Liseden bir arkadaşım jeoloji mühendisliğini bitirdi. kpss'ye bile girmeden bir kuruma yerleştirdiler. Sonra da çalışan olarak kanada'ya gönderdiler. Üniversiteden bir arkadaşım da yine kpss'ye girmeden mesleğimizle alakasız bir pozisyonda bir bakanlığa atandı. Ben kpss'ye çalıştım ve puanım ortalama üstü olduğu halde atanamadımBenim kardeşimin eşi öz kardeşimin yani enistem.
1 ay önce başladı AKP'li tanıdıkları sayesinde ise 23 bin alıyor.
Bu arada vasıfsız işçi 8-5 çalışıyor.
Kendi enişteme iftira atacak değilim heralde.
Gorumuncemin kaybı kendisi AKP'li belediyelerin başkan yardımcısı.
Ayyasin teki yüzüne bakmaz kimse şimdi trilyoner.
Ben gözümle gördüğüme bakarım inanırım.
İstanbul seçimlerinin ilkinden sonra annem bana çıkışmıştı ' sizinkiler istanbulun oylarını çalmış' diye. Ulan sandık görevlisi onlardan, müşahitler onlardan, seçim kurulana kadar herkes onlardan, nasıl çalmışlar oyları dedim. 'E ben bilmiyom çalmışlar işte akp öyle dedi.'Arkadaş bu nasıl bir simülasyon, bir şeyler biliyor gibi görünmeye çalışıyorlar; ama asla bir tanesi bile doğru değil.
Büyük ihtimalle yemin etmek istemedikleri için meclisin açılışı uzayabilirmis.
Sandıklarımızın başına mutlaka gidip sayımı ve tutanak imzalarını göreceğiz. Çamura yatan müşahit olursa dışarıdan içeri destek vereceğiz. Kalabalıktan ürkeceklerdir eminim. Sonra da tutanağın fotoğrafını çekip evimize gideceğiz. Gerisi adayın elinde.İşte bu çok rahatsız edici
Bu seçim çalınmış ise 2. Turda aynı şeyi yapacaklar demektir
Bunun için kesinlikle örgütlenmek fırsat vermemek lazım
Oğan kk yı secerO an gittioğana vermiştim ben de gerçekten takdir ediyorum. Bir politikacıya göre oldukça dürüst
Vallahi uzman değilim, ben ikisini ayıramam durum üzerinden tahmin yürüttüm.O bahsettiğiniz faiz politika faizi değil mi? İkisi farklı diye biliyorum. O da %8.5 tu en son.
Ben yasalardan bahsediyorum dikkat ettiyseniz. Burada kişisel yorum yok.Şehit anaları kan ağlarken hala bu yorumu yapıp o şahsı savunabiliyorsunuz öyle mi? Gerçekten inanılmazsınız..
İşine gelmeyen kaçıyor anasını satayım, akkı selim davranıp gerçekten ülke çıkarlarını düşünseniz şu delillerden sonra adını bile anmazsınız bu adamın ama maalesef,Belli ki burada tarafımdan anlaşılır olmak mümkün değil, buna gerek de yok zaten vaktimi bunun için harcayamam. Zaten biz desek boş, kararı milletimiz sandıkta verecek.
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...Oğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum
Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?
kizzz sen ne zaman dogurdunOğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum
Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?
ittifak nerde pardon ? ogrenmissiniz bir ittifakHayır ikin
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?