Kız valla korktum zaten terörist capulcuyuz gözlerinde seçimden sonra bulup içeri atarlarsaSeçim sonrası hükümet banlamasın bizi
O zaman erduvan erduvaaaannn aşkuuuummm diyorumKız valla korktum zaten terörist capulcuyuz gözlerinde seçimden sonra bulup içeri atarlarsa
İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.Güçlerin birleşmesi lazım ama
Aday degişmeisn zaten de oğan bize destek versin
Genelde bu görüntüler arkadaşlarda birkaç saniye içinde siliniyor, sistem resetleniyor. Ne kadat gözlerine soksak da hiç olmamış hiç görmemiş gibi davranıyorlar.
yok oyle olmuyo hata yaptik sonra duzelttik operasyonlar yaptik şehitler verdik, siz o sehitlere sebep olan hdp ile birliktesiniz diyolarGenelde bu görüntüler arkadaşlarda birkaç saniye içinde siliniyor, sistem resetleniyor. Ne kadat gözlerine soksak da hiç olmamış hiç görmemiş gibi davranıyorlar.
Yatcaz kalkcaz unutucazGenelde bu görüntüler arkadaşlarda birkaç saniye içinde siliniyor, sistem resetleniyor. Ne kadat gözlerine soksak da hiç olmamış hiç görmemiş gibi davranıyorlar.
Eğer bu vatandaşlık vazifenizi yerine getirmezseniz.Hayır ikin
Hayır. İkinci turda oy vermeyi düşünmüyorum. Teröristle aynı ittifakta bulunan hiçbir partiye oy veremem...
Seçim sonrası hükümet banlamasın bizi
Şurada yorum sayısı en yüksek ilk 4 kişiden biriyim, geri kalanlar bize iç çamaşırı ve sigara getirmeyi unutmasın lütfen, çok çabaladık hakettik bunuKız valla korktum zaten terörist capulcuyuz gözlerinde seçimden sonra bulup içeri atarlarsa
Eyvah, sen gittin, şimdi sıra bende midir acaba, gidivermişsin, görünce bi çarpıntı geldiYatcaz kalkcaz unutucaz
Ben genclerde Sinan Ogan muharrem ince saplantısı gordum genellikleİsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
Oh bee şöyle güzel şeyler atın da içimize ferahlık gelsin biraz
İnşallah dediğin gibi olur.Ben genclerde Sinan Ogan muharrem ince saplantısı gordum genellikle
Yenı kanlar heyecanlandırıyor herhalde
ona dayanarak karlı cıkacagımızı dusunuyorum
Merak etmeyin oyumun geçersiz sayılması için uğraşıcamEğer bu vatandaşlık vazifenizi yerine getirmezseniz.
Vatanımızda söz sahibi olamayacağız.
Şu çok umutlandırdı beni, bu tepkinin çığa dönüşmesi lazım. Allahım sen adaletten yana olan kulunun yanında ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?