- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
Biz ittifakta degılız ama neyseHayır ikin
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
Bu düşünceniz sayesinde Hudapar meclise girdi,sonradan çok pişman olacaksınız.Hayır ikin
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
7 aylık oldu bılekizzz sen ne zaman dogurdun
kizzz sen ne zaman dogurdun
İttifak yok kendisi de söyledi bugün Kılıçdaroğlu.Hayır ikin
aaaa ben şok7 aylık oldu bıle
Çoğulcu demokrasiyi destekleyecekse geçerim ben ama öyle bir şey mümkün değil bildiğim kadarıyla. İlk turun iki kişisi belli, köprü geçilirken at değiştirilmez. Ayrıca ben razı değilim böyle bir şeye. Onca çabanın sonunda başkası olmamalı aday. Sinan oğan hazırlanan programa kaç damla fayda sağladı da üzerine oturacak. İttifaktaki herkese haksızlık olur bu.Oğan kk yı secer
Bugun takıp edemedim gerci ama cocuktan, son durum ne bılmıyorum
Oğan kk yı secerse sizde rotayı kk ya cevırecek misiniz?
Bızde şokaaaa ben şokallah analı babalı buyutsun insallah
Şu an herkes konuşuyor, zavallı kk kadınlarına sıra geleceğini hiç sanmıyorum.Kızlar burda yazdıklarımızdan dolayı içeri almasın abiler bizi
e sana soyledik o kadarBızde şokguzel şoklarmış ama
Amin tesekkür ederim
Güçlerin birleşmesi lazım amaÇoğulcu demokrasiyi destekleyecekse geçerim ben ama öyle bir şey mümkün değil bildiğim kadarıyla. İlk turun iki kişisi belli, köprü geçilirken at değiştirilmez. Ayrıca ben razı değilim böyle bir şeye. Onca çabanın sonunda başkası olmamalı aday. Sinan oğan hazırlanan programa kaç damla fayda sağladı da üzerine oturacak. İttifaktaki herkese haksızlık olur bu.
Bunu canlı canlı izledim ben. Doğru söylüyor, o adamlar bu metinle yemin etmez.
Çok merak ettim sizce Hizbullah bir terör örgütü müdür ?Hayır ikin
Kim ne derse desin ilk tur konuşmalarında benim en aklımda kalan iki de keklik bir kayada ötüyor aman…noegthy
Akşam haberlerini izleyemedim, şimdi de okumadim, bu konu başlığındaki yorumlara da bakamadım.
Ama gündüz K.Kilicdaroğlu'nun canlı yayınına denk geldim, T.Erdoğan'a karşı cok iyi konuştu. Eski ateşli AkPartili olarak cok begendim, takdir ettim, işte RTE'ye karşı kullanacağın üslûp bu dedim.
Dişli muhalefet istiyoruz. Mayısın 29'unda iktidar olur mu göreceğiz.
Türkiyemiz gelişirken halkı da iyi koşullarda ve huzurlu olmayı hak ediyor
Seçim sonrası hükümet banlamasın biziKızlar burda yazdıklarımızdan dolayı içeri almasın abiler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?