Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Liseden bir arkadaşım jeoloji mühendisliğini bitirdi. kpss'ye bile girmeden bir kuruma yerleştirdiler. Sonra da çalışan olarak kanada'ya gönderdiler. Üniversiteden bir arkadaşım da yine kpss'ye girmeden mesleğimizle alakasız bir pozisyonda bir bakanlığa atandı. Ben kpss'ye çalıştım ve puanım ortalama üstü olduğu halde atanamadım

Arkadaş bu nasıl bir simülasyon, bir şeyler biliyor gibi görünmeye çalışıyorlar; ama asla bir tanesi bile doğru değil.
İstanbul seçimlerinin ilkinden sonra annem bana çıkışmıştı ' sizinkiler istanbulun oylarını çalmış' diye. Ulan sandık görevlisi onlardan, müşahitler onlardan, seçim kurulana kadar herkes onlardan, nasıl çalmışlar oyları dedim. 'E ben bilmiyom çalmışlar işte akp öyle dedi.' ya sabır çekip yola devam ediyorsun, değişmiyorlar çünkü kafa değil mermer mübarek

Oynat bakalım, Defne’den RTE’ye oy çıkmayınca hakaret edenleri ve bunlardan bahsetmeyen iki yüzlüleri! Derdiniz insanlıkmış gibi bir de iki üç kendini bilmezi kaç gündür siyasi malzeme yaptınız, alın bunu da ne yapıyorsanız yapın.

İşte bu çok rahatsız edici
Bu seçim çalınmış ise 2. Turda aynı şeyi yapacaklar demektir
Bunun için kesinlikle örgütlenmek fırsat vermemek lazım
Sandıklarımızın başına mutlaka gidip sayımı ve tutanak imzalarını göreceğiz. Çamura yatan müşahit olursa dışarıdan içeri destek vereceğiz. Kalabalıktan ürkeceklerdir eminim. Sonra da tutanağın fotoğrafını çekip evimize gideceğiz. Gerisi adayın elinde.

O an gitti oğana vermiştim ben de gerçekten takdir ediyorum. Bir politikacıya göre oldukça dürüst
Oğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum

Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?

Hiç görmedikleri hava limanlarını konuşuyorlar da, en basitinden ekrem imamoğlunun 29 tl'ye açtığı lokantaları neden hiç söylemiyorlar? depremde arı gibi çalıştı chp belediyeleri, hangisi gördü bunu? Ulaşılamıyor maalesef. Sadece yalan dolan ve hayallerle sahte düşmana karşı koymakla sözde dünyayı kıskandırmakla ilgelenen kalabalık bir kesim var.

Hepsi birer insanlık timsali ya bunların, deprem konusunda sütten çıkmış AK kaşıklarmış gibi hümanist rolleri kesmeleri yok mu beni bitiriyor; oy vermeyene hizmeti layık görmüyorlar, sanki o insanlar vergi vermiyor. Devletin imkânlarını karınızın bileziklerini bozdurup vermiş gibi pazarlamaktan tahminen ne zaman vazgeçeceksiniz?

Belli ki burada tarafımdan anlaşılır olmak mümkün değil, buna gerek de yok zaten vaktimi bunun için harcayamam. Zaten biz desek boş, kararı milletimiz sandıkta verecek.
İşine gelmeyen kaçıyor anasını satayım, akkı selim davranıp gerçekten ülke çıkarlarını düşünseniz şu delillerden sonra adını bile anmazsınız bu adamın ama maalesef,

Hayır ikin
Oğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum

Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...

Hayır ikin

Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
ittifak nerde pardon ? ogrenmissiniz bir ittifak
tip ile hdp ittifak, chp nin onlarla bir ittifakı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…