Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayır ikin

Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
Biz ittifakta degılız ama neyse
Kazanırsa kk eger, terorıstle ittifakta olan o partiye oy vermem dedıgınız partinin sunacagı imkanlarıda kullanmayın lutfen, rica ediyorum

noegthy

Akşam haberlerini izleyemedim, şimdi de okumadim, bu konu başlığındaki yorumlara da bakamadım.
Ama gündüz K.Kilicdaroğlu'nun canlı yayınına denk geldim, T.Erdoğan'a karşı cok iyi konuştu. Eski ateşli AkPartili olarak cok begendim, takdir ettim, işte RTE'ye karşı kullanacağın üslûp bu dedim.
Dişli muhalefet istiyoruz. Mayısın 29'unda iktidar olur mu göreceğiz.
Türkiyemiz gelişirken halkı da iyi koşullarda ve huzurlu olmayı hak ediyor

Hayır ikin

Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
İttifak yok kendisi de söyledi bugün Kılıçdaroğlu.
Medyayı dinlerseniz o ayrı tabii.
Burda yaşıyorsanız eğer birileri seçer işte aslında en temizi hepimiz böyle yapalım suya sabuna dokunmadan mis.
Ne yapacağız seçme hakkını kullanıp falan nedir yani

Burası Türkiye. Her ihtimali düşünmek lazım. Boşuna yememiş vitaminleri. Siz bunu düşünebildiniz mi? Tabii ki düşünmediniz? Neden? Çünkü siz annenizin karnındayken vitamin yoktu. Reıs geldi de vitamini icat etti

Eklentiler

• B8CCBF2A-3199-44C4-B8BD-807B3C78D4F6.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 77
Oğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum

Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?
Çoğulcu demokrasiyi destekleyecekse geçerim ben ama öyle bir şey mümkün değil bildiğim kadarıyla. İlk turun iki kişisi belli, köprü geçilirken at değiştirilmez. Ayrıca ben razı değilim böyle bir şeye. Onca çabanın sonunda başkası olmamalı aday. Sinan oğan hazırlanan programa kaç damla fayda sağladı da üzerine oturacak. İttifaktaki herkese haksızlık olur bu.

Güçlerin birleşmesi lazım ama
Aday degişmeisn zaten de oğan bize destek versin

Kim ne derse desin ilk tur konuşmalarında benim en aklımda kalan iki de keklik bir kayada ötüyor aman…
Jon, Sam, Herkel… vs
Deliyim galiba
Kılıçdaroğlu güzel konuşmuş ama beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…