Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hdpley birlik daha ne olsun, benim oyum hiç birine bu arada yanlış anlaşılmak istemem 2 partiyede oyum yok üzülerek söylüyorum
Asla ittifak kurmadı
Birlik olmak nereden cıktı?
Hdp bizi desteklediğini taktik olarak soyledı
Biz hdp yi destekliyoruz demedık hıc...
Adalet ne diyorsa onu yaoacagız dedik
Adaleti getirecek anlamıyor musunuz

Saygım sonsuz sana fakat bir daha söylüyorum chp HDP birlikte deil oy istemediler HDP den dinledinmi canım kemal beyi hdp sadece oyunu vereceğini söyledi bazı yerlerde kendi logosunda zaten masaya oturmadilar
Biliyorum, takipteyim yani konuşulacak o kadar şey var ki nereden başlayıp nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum yanlış anlaşılmamak için. CHP evet dediğiniz şekilde yapmak istedi bunların hepsi zaten istifa verip kendi partilerine geçicekler bunların amaçları kazanamasalar da vekil çıkartmaktı ki oldu da çok fazla vekil çıkarttılar chp adı altında.. He önemli değil sözleri 300 vekilin onayı olması lazım birşeyler yapabilmek için ama öyle de böyle de istediklerine ulaştılar

Asla ittifak kurmadı
Birlik olmak nereden cıktı?
Hdp bizi desteklediğini taktik olarak soyledı
Biz hdp yi destekliyoruz demedık hıc...
Adalet ne diyorsa onu yaoacagız dedik
Adaleti getirecek anlamıyor musunuz
Demesi önemli değil tabloya bakıldığında doğu tarafı CHP görünüyor neden yeşil sol parti görünmüyor?

En azında mültecilerin gitmesi için kullanabilirsiniz oyunuzu

Millet vekili görünse ne görünmese ne işte bundan bahsediyorum adamlar zaten vekil çıkarmak istediler başka nasıl çıkarabilirlerdi? Hem görüntü önemli diyorsunuz hemde vekil diyorsunuz anlamadım valla
Ben de sizi anlamadım.
C.başkanlığı seçimlerinden bahsediyoruz burda.
Onlar da aday çıkarmadığı için yeşil sol parti görünemez normal olarak.
Neden görünmüyor diye sorunca mantıken mv seçimlerinden bahsetmiş olmanız gerek.
Hüdaparı bir sorun olarak görmüyorum bir şey yapamazlar yazdınız bir yerde mesela bunu nasıl anladınız?

Peki yeşil sol parti kaç mv çıkarmış hüpar kaç mv çıkarmış? Tehlike nerde siz bana söyleyin

CHP adı altında vekil çıkarabilirlerdi zaten diyorum
Çıkaramazlardı çünkü aynı ittifakta değiller sabahtan beri bunu anlatıyoruz.
Sadece oy verme konusunda destek olacağız dediler.
Sizin bildiğiniz montajsız videolar var sanırım onları atın da biz de aydınlanalım

Oy verme konusunda destek olacağızla birlikteyizin arasında dağlar kadar fark yok maalesef

Kaçak göçmenler gitmez ise ne olur?
Buyrun anlatayım

• Birkaç sene sonra nüfus çoğunluğunu elde ederler
  • Sayıca üstün olduklarında cumhurbaşkanını onlar belirler
  • Mecliste suriyeli, afgan, pakistanlı sayısı artar
  • Cumhurbaşkanı suriye kökenli olabilir ve bunların istediklerini yapar
  • Sokaklarda Türkçe tabelalardan daha çok arapça tabelalar görebiliriz
  • Türk kültürü ortadan kalkar, karmakarışık bir ülke oluruz
  • Anadilde eğitim isterler, nüfus olarakta fazla oldukları için arapça öğrenmek zorunda kalırız.
  • Kadına yönelik şiddet artar
  • Ülkenin güvenliği tehdit altına girer
  • Ülke genelinde karışıklıklar meydana gelir
  • Şeriat kapımızı çalar

Bunların olmaması için mültecilerin ülkelerine geri gönderilmesi şart. ve hayır bu ırkçılık değil, bu ülkede kaçak göçmen istememek vatanı sevdiğiniz anlamına gelir. Ve bu vatan kolay kazanılmadı, kolay verilmeyecektir. Herkes bunu böyle bilsin
Alinti

Peki yeşil sol parti kaç mv çıkarmış hüpar kaç mv çıkarmış? Tehlike nerde siz bana söyleyin
Sayıları ikimiz de biliyoruzdur.
Ama biri ittifakın içinde ve yemin bile etmek istemiyor yemini beğenmediği için.
Diğeri öyle değil.
Herkes yazmakta özgür ama oy vermeyecek birine göre fazla yazıyorsunuz.
Anlamadım orasını

Umut hanım iyi ki varsınız, Azerbaycan ve Türkiye 2 devlet 1 milletiz sizin üzüntünüz bizim üzüntümüz sizin derdiniz bizim derdimizdir öyle bilir öyle inanırım, burada size karşı yazılan bir çok yorumdan dolayı ben utandım soylediklerinize tamamen katılıyorum, Recep Tayyip Erdoğan ı 2002 yılından buyana takip ederim benim için yeri doldurulmaz, ülkemizin milletimizin gecelecegi için gecesini gündüzüne katan dur durak bilmeyen büyük bir lider, her seçimde böyle bir lidere oy verdiğim için gurur duydum 28 Mayıs'ta yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan a oy verecem çünkü ülkemin geleceğini PKK nın, Amerika'nın, Fransızın, almanın eline bırakmak istemiyor işin ehli büyük lider Recep Tayyip Erdoğan ile devam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…