Babacan'ı sevmiyoruz filan ama ekonomi konusundaki bilgilerine güveniyorum, bence seçimi alırsak ekonomi konusunda ondan yararlanmakta fayda var.
Beklediğim haber
Mutlaka danışacaklardır. Kadrolar umarım açıklanır, dört gözle bekliyorum.Babacan'ı sevmiyoruz filan ama ekonomi konusundaki bilgilerine güveniyorum, bence seçimi alırsak ekonomi konusunda ondan yararlanmakta fayda var.
La ilahe ilallah ya sabir ya sabir
21 yıldır iktidarda olan bir partinin bakanı....Değişim isteyenler demekle ne kastediyor acaba
Ay bu ne ya
Seçimden 2gun önce bana göre tüm vereceği bakanlar kadrosunu tek tek açiklamaliki CHP insanlarin aklında hiçbir soru işareti kalmadan oy vermeyen insanlarda vermeli artikMutlaka danışacaklardır. Kadrolar umarım açıklanır, dört gözle bekliyorum.
İşlerine gelmeyeni saptırma konusunda doktora yaptılar. Ne çok empat var ülkemizde ki kanıyorkar buna
Slogan tükenmiş, ne yazsalar olmuyor, kendi imhaları için afiş basıyorlar ama anlayana tabi
21 yıldır iktidarda olan bir partinin bakanı....Değişim isteyenler demekle ne kastediyor acaba
1 Bu sefaleti yaşayacaklarsa gitsinler ülkelerinde yaşasınlar.
Ben anormal bir şey göremedim, imamın yaptığını eleştirmiş, kaçırdığım ne var. Kadında mı sorun varAy bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?