Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Mutlaka danışacaklardır. Kadrolar umarım açıklanır, dört gözle bekliyorum.
Seçimden 2gun önce bana göre tüm vereceği bakanlar kadrosunu tek tek açiklamaliki CHP insanlarin aklında hiçbir soru işareti kalmadan oy vermeyen insanlarda vermeli artik

sayfadaki Cumhur ittifakina oy vermiş güzel kizkardeslerime söylüyorum.lutfen iyi anlayın hiç kimse sizi niye onlara verdiniz diye sorgulamiyor istediğinize oy verebilirsiniz .kimse kimseye ona neden verdin diyemez zaten kimse sizleride kirmaz. Hepimiz çoluk çocuğumuzun geleceğini düşünüyoruz .lütfen artık şunu iyi anlayın ve su düşünceden çıkarak oy verin partinize lütfen .CHP PKK deildir hatırlatmakta da bikmiycam HDP denilen o parti ak cumhur ittifakı kabul ettirdi meclise .ayrıca hdpnin kendi ittifak partisi var tip partisiyle. sahte broşürlerle insanları küçük düşürüyorlar montaj hanımlar o videolar.lutfen bunu kafanızdan atarak verin kendi partinize hanımlar.lutfen biraz tek düşüncede kalmayın araştırın rakip aday ne diyor deyin bakın o zaman zaten öyle olmadığını anlarsınız. Merak edin araştırın.hanimlar ses çıkarın tamam oyverdik ama meclise Hizbullahi neden soktuklarini sorgulayın.tehlikenin farkında olun öyle yok PKK lisinyok bilmem ne montajla sahtecilikle gecistiremezsiniz Hizbullah'ı mecliste olduğunu unutturamazlar. Hizbullah kim bir bakın lütfen bu insanlar çoluk çocuğumuz için tehlike yaaa bunlar Türkiye'nin en iyi emniyet müdüru şehit Gaffar okkanin katilleri. Bu HÜDA-PAR Hizbullah'ın destek veriyor daha tehlikeli . TRT nin arşivine bakın. Kadınız hepimiz güçlüyüz kimsenin bizi ezmesine izin veremeyiz .ya farkında mısın haklarımız gidecek kiz çocugu 14 yaşında resittir diyen evlenebilir diyen bir adam var lütfen tehlinin farkına varın. Lütfen tek bir pencereden bakmayın. Araştırın rakib napıyor ne diyor diyerek araştırın lütfen.yoksa size kimse karışmıyor istediğiniz kişiye verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…