk televizyon kurumunda mektubu okutuldu o zaman ne dediniz ?
Çözüm süreci adı altında terörist askerin karşında silahlarla halay çekerken ne tepki verdiniz?

İnanmayız tabiki Adam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?
Ben de buna inanmıyorum tatlı kız arkadaki fotoğraftan ben özür dilerim onların adına!

Eklentiler

• IMG_20230518_213307.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 51
Keşke bilmeden konuşmasanız. Zengin değilim , derdim para değil ev sahibim şuanda evden çıkarıyor. Her vatandaş gibi cesitli problemleri bizde yaşıyoruz. Yine de ne olursa olsun bencilce davranıp patates soğana bu vatanı satmayız biz. Ben size sorayım vicdaniniz rahat mı şuan acaba böyle genelleme yaptıgınız ve hedef gosterdiginiz için?

Lütfen hudapar ve PKK ile ilgili verdiğimiz cevaplara cevap verir misiniz?
Bizi terör sevici olarak suçladıniz size fotoğraf ve haberlerle cevaplar verildi sizde cevabını veriniz.

Vatanı kim satıyor patates soğan alamayan vatandaş mi?

Belli ki burada tarafımdan anlaşılır olmak mümkün değil, buna gerek de yok zaten vaktimi bunun için harcayamam. Zaten biz desek boş, kararı milletimiz sandıkta verecek.

Ne yani biz patates sogana vatanı mı satıyoruz sizin gözünüzde??

Belli ki burada tarafımdan anlaşılır olmak mümkün değil, buna gerek de yok zaten vaktimi bunun için harcayamam. Zaten biz desek boş, kararı milletimiz sandıkta verecek.
Yahu fotoğraflı kanıtlı ispatli haberleri getiriyoruz verecek tek cevabınız bu mu?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis sizde kaçacak misiniz?
Burada vatan millet için konuşuyoruz neden zaman kaybı olsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…