Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de bundan bahsediyorum. Her iki tarafta da kendini bilmezler var, bunu neden geneellemeye çalışıyorsunuz ?
Nefret dili ayrıştırıcı dil için genelleme yapıyorum.Akp secmeninin %99u dinsiz imansız, vatan haini, ftocu, sürtük, çürük, çöp ve ceşitli küfürlerle konuşan kesimdir net.

Bunun altından ne çıkacak acaba?
Yarın demi bu babala TV niye sorulan sorulan gerçek cevabını alicaklardirda ondan ağır gelmiştir gerçekleri Kılıçdaroğlu'ndan duymak çünkü bir aydır şantaj montaj ,yalancı ,PKK li ve kandil kelimeleri kullanılıyor buna inanılıyor çünkü. Birde naif adam kibar insan gormeyek biraz gariplerine gider herhalde

Ülkemiz için hayırlı olsun inşallah, ne diyelim.

90 lı yıllar değil mi? Ben de mahallede büyümüş, doyasıya oynamış şanslı kişilerdenim.

Önce dağa çıkan gençlerine engel olsunlar sonra bizim eğitime sıra gelir herhalde. Belediyelerine yapilan yardımlar halktan çok başka yerlere gidiyor kandil dağina doğru. Neyse herkesin fikri kendine diyelim burada tartışmakla kimsenin fikri değişecek değil.

Çözüm süreci dendi binlerce askeri polis şehit oldu bombalar patladı onlarca insan öldü. Sonra dediler ki kandırıldık. Hizmet dendi, gülen cemaati dendi ne derlerse yaptılar heryere yerlestırıp, kozmik odayı teslim ettiler sonra darbe girişimi oldu askerler polisler şehit oldu halk perisan oldu sonuc yine hüsran. Bu kadar başarısız olup da ülkesini böyle perişan hale getirip de "affedilen" ve sanki bunca kötülüğü bunlar yapmamıscasına tekrar tekrar seçilen başka bir "kötü" tarih de bile yoktur.

Bunu nasıl genelleyebiliyorsunuz? Allah aşkına yapmayın İktidarı destekleyenlere, hatta deprem bölgesindeklere edilen küfürlerin haddi hesabı da yok. Ee? Hani hepimizi kucaklayacaktiniz?
Neyi genellemişim? Ben her iki cenahın da rezilliklerini paylaşıp eleştirdim, bana bunu soramazsınız. Evet küfürün haddi hesabı yok, ana avrat dümdüz gitmişler; deprem bölgesindeki insanları nankörlükle suçlamışlar RTE’ye oy vermedikleri için, her şeyi haram etmişler, hizmete layık görmemişler. Tencere dibi kara sizinki bizden kara. Bu toplum zaten ahlâken batık da, boğazına kadar batmış, çeyrek asırlık kokuşmuşluk üzerinde olan cenah, insanlara ağzını açıp bir şeyler söyleyip ahlâk dersi verecek, hümanizm hakkında konuşabilecek, ayrıntıyı ayrıksıyı ve azınlığı kucaklayacaklarını iddia edecek en son insanları barındırıyor. Hele bir AKP destekçisi karşıma geçip bana bunu soramaz.

Ben dinsizim, lideriniz çıkmış dinsiz imansız diye giydirip bu kelimeleri hakaret olarak kullanıyor. Depremi, doğal afetleri cinsel hayatıma, kıyafetime, kâfirliğime, alkolüme bağlayabiliyorlar. Kız mıdır kadın mıdır diye ayrıştırabiliyor. Bu ne cüret? Bu çeyrek asır bana nefretten başka bir şey vermedi, bu toplumda insanlar zaten ayrıştı, ben rafine çevremle mutluyum, kucaklaşmak gibi bir ideam yok. Ben kucaklaşmak değil, hesaplaşmak isteyenlerdenim.

Dağa çıkanlar egitimsizlikten çıkıyor yalnız. Kalemin konuşmadığı yerde silahlar konuşur. Eğitim 2. Plana atıldığı için ülke bu halde. Ve sahte diplomalar...

Millet ittifakının gençleri dağami çıkmış bizim niye haberimiz yok. Gençlerine demişsin gençlik ikiyemi ayrılıyor sizin gençlik Bizim gençlik diye yok artik Bizim buranin Belediyesi'nin yardım çalışmasında toplanan paralar kimsesiz çocuklara gitti dar gelirli ailelere gitti dekontuda yollayayim isterseniz gidiyor valla elinizde kanıt varmı kandil dağına doğru giden paralardan bu büyük bir suclamadir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…