Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hdpley birlik daha ne olsun, benim oyum hiç birine bu arada yanlış anlaşılmak istemem 2 partiyede oyum yok üzülerek söylüyorum
Sen bilirsin tabi ama masadaki düşman daha baskın ve tehlikeli değil mi, onu safdışı bırakmak için başka seçeneğimiz yok. İyi düşünün hizbullahın oluşturduğu tehlike sokaktaki kız evladımızı da kapsıyor. Bunu engellememiz lazım.

Modinas son bişey daha söyleyeyim asker ailesinde ve öğretmen bir ailede yetiştim tekrar soruyorum 4 kuzenim asker rütbeli amcam albay CHP'li hepsi sence hepsi PKK kimi oluyor ne dersin buna. Ayrıca dinsiz imansız dendi sence revani. 5 vakit namaz kiliyorum dinsizmiyim sence

Misvak meselesi ne? Ben bilmiyorum.

Ben emekli değilim geçen hafta antibiyotik(ki doktorun yazdığı hiçbir yerde yoktu başka almak zorunda kaldım) ve iki ilaca 106 lira verdim.
Daha maaşımdan da kesintiler olacak muayene ve eczane için.
Ne denir ki.
İki ay sonra kaç öderim bilmem artık.

Arkadaş başka ülkede yaşıyor diye düşündüm ben.

Arkadaşlar gelen birtakım haberlere göre Aliyev Erdoğan ile ballı anlaşmalarına helal gelecek korkusu ile muhalif kısma, Kılıçdaroğluna savaş açmış.

Sosyal medyada, özellikle YouTube yorumlarında muhalefet aleyhine yorum yapan çok Azeri hesap var.
Bunu da yeni görüyorum.
Daha önce Erdoğan diye Cigiran değil, dikkat edin siz de Erdoğan'ı kendi başınıza bizim Aliyev gibi dolamayin diyen azeriler vardi.
Ne oldu ise seçimin ikinci tura kalması ile oldu.
Her yerden pıtrak gibi çıkar oldular.
Baksanıza, Ergenekon destanı gibi yazıyorlar.
Ya kanka, kim okur ya o propaganda yazılarını?!?
Ermeniler miy miy miy. Ermeniler de bu ülkede yaşayan vatandaşlar, ne yapalım salt ırkları öyle diye öldürelim mi?!? Bu nasıl bir kafadir. Salt ırkı yüzünden birini yererseniz bunun adı nedir? Irkçılık.
Vel hasıl benim görüşüm bu.
Zaten kendi gibi düşünceleri konsolide etmekten baska işe de yaramaz bu trollukler.

İmza, eski AKP seçmeni

Kendi adınıza konuşun,ülkenin yarısı sevmiyor işte.

Arkadaşım belisimm. CHP HDP birlikte deil HDP sadece oyunu vereceğini açıkladı sadece. İkisi çok farklı kelime bak. Buna inanan çok insan var ya . Deil PKK li değiller mantık çerçevesinde bakan herkes o videolarinmontaj olduğunu anlar.

Aliyev ve Erdoğan Süreyya hanımın muhteşem değişimi zaten tek farkları Aliyev'in ülkesinin para birimi yerlerde değil.

İki ay sonra zam gelmiş olur.
Mantar ilacı sordum 15g 80 lira
Ayrica raporlu ilacima 70 lira ödedim

Etmeyecekler ki bu yüzden yemin töreni 2. tur sonraya ertelendi..

Düşünceniz saygım sonsuz ilk önce bunu söylemek isterim fakat tabloya baktığım zaman bana tehlike oluşturacak tek kişi hdpliler oldu, doğu tarafa baktığım zaman Mardin olsun, Şırnak olsun.. Hepsini CHP aldı yani HDP. Diğer tarafa bakıyorum Hizbullaha oy veren %0,03 dür o kadar bile değil. Yani bu adamlar hdp kadar bize zarar veremez.(akpi sarf dışı bırakıyorum) Keşke ama keşke akp Hizbullahı yanına almasaydı oldu, CHP keşke ama keşke hdplilerle birlik olmasaydı bizim asıl tehlikemiz CHP değil hdpdir. CHP iktidarı yıkmayı amaçladığı için zaten birlik oldu tek başına girseydi %20 oy alabilirdi ve iktidarı yıkmaya yakalamazdı bile bunu bildiği için zaten birlik oldu demek istediğim iktidarı yıkmak değil de gerçekten güzel bir gelecek için kendi başına bu yarışa girseydi ve kazanamaysı gerçekten helal olsunu mu kendimce alırdı. O yüzden tarafım yok tamamen objektif bir yorum yapıyorum kimseyi kötülemek değil amacım.

Çocuklarımız için geleceğimiz için kızlarımız için sandığa gitmek zorundayız.

Aliyev ve Erdoğan Süreyya hanımın muhteşem değişimi zaten tek farkları Aliyev'in ülkesinin para birimi yerlerde değil.
Orada yönetim babadan oğula geçiyor,ben Bilal oğlanın ülkemi yönetmesi ihtimalini bile düşünmek istemiyorum.

Saygım sonsuz sana fakat bir daha söylüyorum chp HDP birlikte deil oy istemediler HDP den dinledinmi canım kemal beyi hdp sadece oyunu vereceğini söyledi bazı yerlerde kendi logosunda zaten masaya oturmadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…