- 28 Şubat 2018
- 1.322
- 4.324
- 133
- 32
Bacım biz kendi dertlerimize kafa yormaktan Almancılara üzülcek vakıt bulamyorz kusura bakmasınlarYurt dışında yaşayan oy kullanmasın hem orada yaşayıp burası için karar vermesin diyorsunuz. Oranın halkı da yabancı olduğu için orada stemezler karışılmasını. Şebnem Kısaparmak'ın bir şiiri vardı Almanya'da yabancı Türkiye 'de Almancı diye. Aklıma o şiir geldi.
Aziz Nesin in çok ünlü eseri akıllardan çıkmıyor.Vallahi bu da beceri, azıcık bende olsa hayatım çok kolaylaşırdı, konuyu saptırıp bağlama konusunda çok başarılılar. Allahın huzurunda da yapabilecekler mi acaba
Iftira derken...Zemheri neyin iftirası..yani demedi ben uydurdum he heBen anlıyorum da gerek yok. Ağırlıklı olarak bizleri ona hakaret edip dalga geçmekle suçluyor. Kimin başlattığı önemli değil, sonuçta ona hakaret edilmiş. Özeti bu.
Ona cevabımda da yazdım, aynı hükümet gibi bir konuşma tarzı var. Dolandırıp dolandırıp küçümsüyor. İftira atıyor.
Hangisinin acaba?haberi linkler niniz?Bu Chp li bir ilçe başkan yardımcısının düğünü, video ilk çıktığında twitter da yazmıştı
Hangi terör örgütü?Iftira derken...Zemheri neyin iftirası..yani demedi ben uydurdum he he
Mehmetcigi şehit eden terör örgütü ile masaya oturmadım demedi ben uydurdum ...vay be
Sizin bu yaptığınız da aynı partinizin mantığı de ve inkar et ...gerçekleri red et kilifina uydur ...her zaman ki tepki verdiniz...sasirmadim ..keşke daha aklî basinda yazsanız...bu kadar inkarci olmak yerine
Ha bide bir şey bulamayınca uzun yazdı nasıl yazacağıma da karıştınızpardon sizden izin almalıydım bu uygun mu diye ... ...demiyorlar ki doğruyu yazıyor ama bu hoşumuza gitmiyor ....Neyse devam edin ...iyi geceler..
Gelcek on sayfa harf. Anlamsızca dizilmiş haldeHangi terör örgütü?
Mevlüt Çavuşoğlu nun kızının nişanı diye yazarsanız bir sürü kaynak çıkar. Kişi paylaşılsın istememiş videoyu da sildirmek istediğinden ben adını yazmak, link atmak istemedim. Sadece bu videoyu geçmişte gördüğümden yazmak istedim.Hangisinin acaba?haberi linkler niniz?
Be korkuyordum susam sokagı edi büdü mavi ay veÇocukluğunda susam sokağı izleyenler
yaaa!Be korkuyordum susam sokagı edi büdü mavi ay ve
Pembe panterden
Bu dayı ne içiyor acaba
İşte tam da bu hükümet ağzı.Iftira derken...Zemheri neyin iftirası..yani demedi ben uydurdum he he
Mehmetcigi şehit eden terör örgütü ile masaya oturmadım demedi ben uydurdum ...vay be
Sizin bu yaptığınız da aynı partinizin mantığı de ve inkar et ...gerçekleri red et kilifina uydur ...her zaman ki tepki verdiniz...sasirmadim ..keşke daha aklî basinda yazsanız...bu kadar inkarci olmak yerine
Ha bide bir şey bulamayınca uzun yazdı nasıl yazacağıma da karıştınızpardon sizden izin almalıydım bu uygun mu diye ... ...demiyorlar ki doğruyu yazıyor ama bu hoşumuza gitmiyor ....Neyse devam edin ...iyi geceler..
Hazır kuklamsı seyler demişkenyaaa!
Ben çok seviyordum.
Doğruyu yazmıyorsun ki doğru diyelim, keşke yazsan da haklısın diyebilsek.Iftira derken...Zemheri neyin iftirası..yani demedi ben uydurdum he he
Bir tane şahsın yazdığı mesajların olayla alâkası da böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?