Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sinan Oğanin olay tamamen 5 yıl sonrasi icin stratejik bir plan.Bu adam milliyetci ve mhpden ihrac yedi.Kendi capinda hakli.Mhp nin basina gelmek istiyor ve bunun kapisini aralamasi icin dogru yerde konumlanmak istiyor.Ben onu asla neden cumhurda neden millette degil demiyorum o yuzden.
Ekonomik sikinti koymuyor insanlada artik.Kit kanaat gecinmeye alistik.Sütün litresini gecen sene nisan ayinda 7 liraya alirken sütcü 20 lira olacakmis oyle diyor toptancilar dediginde yok artik sutun litresine nasil 20 lira veririz,hayatta olmaz oyle sey derken ocak ayindan beri 20 liradan aliyorum.Su soguk ama girince alisiyosun :) Insanlar artik maddi refah icinde yasamayi aklindan bile gecirmiyor,kendilerine yakistiramiyorlar.Şükürcülük mode :)
Daha secimin ertesi gunu yazmistim.Bundan sonra herkes kendi basinin caresine baksin.Secim gunune kadar iyi bakin kendinize.Enerjinizi boşa harcamayın.

Gerçekten çok doğru. sende kendine çok iyi bak canım

bu arada hastanelerde kuyruk yok diyenlere bir çift lafım var.

kendim ameliyat olacaktım ama annemde beklemediğimiz,şah damarı tıkanıklığı çıktı.15 gündür çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.en son,ameliyata karar verildi.ama boş yatak yok.açık ameliyat 2000 tl ve artı prof ücreti,oda ücreti,refakatçi,dışarıdan alınan tıbbi malzemeler,yaklaşık 10.000 tl civarı.2. bir seçenek,şah damarına stendt takılması bilin bakalım o ne kadar.30 000 tl cik,yazıyla otuz bin türk lirası.kadının yaş ve diğer hastalıklarından dolayı,açık ameliyat riskli.

ben şimdi bir evlat olarak ne yapmalıyım,o çok beğendiğiniz sisteminiz bu.
şimdi size uzaktan konuşmak kolay,umarım böyle birşey başınıza gelmez,o çok beğendiğiniz sağlık "sistemimize" muhtaç olmazsınız.
hastanelerde kuyruk yok heee.bilgisayar başında randevu almak için cebelleşiyoruz şimdi.çok geliştik 20 yılda çok....

Görecek zaten onları 30 40 I bırak 70 80 e gelecek eğer inat edip koltuğu bırakmazsa .Ama bu gidişle seçilse bile bir seneye tekrar seçim olacak .

E ben yırmıye alıyorum zaten

Hepimiz cocugumuzun gelecegıni mi düşünüyoruz?

Hayır... Oyle oldugunu dusunmuyorum

Aklar kendi çocuklarının gelecegıni dusunuyor
Bizler onların çocuklarının da gelecegıni düşünüyoruz

Hurrıyette ki yazarın oganla röportajı mı, kendi zannı mı?

Ogan 17 de acıklayacak
Acıklasa da oganın cenahından bize oy cıkmaz
Onlar CHP ye vermek istemeyen secmendi, ıkı gundur bundan emınım

Beyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne ego
Spiker soyadını yanlıs soyledı dıye

Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi yazmış kulislerden bilgi bana sızdı ak partiden aldığım bilgilere göre Sinan beyle anlaşılmış diyor. Birde eklemiş yine aldığım bilgilere göre içerden Sinan bey PKK CHP yi desteklediği için cumhur ittifakini seçtiğini söyleyeceğini duyiracamis beşte ata ittikaki dağıldığı için ümit Özdağ CHP ye daha yakın diyorlardı fakat Numan kurtulmuş ziyaret edecemis bugün ozdagin partisini Abdulkadir sevi hep bilgi alıyormuş içerden cumhur ittifakindan ümit ozdagida ikna ederlermiş öyle yazmış yazısında ısrarla hudapari unutturuyor lar kulis bilgisiymis bunlar. He bide üstüne basa basa söylüyor yazar Sinan beyi cumhur ittifakinin ikna etmesinin sebebi HÜDA-PAR bizimle ilgisi yok o artık kendi başına parti bizi ilgilendirmiyor demisler

E o zaman Tayyip kazanmak istemiyordur sanki diye dusundüm simdi de
Bırakırım koltugu bu borclu halde
ki a parti b parti ugrassın mesela

Tarafsız medya izleyin derim zira hepsi taraf tuttugundan birilerini kötülüyor olabilir, acıkcası bu kadar oldugunu sanmıyorum,

Beyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne ego
Spiker soyadını yanlıs soyledı dıye
Canım söyleyeceği şuymus Hürriyet'te yazıyor kulis bilgisi diye. Biz PKK ile kola yuruyenlerle aynı safta olmamız mümkün değil.akpartinin ilkeleri bize daha uygun ikna edildik diyecekmis kulis bilgileri buymuş buyrun cenaze namazına

Kimi desteklediği önemsiz, onun sabit seçmeni yok, bakalım ona oy verenler kimi destekleyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…