- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.091
- 1.123
Sen bilirsin tabi ama masadaki düşman daha baskın ve tehlikeli değil mi, onu safdışı bırakmak için başka seçeneğimiz yok. İyi düşünün hizbullahın oluşturduğu tehlike sokaktaki kız evladımızı da kapsıyor. Bunu engellememiz lazım.Hdpley birlik daha ne olsun, benim oyum hiç birine bu arada yanlış anlaşılmak istemem 2 partiyede oyum yok üzülerek söylüyorum
Ay bunun yerine gelecek olan kim bilir neler yapacak. Milli eğitim bakanından görüyoruzÇok şükür arada güzel şeyler de oluyor
Misvak meselesi ne? Ben bilmiyorum.Kendi kapınızın önünü süpürün sülale devri yaşayan, yuları Rusya’nın elinde olan diktatör Aliyev’in mankurtları, gelmiş iç işlerimize karışıyorlar. Devlet dairelerinizde, sınır kapılarında, havaalanında, hastanelerinizde bile rüşvetsiz adım atılmıyor. Uçaktan inip taksiye binildiği anda ülkemize şükrederdik, biz de iyice size benzedik. Tencere dibi kara seninki benden kara gelmiş yalan dolan bilgilerle bize akıl veriyor. Bir de Misvak paylaşmış, Misvak’ı kâle alana bizim ülkede gülüyorlar. Geçen yine paylaştılar, bunun doğrusu bu dedik, üstlerine bile almıyorlar. Yalanı dolanı hırsızlığı bayrakla ezanla kuru sıkı milliyetçilikle kamufle etme çabası her Türki Cumhuriyet’te var demek ki. Yazık bize.
Ben emekli değilim geçen hafta antibiyotik(ki doktorun yazdığı hiçbir yerde yoktu başka almak zorunda kaldım) ve iki ilaca 106 lira verdim.Twitter da ve Facebook paylaşımında gördüm nazom. Haber içeriği olarak arattım bende bulamadım. İnş doğru değildir. 10 15 çıkıyorsa yine iyi çünkü ben babannemin ilaçlarına daha yüksek ücret veriyorum eczanede.
Karısına dahi deger vermiyordur o be.. çıkar iliskisidir onlarınki.. sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını haşiyimDevletide karına göre yonetmezsin be
Kesin öyle olur ama bundan kötüsü olmaz diye düşünüyorum.Ay bunun yerine gelecek olan kim bilir neler yapacak. Milli eğitim bakanından görüyoruz
Arkadaş başka ülkede yaşıyor diye düşündüm ben.Sen bilirsin tabi ama masadaki düşman daha baskın ve tehlikeli değil mi, onu safdışı bırakmak için başka seçeneğimiz yok. İyi düşünün hizbullahın oluşturduğu tehlike sokaktaki kız evladımızı da kapsıyor. Bunu engellememiz lazım.
Kendi adınıza konuşun,ülkenin yarısı sevmiyor işte.Sen buradaki malum zihniyete aldanma arkadaşım,biz Erdoğan ı çok seviyoruz,yaptıklarını takdir ediyoruz.Buradakiler musluktan bal da akıtsa Erdoğan kendilerine başka kılıf bulur.Siz de iyiki varsınız ,dua edin ülkemize yeter...
AmiiiiinnnnnnnBende bi video gördüm ogan ve ince millet ittifakını destekliyordu, dogrulugunu bılmıyorum ama ıns oyledır
Aliyev ve Erdoğan Süreyya hanımın muhteşem değişimi zatenArkadaşlar gelen birtakım haberlere göre Aliyev Erdoğan ile ballı anlaşmalarına helal gelecek korkusu ile muhalif kısma, Kılıçdaroğluna savaş açmış.
Sosyal medyada, özellikle YouTube yorumlarında muhalefet aleyhine yorum yapan çok Azeri hesap var.
Bunu da yeni görüyorum.
Daha önce Erdoğan diye Cigiran değil, dikkat edin siz de Erdoğan'ı kendi başınıza bizim Aliyev gibi dolamayin diyen azeriler vardi.
Ne oldu ise seçimin ikinci tura kalması ile oldu.
Her yerden pıtrak gibi çıkar oldular.
Baksanıza, Ergenekon destanı gibi yazıyorlar.
Ya kanka, kim okur ya o propaganda yazılarını?!?
Ermeniler miy miy miy. Ermeniler de bu ülkede yaşayan vatandaşlar, ne yapalım salt ırkları öyle diye öldürelim mi?!? Bu nasıl bir kafadir. Salt ırkı yüzünden birini yererseniz bunun adı nedir? Irkçılık.
Vel hasıl benim görüşüm bu.
Zaten kendi gibi düşünceleri konsolide etmekten baska işe de yaramaz bu trollukler.
İmza, eski AKP seçmeni
İki ay sonra zam gelmiş olur.Ben emekli değilim geçen hafta antibiyotik(ki doktorun yazdığı hiçbir yerde yoktu başka almak zorunda kaldım) ve iki ilaca 106 lira verdim.
Daha maaşımdan da kesintiler olacak muayene ve eczane için.
Ne denir ki.
İki ay sonra kaç öderim bilmem artık.
Etmeyecekler ki bu yüzden yemin töreni 2. tur sonraya ertelendi.."bayrak asmıyor, oy kullanmıyor." Evet aynen öyle. Ben bundan yaklaşık 6-7 sene önce kartalda hüdaparın bir afişini net hatırlıyorum. "Demokrasi küfürdür, oy kullanmak bid'attır. Müslüman oy kullanmaz, kendisini Allah'ın kanunlarına tabi sayar" diye afişleri vardı bilboardlarda. Şimdi ne oldu da Demokrasi savaşçısı oldular, bu adamlar meclise girip nasıl yemin edecekler ya!!
Düşünceniz saygım sonsuz ilk önce bunu söylemek isterim fakat tabloya baktığım zaman bana tehlike oluşturacak tek kişi hdpliler oldu, doğu tarafa baktığım zaman Mardin olsun, Şırnak olsun.. Hepsini CHP aldı yani HDP. Diğer tarafa bakıyorum Hizbullaha oy veren %0,03 dür o kadar bile değil. Yani bu adamlar hdp kadar bize zarar veremez.(akpi sarf dışı bırakıyorum) Keşke ama keşke akp Hizbullahı yanına almasaydı oldu, CHP keşke ama keşke hdplilerle birlik olmasaydı bizim asıl tehlikemiz CHP değil hdpdir. CHP iktidarı yıkmayı amaçladığı için zaten birlik oldu tek başına girseydi %20 oy alabilirdi ve iktidarı yıkmaya yakalamazdı bile bunu bildiği için zaten birlik oldu demek istediğim iktidarı yıkmak değil de gerçekten güzel bir gelecek için kendi başına bu yarışa girseydi ve kazanamaysı gerçekten helal olsunu mu kendimce alırdı. O yüzden tarafım yok tamamen objektif bir yorum yapıyorum kimseyi kötülemek değil amacım.Sen bilirsin tabi ama masadaki düşman daha baskın ve tehlikeli değil mi, onu safdışı bırakmak için başka seçeneğimiz yok. İyi düşünün hizbullahın oluşturduğu tehlike sokaktaki kız evladımızı da kapsıyor. Bunu engellememiz lazım.
Çocuklarımız için geleceğimiz için kızlarımız için sandığa gitmek zorundayız.Sen bilirsin tabi ama masadaki düşman daha baskın ve tehlikeli değil mi, onu safdışı bırakmak için başka seçeneğimiz yok. İyi düşünün hizbullahın oluşturduğu tehlike sokaktaki kız evladımızı da kapsıyor. Bunu engellememiz lazım.
Orada yönetim babadan oğula geçiyor,ben Bilal oğlanın ülkemi yönetmesi ihtimalini bile düşünmek istemiyorumAliyev ve Erdoğan Süreyya hanımın muhteşem değişimi zatentek farkları Aliyev'in ülkesinin para birimi yerlerde değil.
Saygım sonsuz sana fakat bir daha söylüyorum chp HDP birlikte deil oy istemediler HDP den dinledinmi canım kemal beyi hdp sadece oyunu vereceğini söyledi bazı yerlerde kendi logosunda zaten masaya oturmadilarDüşünceniz saygım sonsuz ilk önce bunu söylemek isterim fakat tabloya baktığım zaman bana tehlike oluşturacak tek kişi hdpliler oldu, doğu tarafa baktığım zaman Mardin olsun, Şırnak olsun.. Hepsini CHP aldı yani HDP. Diğer tarafa bakıyorum Hizbullaha oy veren %0,03 dür o kadar bile değil. Yani bu adamlar hdp kadar bize zarar veremez.(akpi sarf dışı bırakıyorum) Keşke ama keşke akp Hizbullahı yanına almasaydı oldu, CHP keşke ama keşke hdplilerle birlik olmasaydı bizim asıl tehlikemiz CHP değil hdpdir. CHP iktidarı yıkmayı amaçladığı için zaten birlik oldu tek başına girseydi %20 oy alabilirdi ve iktidarı yıkmaya yakalamazdı bile bunu bildiği için zaten birlik oldu demek istediğim iktidarı yıkmak değil de gerçekten güzel bir gelecek için kendi başına bu yarışa girseydi ve kazanamaysı gerçekten helal olsunu mu kendimce alırdı. O yüzden tarafım yok tamamen objektif bir yorum yapıyorum kimseyi kötülemek değil amacım.
Anlamadım babacım, anlamadım babacım, neyi babacımOrada yönetim babadan oğula geçiyor,ben Bilal oğlanın ülkemi yönetmesi ihtimalini bile düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?