Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yahu fotoğraflı kanıtlı ispatli haberleri getiriyoruz verecek tek cevabınız bu mu?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis sizde kaçacak misiniz?
Burada vatan millet için konuşuyoruz neden zaman kaybı olsun ?
Çünkü gerçekleri söyledik.
Duymak istemediklerini duydu bizden.

Evet gayette rahat .Olup bitenleri biliyorum . kazanırken ayrı harcarken ayrı vergi ödeyen türk milleti, 2023 yılında, hele cumhurbaşkanının çeşitli sarayları lüks araçları özel uçakları olabildiği bir zenginliğin içinde çok daha iyi olmalıydı. Siyasi gerilimlerle her gün meşgul olmak yerine kafası rahat, huzurlu,bir gençlik yaşayabilmeliydi.

Çünkü gerçekleri söyledik.
Duymak istemediklerini duydu bizden.
Ben sadece gerçeği görsün fikri degismese de olur en azından bilsin diye vakit ayırıp haber okuyorum o haberi paylaşıyorum.
Sadece bu üye için değil hepimiz için ama cevap verme zahmetinde bulunmuyorlar.
Yazık ne diyeyim ki

Hdp masada olmadığı için bunları ancak önergeyle isteyebilirler ve meclis bunu reddeder. Demokratik yollarla mücadele edilebilir onunla. Doğu ve güneydoğu artık evlat kaybetmek istemiyor aslında. Evladını askere gönderiyor (ki gerçekten de büyük çoğunluğu gönderiyor.) Karşısına pkk çıkıyor iki tarafta da evladı ölüyor. Aynı mezarlıkta hem şehit hem terörist mezarı var. Pkkyla anlaşılmasın buna asla razı değilim ama kürt seçmenin reddedilecek bişe olsa taleplerini duyurabilmesi onlar için önemli, devlet falan kurmak isteyen kalmadı zaten herkes mülteci belasından dertli.

Haaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
Ben doğuda kaldığım dönemde duymuştum ama meclise gireceklerini o zaman söyleseler dalga geçerdim. Kabustu gerçek oldu.

İnanmayız tabiki Adam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?
Demirtaş yargılanmadan, hukuksuz bir şekilde içeride tutuluyor. Kim olursa olsun birinin ağzından çıkan iki kelimeyle içeriye tıkılamaz. Yargılanır, suçlu bulunursa cezasını çeker. Siz insanların neyin mücadelesini verdiğini neye ithafen bu cümleyi kurduğunu bile bilmiyorsunuz. Bağımsız yargıdan ne anlıyorsunuz?

Akpliler yiyorsunuz 7 sülalenize , en boş vasifsiz akrabalarinaza bile is buluyorsunuz inkar etmeyinnn. Bir tanidigim -dumduz ev hanimi, 15 bin lira aliyordu en son. Tanıdıklarına da belediyeden yardim baglatmisti. Üstüne lise mezunu bir suru akrabasini işe soktu. Hani bizim gucumuz yetmedi mahalledeki bir cocuga is bulmaya, onca insanin networku, referansi yetmedi. Bu kadın tak diye halletti.

Benim kardeşimin eşi öz kardeşimin yani enistem.
1 ay önce başladı AKP'li tanıdıkları sayesinde ise 23 bin alıyor.
Bu arada vasıfsız işçi 8-5 çalışıyor.
Kendi enişteme iftira atacak değilim heralde.
Gorumuncemin kaybı kendisi AKP'li belediyelerin başkan yardımcısı.
Ayyasin teki yüzüne bakmaz kimse şimdi trilyoner.
Ben gözümle gördüğüme bakarım inanırım.

Liyakatın böylesi...

Arkadaş bu nasıl bir simülasyon, bir şeyler biliyor gibi görünmeye çalışıyorlar; ama asla bir tanesi bile doğru değil.
Hep a haber yüzünden işte. Yalanları söylüyor söylüyor insanlar da basın yalan söylemez zannedip inanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…