Sinan Oğanin olay tamamen 5 yıl sonrasi icin stratejik bir plan.Bu adam milliyetci ve mhpden ihrac yedi.Kendi capinda hakli.Mhp nin basina gelmek istiyor ve bunun kapisini aralamasi icin dogru yerde konumlanmak istiyor.Ben onu asla neden cumhurda neden millette degil demiyorum o yuzden.Doğru söylüyorsun vallahi. Agzimizla kuş tutsakta işe yaramaz bunu dün anladım sian oganbile iktira oy verecekmiş gerekçede siymus terör örgütlerine oy verenleri destelemek istemiyormuş.huriyette yazmış yazar.bitmedi henüz ama.valla bundan sonra ne olacaksa olsun iktidar tekrar iktidar olduktan sonraki zamanlarda kimse hayat pahalligindan ekonomiden şikayet etmesin yok zam geldi diye şikayet etmesin.herkes kaldığı yerden devam edecek zaten işimiz gücümüz evimiz barkiniz var çok şükür artık umrumda bile katman.seneye belediye seçimleri var önümüzdeki maçlara bakarız olur biter.
Gerçekten çok doğru.Sinan Oğanin olay tamamen 5 yıl sonrasi icin stratejik bir plan.Bu adam milliyetci ve mhpden ihrac yedi.Kendi capinda hakli.Mhp nin basina gelmek istiyor ve bunun kapisini aralamasi icin dogru yerde konumlanmak istiyor.Ben onu asla neden cumhurda neden millette degil demiyorum o yuzden.
Ekonomik sikinti koymuyor insanlada artik.Kit kanaat gecinmeye alistik.Sütün litresini gecen sene nisan ayinda 7 liraya alirken sütcü 20 lira olacakmis oyle diyor toptancilar dediginde yok artik sutun litresine nasil 20 lira veririz,hayatta olmaz oyle sey derken ocak ayindan beri 20 liradan aliyorum.Su soguk ama girince alisiyosun :) Insanlar artik maddi refah icinde yasamayi aklindan bile gecirmiyor,kendilerine yakistiramiyorlar.Şükürcülük mode :)
Daha secimin ertesi gunu yazmistim.Bundan sonra herkes kendi basinin caresine baksin.Secim gunune kadar iyi bakin kendinize.Enerjinizi boşa harcamayın.
Hiç sanmıyorum :) Umarım ben yanılırım ama ne dese de artık benim için bitti Sinan Oğan. 2. tur duruma bakarız istişare ederiz dediği an bitti.umarım değişim yolundaki istikrardan bahsediyordur.
dunde instagramda plana sadık kal vs diye paylaşmıs
bu aksam ogrenecegız bakalım hayırlıısı ne ıse o olsunHiç sanmıyorum :) Umarım ben yanılırım ama ne dese de artık benim için bitti Sinan Oğan. 2. tur duruma bakarız istişare ederiz dediği an b
Siyasette hiçbir şeyin hayırlısıyla olduğunu sanmıyorum. En çıkarlısı oluyor. Yüz yıllık ilkeler unutuluyor.bu aksam ogrenecegız bakalım hayırlıısı ne ıse o olsun
Görecek zaten onları 30 40 I bırak 70 80 e gelecek eğer inat edip koltuğu bırakmazsa .Ama bu gidişle seçilse bile bir seneye tekrar seçim olacak .şimdi fox tv de özgür özel i izlyorum.ülkece ölmüşüz ,ağlayanımız yok.
4 milyon dolar varmış hazinede şu an ve ancak,15 gün daha yeter diyorlar.rusya ya borç ,almış başını gidiyor.kur korumalı mevduat sisteminin yanlışlığını konuşuyor.doların düşmeyi bırak,30 -40 tl seviyesini görüp görmeyeceği konuşuluyor.
E ben yırmıye alıyorum zatenSinan Oğanin olay tamamen 5 yıl sonrasi icin stratejik bir plan.Bu adam milliyetci ve mhpden ihrac yedi.Kendi capinda hakli.Mhp nin basina gelmek istiyor ve bunun kapisini aralamasi icin dogru yerde konumlanmak istiyor.Ben onu asla neden cumhurda neden millette degil demiyorum o yuzden.
Ekonomik sikinti koymuyor insanlada artik.Kit kanaat gecinmeye alistik.Sütün litresini gecen sene nisan ayinda 7 liraya alirken sütcü 20 lira olacakmis oyle diyor toptancilar dediginde yok artik sutun litresine nasil 20 lira veririz,hayatta olmaz oyle sey derken ocak ayindan beri 20 liradan aliyorum.Su soguk ama girince alisiyosun :) Insanlar artik maddi refah icinde yasamayi aklindan bile gecirmiyor,kendilerine yakistiramiyorlar.Şükürcülük mode :)
Daha secimin ertesi gunu yazmistim.Bundan sonra herkes kendi basinin caresine baksin.Secim gunune kadar iyi bakin kendinize.Enerjinizi boşa harcamayın.
Hepimiz cocugumuzun gelecegıni mi düşünüyoruz?sayfadaki Cumhur ittifakina oy vermiş güzel kizkardeslerime söylüyorum.lutfen iyi anlayın hiç kimse sizi niye onlara verdiniz diye sorgulamiyor istediğinize oy verebilirsiniz .kimse kimseye ona neden verdin diyemez zaten kimse sizleride kirmaz. Hepimiz çoluk çocuğumuzun geleceğini düşünüyoruz .lütfen artık şunu iyi anlayın ve su düşünceden çıkarak oy verin partinize lütfen .CHP PKK deildir hatırlatmakta da bikmiycam HDP denilen o parti ak cumhur ittifakı kabul ettirdi meclise .ayrıca hdpnin kendi ittifak partisi var tip partisiyle. sahte broşürlerle insanları küçük düşürüyorlar montaj hanımlar o videolar.lutfen bunu kafanızdan atarak verin kendi partinize hanımlar.lutfen biraz tek düşüncede kalmayın araştırın rakip aday ne diyor deyin bakın o zaman zaten öyle olmadığını anlarsınız. Merak edin araştırın.hanimlar ses çıkarın tamam oyverdik ama meclise Hizbullahi neden soktuklarini sorgulayın.tehlikenin farkında olun öyle yok PKK lisinyok bilmem ne montajla sahtecilikle gecistiremezsiniz Hizbullah'ı mecliste olduğunu unutturamazlar. Hizbullah kim bir bakın lütfen bu insanlar çoluk çocuğumuz için tehlike yaaa bunlar Türkiye'nin en iyi emniyet müdüru şehit Gaffar okkanin katilleri. Bu HÜDA-PAR Hizbullah'ın destek veriyor daha tehlikeli . TRT nin arşivine bakın. Kadınız hepimiz güçlüyüz kimsenin bizi ezmesine izin veremeyiz .ya farkında mısın haklarımız gidecek kiz çocugu 14 yaşında resittir diyen evlenebilir diyen bir adam var lütfen tehlinin farkına varın. Lütfen tek bir pencereden bakmayın. Araştırın rakib napıyor ne diyor diyerek araştırın lütfen.yoksa size kimse karışmıyor istediğiniz kişiye verin.
Hurrıyette ki yazarın oganla röportajı mı, kendi zannı mı?Doğru söylüyorsun vallahi. Agzimizla kuş tutsakta işe yaramaz bunu dün anladım sian oganbile iktira oy verecekmiş gerekçede siymus terör örgütlerine oy verenleri destelemek istemiyormuş.huriyette yazmış yazar.bitmedi henüz ama.valla bundan sonra ne olacaksa olsun iktidar tekrar iktidar olduktan sonraki zamanlarda kimse hayat pahalligindan ekonomiden şikayet etmesin yok zam geldi diye şikayet etmesin.herkes kaldığı yerden devam edecek zaten işimiz gücümüz evimiz barkiniz var çok şükür artık umrumda bile katman.seneye belediye seçimleri var önümüzdeki maçlara bakarız olur biter.
Aynı cümleyi kurmuştum :/
Beyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne egoAta ittifakı dağıldı haberini ben de gördüm
Ve Sinan oğan ın tweet ini okudum az önce gece yazmış. İstikrar vs diyor, sanırım söylentiler doğru cumhuru destekleyecek.
Ben millet ittifakı destekçisi olarak Sinan oğan ı beğeniyordum. Bi sonraki seçimlerde kendini gösterir seçilir diye bile düşünüyordum. Bu hamlesi onu bitirecek diye düşünüyorum. Sinan oğan ın bi seçmen kitlesi yok, tepki oyları da dahil arada kalan seçmeler verdi ona ve çoğu sağ kökenli.
Ona düşen kimseyle ittifak olmamak; takdiri seçmenimize bırakıyorum demekti bence.
Göreceğiz bakalım ne açıklama yapacak.
Ülkemize hayırlısı olsun diyelim.
Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi yazmış kulislerden bilgi bana sızdı ak partiden aldığım bilgilere göre Sinan beyle anlaşılmış diyor. Birde eklemiş yine aldığım bilgilere göre içerden Sinan bey PKK CHP yi desteklediği için cumhur ittifakini seçtiğini söyleyeceğini duyiracamis beşte ata ittikaki dağıldığı için ümit Özdağ CHP ye daha yakın diyorlardı fakat Numan kurtulmuş ziyaret edecemis bugün ozdagin partisini Abdulkadir sevi hep bilgi alıyormuş içerden cumhur ittifakindan ümit ozdagida ikna ederlermiş öyle yazmış yazısında ısrarla hudapari unutturuyor lar kulis bilgisiymis bunlar. He bide üstüne basa basa söylüyor yazar Sinan beyi cumhur ittifakinin ikna etmesinin sebebi HÜDA-PAR bizimle ilgisi yok o artık kendi başına parti bizi ilgilendirmiyor demislersinan ogan henuz bişi açıklamadı dıye biliyorum. bugun 17:00 de açıklayacakmıs.
ama ata ittifakından bir parti ayrılıp millet ittifakını destekleme açıklaması yapmış buda benı suphelendirdi gerçekmi acaba ya lutfen olmasın.
E o zaman Tayyip kazanmak istemiyordur sanki diye dusundüm simdi deşimdi fox tv de özgür özel i izlyorum.ülkece ölmüşüz ,ağlayanımız yok.
4 milyon dolar varmış hazinede şu an ve ancak,15 gün daha yeter diyorlar.rusya ya borç ,almış başını gidiyor.kur korumalı mevduat sisteminin yanlışlığını konuşuyor.doların düşmeyi bırak,30 -40 tl seviyesini görüp görmeyeceği konuşuluyor.
Ben de gördüm ve çok şaşırdımBeyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne ego
Spiker soyadını yanlıs soyledı dıye
Hakkımı asla helal etmiyorum ne onları ülkeme alana, ne kendilerine, ne çocuklarına.. Haram zıkkım olsun.Araplar kaderimizi belirledi
Tarafsız medya izleyin derim zira hepsi taraf tuttugundan birilerini kötülüyor olabilir, acıkcası bu kadar oldugunu sanmıyorum,şimdi fox tv de özgür özel i izlyorum.ülkece ölmüşüz ,ağlayanımız yok.
Canım söyleyeceği şuymus Hürriyet'te yazıyor kulis bilgisi diye. Biz PKK ile kola yuruyenlerle aynı safta olmamız mümkün değil.akpartinin ilkeleri bize daha uygun ikna edildik diyecekmis kulis bilgileri buymuş buyrun cenaze namazınaBeyefendinin dunku tavrı hosuma gitmedi o ne ego
Spiker soyadını yanlıs soyledı dıye
Kimi desteklediği önemsiz, onun sabit seçmeni yok, bakalım ona oy verenler kimi destekleyecek?Ata ittifakı dağıldı haberini ben de gördüm
Ve Sinan oğan ın tweet ini okudum az önce gece yazmış. İstikrar vs diyor, sanırım söylentiler doğru cumhuru destekleyecek.
Ben millet ittifakı destekçisi olarak Sinan oğan ı beğeniyordum. Bi sonraki seçimlerde kendini gösterir seçilir diye bile düşünüyordum. Bu hamlesi onu bitirecek diye düşünüyorum. Sinan oğan ın bi seçmen kitlesi yok, tepki oyları da dahil arada kalan seçmeler verdi ona ve çoğu sağ kökenli.
Ona düşen kimseyle ittifak olmamak; takdiri seçmenimize bırakıyorum demekti bence.
Göreceğiz bakalım ne açıklama yapacak.
Ülkemize hayırlısı olsun diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?