- 30 Aralık 2009
- 4.592
- 19.321
- 733
Çünkü gerçekleri söyledik.Yahu fotoğraflı kanıtlı ispatli haberleri getiriyoruz verecek tek cevabınız bu mu?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis sizde kaçacak misiniz?
Burada vatan millet için konuşuyoruz neden zaman kaybı olsun ?
Keşke bilmeden konuşmasanız. Zengin değilim , derdim para değil ev sahibim şuanda evden çıkarıyor. Her vatandaş gibi cesitli problemleri bizde yaşıyoruz. Yine de ne olursa olsun bencilce davranıp patates soğana bu vatanı satmayız biz. Ben size sorayım vicdaniniz rahat mı şuan acaba böyle genelleme yaptıgınız ve hedef gosterdiginiz için?
Evet gayette rahat .Olup bitenleri biliyorum . kazanırken ayrı harcarken ayrı vergi ödeyen türk milleti, 2023 yılında, hele cumhurbaşkanının çeşitli sarayları lüks araçları özel uçakları olabildiği bir zenginliğin içinde çok daha iyi olmalıydı. Siyasi gerilimlerle her gün meşgul olmak yerine kafası rahat, huzurlu,bir gençlik yaşayabilmeliydi.Keşke bilmeden konuşmasanız. Zengin değilim , derdim para değil ev sahibim şuanda evden çıkarıyor. Her vatandaş gibi cesitli problemleri bizde yaşıyoruz. Yine de ne olursa olsun bencilce davranıp patates soğana bu vatanı satmayız biz. Ben size sorayım vicdaniniz rahat mı şuan acaba böyle genelleme yaptıgınız ve hedef gosterdiginiz için?
Ben sadece gerçeği görsün fikri degismese de olur en azından bilsin diye vakit ayırıp haber okuyorum o haberi paylaşıyorum.Çünkü gerçekleri söyledik.
Duymak istemediklerini duydu bizden.
"benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürkpatates soğana bu vatanı satmayız biz
Hdp masada olmadığı için bunları ancak önergeyle isteyebilirler ve meclis bunu reddeder. Demokratik yollarla mücadele edilebilir onunla. Doğu ve güneydoğu artık evlat kaybetmek istemiyor aslında. Evladını askere gönderiyor (ki gerçekten de büyük çoğunluğu gönderiyor.) Karşısına pkk çıkıyor iki tarafta da evladı ölüyor. Aynı mezarlıkta hem şehit hem terörist mezarı var. Pkkyla anlaşılmasın buna asla razı değilim ama kürt seçmenin reddedilecek bişe olsa taleplerini duyurabilmesi onlar için önemli, devlet falan kurmak isteyen kalmadı zaten herkes mülteci belasından dertli.Yani hiç siyaset konularına girip okumam normalde ama hdp özerklik istemiyor mu? Yıllardır mücadele edilen terör örgütleriyle beraber hareket etmiyor mu? İnsanlarımızın kendi tarihlerine ve bugünlerine bu kadar uzak olmalarını anlayamıyorum. Ben yıllarca CHP ye oy verdim. Ama birazcık tarih bilinci olan biri gidip hdp yi ve açıkça izlediği politika ve savunduğu tarafları görmesine rağmen( gördüğünüzü biliyorum herkes Erdoğan’dan bıktığı için üç maymuna geçmiş durumda sanki) savunamaz. Ha hüdapar aynı b* kun laciverdi ve size şuna oy verin de diyemem herkesin hür tercihi. Ama partizanlık yapacağım derken önünü açtığınız şeylerin ne olduğunu bir daha düşünün. En azından bu terör gerçeği yokmuş gibi davranarak bunları normalleştirmeyin. Umarım hepimiz için her şey bir gün güzelleşir
"benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürk
Ben doğuda kaldığım dönemde duymuştum ama meclise gireceklerini o zaman söyleseler dalga geçerdim. Kabustu gerçek oldu.Haaa bide hudapar diyip duruyosunuz
Ben 30 yasindayim illkez bu secimlerde duydum bu partinin varligini
Askerlerimizi
Ogretmenlerimizi
Savcilarimizi
Masum halki bombalayip silahlami katletmis
Hiç dikkat ettiniz mi gündemde olay yaratacak haber yoksa, hep terörle ilgili haberler daha fazla yayınlanıyor
Demirtaş yargılanmadan, hukuksuz bir şekilde içeride tutuluyor. Kim olursa olsun birinin ağzından çıkan iki kelimeyle içeriye tıkılamaz. Yargılanır, suçlu bulunursa cezasını çeker. Siz insanların neyin mücadelesini verdiğini neye ithafen bu cümleyi kurduğunu bile bilmiyorsunuz. Bağımsız yargıdan ne anlıyorsunuz?İnanmayız tabikiAdam kendi ağzıyla; "Selahattin Demirtaşın serbest kalmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" demedi mi? Ne diye inanalım?
Tabi göklerden gelen bi karar vardırBelli ki burada tarafımdan anlaşılır olmak mümkün değil, buna gerek de yok zaten vaktimi bunun için harcayamam. Zaten biz desek boş, kararı milletimiz sandıkta verecek.
Bunları geri gönderemezsek o zaman vah halimizeDaha şimdiden vay vay!
Onlar kandırılacakBunları geri gönderemezsek o zaman vah halimize
Benim kardeşimin eşi öz kardeşimin yani enistem.Akpliler yiyorsunuz 7 sülalenize , en boş vasifsiz akrabalarinaza bile is buluyorsunuz inkar etmeyinnn. Bir tanidigim -dumduz ev hanimi, 15 bin lira aliyordu en son. Tanıdıklarına da belediyeden yardim baglatmisti. Üstüne lise mezunu bir suru akrabasini işe soktu. Hani bizim gucumuz yetmedi mahalledeki bir cocuga is bulmaya, onca insanin networku, referansi yetmedi. Bu kadın tak diye halletti.
O an gittiİkisi de birbirinden beter. Hiçbirine oy vermem. Seçme şansım olsaydi gerçekten halkı düşünen altı ıslak olmayan bir yönetimi seçerdim.
Liyakatın böylesi...Benim kardeşimin eşi öz kardeşimin yani enistem.
1 ay önce başladı AKP'li tanıdıkları sayesinde ise 23 bin alıyor.
Bu arada vasıfsız işçi 8-5 çalışıyor.
Kendi enişteme iftira atacak değilim heralde.
Gorumuncemin kaybı kendisi AKP'li belediyelerin başkan yardımcısı.
Ayyasin teki yüzüne bakmaz kimse şimdi trilyoner.
Ben gözümle gördüğüme bakarım inanırım.
Hep a haber yüzünden işte. Yalanları söylüyor söylüyor insanlar da basın yalan söylemez zannedip inanıyor.Arkadaş bu nasıl bir simülasyon, bir şeyler biliyor gibi görünmeye çalışıyorlar; ama asla bir tanesi bile doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?