Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu Chp li bir ilçe başkan yardımcısının düğünü, video ilk çıktığında twitter da yazmıştı
Evet Çavuşoğlunun kızına değil ablasının oğlunun(yeğeninin) düğün törenindenmiş.Paylaşan Chp ilçe başkanıymış. Ablasının oğlunuj da maşallahı varmış dogrusu her biri Karun olmuş

Eklentiler

• Screenshot_20230519_222939.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 56
Muammer inci ?!?!
Kılıncdar oğlu?

Ya papağan gibi ayni şeyler, algı yönetimi ve iftira kampanyası.
Savunduklarıniz kim ki siz farkli olun.
( Saf Anadolu seçmeni hariç)
Ben seni pek bi aktrol gördüm pare. öylesin demiyorum kanitim yok, öylesin diyemem. İşte farkımız bu, biz kanitsiz konuşmuyoruz.
Bunarada muammer inci değil MUHARREM İNCE, isimleri bari doğru öğren bir zahmet, bu telefonun bozuk olmasından değil belli
Bir de iki kez yazmış ya. İlkinde dedim olabilir hatadır, hem adı hem soyadı yanlış
Manipülasyon yapmaya gelmişsin yine
İşleri güçleri bu !?
Vallahi bu da beceri, azıcık bende olsa hayatım çok kolaylaşırdı, konuyu saptırıp bağlama konusunda çok başarılılar. Allahın huzurunda da yapabilecekler mi acaba

İmam ve cemaat örneği cuk oturuyor burada. Her şeyleri yalan, manipülasyon ve iftira.
Vitaminsiz goebbels yalanları o kadar çok tekrarlatiyor ki takipçileri de inanıyor!
Çocukluğunda susam sokağı izleyenler
Ayy ben bunlara bayılırdım!
Şunu hâlâ aşamıyorum. Kim Kardashianx2 döviz rezervimizden daha fazla oluyor.
Eki Görüntüle 3250097
Madem o kadar zengin, anavatanına yardım etsin . Ermenistan'da insanlar aç
Bu dayı ne içiyor acaba

Sıkışınca hemen ezan susmaz, bayrak inmez.
Halk : biz ne alaka?!??

Son düzenleme:
Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl
Yeter artık ya bu ne saçmalık, iyice bunadı nn bu

Merak etmeyin bunların kökü dibine kadar kazılacak

Ben şu lafa çok inanırım.

Çok laf yalansız,
Çok mal haramsiz olmaz....

Kimin düğünü olursa olsun. İster CHP li ister AKP li.
Ben bazıları gibi "bizden bu çalsın, her türlü çalma çırpmalarina göz yumarim" ci karşı tayfa gibi değilim, çoğu muhalifte bence öyledir.

Sülaleri ihya olmuş. Gerçi zengin değilsen o konulara gelemiyorsun, o da ayrı mesele.

Erdoğan cıkardıgı bir kararnamede Suriyeliler polis olabilecek..Vatanını korumayan savaş olan yerde kaçarak buraya gelenler bana kimlik soracak..nasıl bir mantık nasıl
Bunu ben de duymuştum, daha evvel de bu şekilde haber olmuştu. Ama İçişleri Bakanlığı, asılsız dedi ve kimlerin nasıl, hangi şartlarda polis olabileceği ilgili mevzuatla belirlenmiştir diyerek yalanladı.

Cumhur ittifakı sayesinde meclise giren kişilerin seyh said yolu uzerinden dıyecegını acıkca belirtti, seyh said kim biliyormusunuz?
Ayrıca bir düzeltme yapayım kılınçdaroglu değil kılıçdaroğlu. Yukarıda ki soruma cevap bekliyorum.

Topik bizim o yüzden gitti o

Arkadaşlar oyunuzu kullanın! Bu bir vatandaşlık görevidir. Ve cevrenizde oy vermeye gitmeyenleride gitmeleri konusunda uyarın gibi saygı cercevesinde bir mesaj yazmak isterdim ama içimden geçen şöyle,
Abi siz arızamısınız! Ne demek 10 milyon oy vermedi özellikle sürekli hayatlarından şikayet edip zır zır zırpınan ama oy vermeye gitmeyen gençler harbi siz ne ayaksınız yurtdışına gidecekmiş koşun herkeste sizi bekliyor.

Saygılarımla, iyi akşamlar…

Son düzenleme:
Çok uzun yazmışsın zorlanarak okusam da cevap vereyim: yıllarca "hoca efendimiz canımız, gel artık bitsin bu hasret" diyenle birlikte ağlayıp alkışlayanlar, çıkarlar ters düştüğü anda "bu teröristmiş, bizi kandırmış" diyene tamam kanka deyip birlikte taş atıyorlar. Buna inanabildin mi peki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…