Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
gunaydın kızlar.
gördüğüm haberlerin etkisinden ve cocuklarımızın gelecegını dusunmekten içim sıkılıyor hayattan gram keyif almıyorum.
asla sorgulamayan dusunmeyen ınsanları asla anlayamıyorum
bir tarafta
bu multecıler bizim şuanda en buyyk problemimiz olmalı canım kadınlar yapmayın etmeyın yarın bır gun kızımızın oglumuzun onunu kesecekler sokakta yurutmeyecekler kurban olayım bi dusunun ya
hergun bınlerce surıyelı bebek doguyor 10 yıl sonra nasıl olur bı dusunun ?
elini kolunu sallayarak binlerce afganistanlı pakistanlı ulkeye giriyor bi dusunun nolur
bunların dısında ekonomi mahvolmus
kadın hakları ve anayasamızın degıstırelemez maddeleri bile tehlike altında
bu ulkede bi imam cuma namazında 28 mayıs aaksamı sılahlarınızı hazırlayın dedı farkındamısınız ?
resmen secimi iki ucu b*klu degnek halıne getirdiler.
dun kadıkoyde surıyelıler devletimizin polisini tartakladı
dusundukçe içim sıkılıyor
hepimiz için guvenlı ve hayırlı bı seçim olmasını umuyorum.
benim oyum belli DeĞiŞiM GEREK.

Ve mültecilerin arasındaki tek tük kendini geliştirmiş okumuş olanlar da Türkiye’yi basamak olarak kullanıyorlar. Bizim gençlerimizin aylarca yıllarca çalışıp girdiği okullara onlara yabancı öğrenci sınavıyla ilkokul seviyesinde sorular çözerek giriyorlar. Abartmıyorum Google’dan baksınlar Yös soruları diye ilkokul seviyesinde. Türkiye’de okuyup Avrupa’ya gidiyorlar.

Arkadaslar ,burda istediginiz kadar paylasim yapin,multeci vs yazin durun burdaki iktidar secmeni oyunun yönünü asla degistirmeyen kitle.Yormayin kendinizi.Zaten is coktan bitti.
Bundan sonrasini yasayip gorecegiz hepberaber.
Doğru söylüyorsun vallahi. Agzimizla kuş tutsakta işe yaramaz bunu dün anladım sian oganbile iktira oy verecekmiş gerekçede siymus terör örgütlerine oy verenleri destelemek istemiyormuş.huriyette yazmış yazar.bitmedi henüz ama.valla bundan sonra ne olacaksa olsun iktidar tekrar iktidar olduktan sonraki zamanlarda kimse hayat pahalligindan ekonomiden şikayet etmesin yok zam geldi diye şikayet etmesin.herkes kaldığı yerden devam edecek zaten işimiz gücümüz evimiz barkiniz var çok şükür artık umrumda bile katman.seneye belediye seçimleri var önümüzdeki maçlara bakarız olur biter.

Aynen oyle sonrada diyorlar baska ulkelerde de sıgınmacı var.
yahu onlar belli bir kritere göre alıyor okumus kendini geliştirmiş olanları vs.
bizim gibi hurrraaaa hadi girelim diye almıyor.
vallahi bezdim ya allahım sonumuzu hayretsin

sinan ogan henuz bişi açıklamadı dıye biliyorum. bugun 17:00 de açıklayacakmıs.
ama ata ittifakından bir parti ayrılıp millet ittifakını destekleme açıklaması yapmış buda benı suphelendirdi gerçekmi acaba ya lutfen olmasın.

Ata ittifakı dağıldı haberini ben de gördüm
Ve Sinan oğan ın tweet ini okudum az önce gece yazmış. İstikrar vs diyor, sanırım söylentiler doğru cumhuru destekleyecek.
Ben millet ittifakı destekçisi olarak Sinan oğan ı beğeniyordum. Bi sonraki seçimlerde kendini gösterir seçilir diye bile düşünüyordum. Bu hamlesi onu bitirecek diye düşünüyorum. Sinan oğan ın bi seçmen kitlesi yok, tepki oyları da dahil arada kalan seçmeler verdi ona ve çoğu sağ kökenli.
Ona düşen kimseyle ittifak olmamak; takdiri seçmenimize bırakıyorum demekti bence.
Göreceğiz bakalım ne açıklama yapacak.
Ülkemize hayırlısı olsun diyelim.

Geldiklerinde PKK, FETÖ, IŞİD Terörü Yoktu! Yönetime geldiği 2002’den bu yana önce yavaş yavaş ürkütmeden, daha sonra koşar adım ülkemizi mahvetti, demokratik kazanımlarımızı, özgürlüklerimizi, hukuk ve adaleti yok etti. Daha gelir gelmez ABD ile savaşa girmek için Mehmetçiğin kanı üzerinden “at pazarlığına” girişti. Askerlerimize kumpas kurdu. Türkiye dahil bölgeye tecavüz etmeye çalışan BOP'a eş başkanlık ve Suriye’de taşeronluk yaptı, radikal İslami örgütlerle içli dışlı oldu ve ülkemize sığınmacıları doldurdu. Akıl dışı politikalarla ve hesap verilmesi mümkün olmayan idari kararları ile ekonomimizi iflas ettirdi. Geldiklerinde ne PKK ne FETÖ ne de IŞİD terörü vardı!...Alıntı.

Son düzenleme:
İstikrar deyince benimde aklıma Erdoğan geliyor. Benim için Sinan Oğan pazarlık yaptığı an bitti.

şimdi fox tv de özgür özel i izlyorum.ülkece ölmüşüz ,ağlayanımız yok.

4 milyon dolar varmış hazinede şu an ve ancak,15 gün daha yeter diyorlar.rusya ya borç ,almış başını gidiyor.kur korumalı mevduat sisteminin yanlışlığını konuşuyor.doların düşmeyi bırak,30 -40 tl seviyesini görüp görmeyeceği konuşuluyor.

sinan ogana devlet bahçeli karsınızda olsa ne dersiniz diyorlar
turk bayragındakı turk ısmını cıkarmak ısteyen huda par ıle turk mılliyetcileri nasıl yanyana gelebilir diyor
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olacak eger desteklerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…