Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Güçlerin birleşmesi lazım ama
Aday degişmeisn zaten de oğan bize destek versin
İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.

Genelde bu görüntüler arkadaşlarda birkaç saniye içinde siliniyor, sistem resetleniyor. Ne kadat gözlerine soksak da hiç olmamış hiç görmemiş gibi davranıyorlar.
yok oyle olmuyo hata yaptik sonra duzelttik operasyonlar yaptik şehitler verdik, siz o sehitlere sebep olan hdp ile birliktesiniz diyolar

İsterse versin, zorlama daha doğrusu ısrar taraftarı değilim. Oğanın kemik bir oy kitlesi yok. Oğan nereye giderse gitsin seçmen kararını ondan bağımsız verecek. Ben öyle düşünüyorum yani.
Ben genclerde Sinan Ogan muharrem ince saplantısı gordum genellikle
Yenı kanlar heyecanlandırıyor herhalde
ona dayanarak karlı cıkacagımızı dusunuyorum

Birde soğana ülke mi satıyorsunuz diyorlar hep birlikte yok ben soğana satmıyorum valla ülkemi .5 yıl üniversite okudum üç dil biliyorum 8500 maaş alıyorum .Siz jeeplerde villalarda yaşıyorsunuz.Ben hiçbir şekilde torpilsiz çalışıp ülkemin iyiliğini istiyorum .İstersem aç kalayım yinede akpye oy vermem vatanım için .Ama siz o jeeplerden inmemek için vatanı da Suriyelilere teslim edersiniz hüdaparın istediği şeriatle yönetilen Kürdistan’ı da kurdurtursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…